U bent hier:

Wie is Vlieg?

Wie is Vlieg?

Vlieg wil meer families meer goesting geven in meer cultuur.

Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten. Via de website UiTmetvlieg.be, nieuwsbrieven (de Vliegbrief en de Weekendflash) en mediapartners vertelt Vlieg wat er te doen is dicht bij huis.

Vlieg geeft tips voor leuke activiteiten en organiseert ook acties (bijvoorbeeld in de zomer). Je kan Vlieg tegenkomen in de bib, het cultuur- of gemeenschapscentrum, het museum, de jeugddienst en nog zoveel meer. Zij gebruiken het Vlieg-label om aan te duiden welke activiteiten leuk zijn voor kinderen.

Vlieg is een project van CultuurNet Vlaanderen vzw. 

Sint-Gisleinstraat 62
B-1000 Brussel
info [at] cultuurnet [dot] be
tel 02/551.18.70

BTW-nummer: BE 0475 250 609
Ondernemingsnummer 0475.250.609

 

Wat is UiTmetVlieg.be?

UiTmetVlieg.be is de website van Vlieg. Op UiTmetVlieg.be vind je de meest volledige vrijetijdsagenda voor Vlaanderen en Brussel voor kinderen tot en met 12 jaar
Centraal op de website staat de Bende van Vlieg: een vrolijke bende families die elkaar inspiratie geven voor de tofste uitstappen. 

Deze website is leuk voor kinderen: ze ontdekken waar Vlieg allemaal uithangt en ze kunnen leuke, creatieve spelletjes spelen. De website is ook leuk voor ouders: ze kunnen rondsnuffelen tussen de vele activteiten, en kunnen de bevindingen lezen van andere ouders en ook zelf reageren.

UiTmetVlieg.be is een broertje van UiTinVlaanderen.be

  • Kan mijn activiteit ook op UiTmetVlieg.be verschijnen?
  • Mag ik als organisator van activiteiten het Vlieglabel gebruiken?
  • Wat is SuperVlieg?
  • ...

Vind je antwoord in de Veelgestelde Vragen