U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • Sneeuwwitje het sprookjesballet, voor kinderen vanaf 3 jaar

  Voorstelling zou niet lang duren, werd beloofd.Pfff... Voor mijn 6-jarige was het toch vrij lang hoor.Zeker anderhalf uur met pauze er nog tussen. Heel vreemd: nergens wordt vermeld wie de dansers zijn. Alleen maar uitleg over allerlei regisseurs en directors en de verteller. De andere artiesten bestaan niet of wat? De kostuums zijn gebaseerd op de Disneyfilm, had mooier en stijlvoller gemogen zeker voor de dwergen. De prestatie van de dansers is zeker voldoende, de hoofdrol deed het prima. Decor was ok, behalve de attributen voor het huisje van de kabouters kwamen precies recht uit de Ikea. En de glazen kist van Sneeuwwitje was ook nogal schrap, de centen waren op zeker? Snoepjes in de pauze waren oudbakken, neem geen snoep in de stadsschouwburg.

  Meer info


 • Gezinsrondleiding: ondergronds in de stad (kerstvakantie)

  We namen vorige week deel aan een geleide familierondleiding met onze kinderen van 9 en 11. De tentoonstelling is interessant maar wij vonden dat er te weinig een rode draad in zat, het ging een beetje alle kanten uit. Ook de gids was niet echt begeesterend. Er zijn wel enkele leuke opstellingen met geluidsfragmenten, maar dan kan je beter zonder gids gaan.

  Meer info


 • Spektakel-musical 40-45

  Na lang zeuren van de oudste (11) toch toegegeven om naar deze musical gegaan. En jawel, we hebben ervan genoten. De hoofdtelefoons, de rijdende tribunes, de mooie decors... Er is constant vanalles te zien en horen en vaak weet je niet waar eerst te kijken. Ben blij dat we geweest zijn!

  Meer info


 • Familievoorstelling: Pluche - De Speelman

  Hele leuke voorstelling. Voor kindjes vanaf 3j is dit toneel een echte aanrader. De knuffels van de kindjes zijn eigenlijk de hoofdrolspelers. Dokters controleren of deze knuffels kunnen kijken, lopen, ... Het duurt ongeveer 50min en is een échte aanrader.

  Meer info


 • De Grote Sinterklaasshow 2019

  Show van 1,5 uur met leuk en grappig verhaal. Alle artiesten zingen live. Er lopen veel zwarte pieten rond in de zaal die graag met de kinderen op de foto gaan. De zwarte pieten tonen indrukwekkende acrobatenkunstjes op het podium en in de lucht. Na afloop krijgt elk kind een goodiebag mee naar huis.

  Meer info


 • binti

  Voor de dochters verjaardag naar Binti gaan kijken met de klasgenootjes. Leuke locatie. De kids vonden de film grappig maar ook wat triest. Gelukkig met n happy end. We hebben ervan genoten.

  Meer info


 • Hidrodoe

  Met Dag van de Wetenschap naar Hidrodoe geweest. Onze jongens vonden het heel leuk: zelf zeepbellen maken, met bootjes spelen, film, badzout en bruisballen maken, ... Het was een geslaagd bezoek! Wij waren er ongeveer 2u en dan heb je zeker alles gedaan (buiten was wel gesloten).

  Meer info


 • Ela Stiek

  Prachtige zaal, een fantastische ervaring met mooie muziek... de kinderen zijn onder de indruk. Aanrader!

  Meer info


 • Spektakel-musical 40-45

  Wat een adembenemend spektakel! De rijdende tribunes zorgen er voor dat je als kijker mee deel uit maakt van de scènes. Het verhaal is spannend en ontroerend en de muziek prachtig. Voor en na de voorstelling krijg je de kans om iets lekkers te eten en te drinken in de gezellige ontvangstruimte waar live gezongen wordt.

  Meer info


 • Het spel van de slotenmaker

  Als grootouders gingen we met drie kleinkinderen naar het Belfort. We hadden het goed, maar toch een opmerking: we lazen € 1,00 per kind. We klikten niet op het i-tje waardoor we niet wisten dat het boekje ook te betalen was. Het was geen complete verrassing want we lazen dit bij de commentaren). Maar de prijs voor de volwassenen wordt niet vermeld en dit is € 8 per persoon of € 6 voor 65+.
  We keken nu op de website van het Belfort omdat we de 'rekening' van € 19 niet verstonden. Hier vinden we: "€ 1,00 per kind en € 8,00 per boekje en attributen. De kinderen moeten begeleid worden door minstens 1 volwassene. Per boekje heeft één begeleider gratis toegang tot het Belfort. "
  Suggestie om dit ook te vermelden onder het i-tje!

  Meer info


 • Kursaal Classics - Symfonie voor valse noot (+6)

  Wij zagen deze voorstelling eind vorig jaar in Gent, het is immers een herneming wegens succes. Een heel fijne familievoorstelling met een écht orkest, leuk geacteerd, met de nodige humor en onverwachte plotwendingen. Onze kleinste meneer (toen net 5) kon niet altijd volgen, maar vond het wel leuk, de andere twee (7 en 10) genoten volop.

  Meer info


 • Borrelwoordjes: vertelmoment voor kinderen

  Dit vertelmoment is altijd heel goed voorbereid, verzorgd en gezellig. Een boek, wat kussens en veel enthousiasme, meer is niet nodig om kleuters en kleine kinderen een uurtje te boeien, hen uit te dagen om mee te doen, en hen aan te zetten om te lezen. Mooi initiatief van de beste bib van 't land!

  Meer info


 • Speelplein aan het Cultuurhuis

  klein speelpleintje dat niet altijd even goed onderhouden wordt door de gemeente (het kan wat vuil liggen) maar waar mijn kinderen dol op zijn. Fijne ligging in een park, en de straat is lekker ver weg dus niet onmiddellijk gevaar dat de kinderen onder een auto lopen. Geen omweg waard, maar als je in de buurt bent: fijn om even te stoppen en te spelen

  Meer info


 • Zingen met peuters & kleuters

  Leuke activiteit om samen met je kind te doen. De kinderen kunnen volledig zichzelf zijn, hebben inspraak en worden tot niets verplicht. Er wordt niet alleen gezongen maar ook gespeeld, bewogen en gedanst. De liedjes zijn zeer herkenbaar voor jong en oud.

  Meer info


 • Binnenspeeltuin Funoase

  Hele leuke speeltuin voor jonge kinderen. Eten en drinken kan besteld worden in brasserie Brunoase en mag geconsumeerd worden in de binnenspeeltuin. Eigen picnic meebrengen is eveneens toegestaan wat een groot pluspunt is! De uitbater is super enthousiast en doet zijn uiterste best om de kinderen een extra fijne tijd te bezorgen door hen een tekening te laten kiezen (die ze ter plaatse kunnen inkleuren) en door ballonnencreaties te blazen. En dit allemaal zonder meerkost! Als het er druk is, durft hoofd- en oorpijn wel eens opduiken maar ook daar biedt de uitbater hulp aan via gratis oordoppen. Er wordt zowel aan jong als aan oud gedacht. Echt top!

  Meer info


 • FroeFroe

  Killie Billie was een top theater voorstelling. Echt een aanrader voor kinderen vanaf 7 jaar . Theater Froe Froe is kwaliteits- theater. Origineel ,goede acteurs , toffe ideeën, mooi decor . Gewoon af !

  Meer info


 • Bezoek Technopolis

  Technopolis was heel leuk. Je kunt er veel dingen te weten komen over techniek. Er was een nieuwe zaal over muziek. Daar kon je muziek maken met verschillende voorwerpen. Door een hoofdtelefoon aan te doen, kon je al de geluiden horen. Je kon ook doen alsof je een echte DJ was.

  Meer info


 • ZOO Antwerpen

  We vonden het echt niet leuk, het was saai vervelend. Ik wou al meteen naar huis. Te veel geld voor quasi niks

  Meer info


 • aankomst sinterklaas

  Altijd leuk heel leuk enorm leuk kei leuk heell enorm leuk beste top heererrrll leukkkkkk eotmk lriklk

  Meer info


 • Chasse au trésor

  Er staat categorie +6
  Absolut niet geschikt voor deze leeftijd
  1ste huis/museum is wel heel angstig
  Mijn dochter is 8 en heeft zef niet de zoektocht gedaan tot op het einde
  Ik zou aanraden vanaf +10

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?