U bent hier:

Over Vlieg

De leukste gezinsuitstappen en strafste activiteiten voor kinderen

Op UiTmetVlieg.be vind je info op maat over uitstapjes en activiteiten voor en met kinderen. Het is de meest volledige vrijetijdsagenda voor Vlaanderen en Brussel voor kinderen tot en met 12 jaar. Je kan zoeken op leeftijd, plaats, datum of genre.

 

Bende van Vlieg

Zoek je ideeën? Neem dan zeker een kijkje bij de Bende van Vlieg: een community van families die elkaar inspireren voor de tofste uitstappen. Deel zelf je mening en verzamel zo punten die je kan inruilen voor leuke geschenken. 

 

Vlieglabel

Het label Vlieg maakt het cultuur- en vrijetijdsaanbod voor families met jonge kinderen (-12 jaar) zichtbaar en herkenbaar. Honderden organisatoren, gemeenten en mediapartners gebruiken het label in hun programmabrochures, infobladen, online agenda’s en kalenders om aan te duiden wat er relevant is voor kinderen en hun ouders. 

 

Schatten van Vlieg

Jaarlijks organiseert Vlieg in samenwerking met cultuurhuizen Schatten van Vlieg: een culturele schattentocht op meer dan 300 locaties in Vlaanderen en Brussel. Je kan schatten zoeken tussen 1 juli en 31 augustus.

 

Vragen?

Kan mijn activiteit ook op UiTmetVlieg.be verschijnen? Mag ik als organisator van activiteiten het Vlieglabel gebruiken? Wat is SuperVlieg? Je vindt alle antwoorden in de Veelgestelde Vragen.

 

Contactgegevens

Vlieg is een project van publiq vzw. 

Henegouwenkaai41-43
B-1080 Brussel
vlieg [at] uitmetvlieg [dot] be

BTW-nummer: BE 0475 250 609
Ondernemingsnummer 0475.250.609

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips