U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • Sportcentrum De Dreef

  Sportcentrum de Dreef is een net sportcomplex met een gorrt veld dat onderverdeeld kan worden in 3 delen. Er is ook een polyvalente ruimte en enkele squashlokalen. Buiten zijn er enkele tennisvelden, voetbalvelden, een beachvolleybalveld,... Voor de kinderen is er ook een buitenspeeltuin die onderverdeeld is in 2 delen. Eentje voor de kleuters en eentje voor lagere schoolkinderen. Als de cafetaria open is kan je als ouder gezellig iets drinken op het terras terwijl je kind heerlijk ravot. Er is buiten ook een minigolf. Dit is een vrij basic parcours, maar wel eens leuk om een keer met je kind te doen. Naast het sportcomplex is er een mooie dreef waar je een wandeling kan maken naar het kasteel. Kortom, er is voor elk wel wat wils. Voor jeugd is er ook nog een skateterrein.

  Meer info


 • ZOO Antwerpen

  Het was een hele tijd geleden dat ik nog in de zoo was geweest. Ik vond het er onverzorgd en dieren waren te klein behuisd.... Maar wat was ik aangenaam verrast toen we onlangs nog is naar daar gingen. Helemaal opgefrist, de dieren die veel beter zaten en er ook beter uitzagen... Ook mijn zoontje vond het een hele fijne ervaring, die is onder de indruk van alle dieren :-) Ik persoonlijk vind planckendael toch aangenamer om naartoe te gaan. Maar dat is ieder zijn keuze natuurlijk. Maar ik ben blij dat ik "de vernieuwde" zoo heb gezien !

  Meer info


 • Snow Valley

  Voor we op skivakantie gingen zijn we nog even gaan oefenen in snow valley. We vonden het redelijk druk (weekend) en de piste vonden we ook net iets te kort. Maar het is wel leuk om als voorafje te doen, om er al even in te komen Ons zoontje van 6 jaar vond het wel enorm leuk en was even slechtgezind toen we ermee ophielden...

  Meer info


 • De Bosrust

  Een leuke buitenspeeltuin om een bezoekje aan te brengen op een mooie lente- of zomerdag. Je kan er op een terrasje iets lekkers eten terwijl je kinderen zich uitleven in de speeltuin.

  Meer info


 • Natuurspeelplaats 'Hobbeldonk' in De Averegten

  Hier kan je kind lekker ploeteren in het water en de modder. Opgelet, in de waterplas zitten af en toe putten, dus je kind kan door een stap vooruit te zetten ineens heel wat centimeters dieper eindigen. Toen wij hier waren, lagen er ook veel hele grote takken in het water waar veel kinderen meet speelden. Dit was erg leuk om mee te spelen, maar moet echt wel onder constant toezicht. Terwijl de kinderen speelden in het water hebben wij op een bankje toegekeken en even gepicknickt. Er zijn niet echt veel bankjes, dus is het interessant als je wilt picknicken om een dekentje mee te nemen.

  Meer info


 • Safari Parc Monde Sauvage

  Monde Sauvage is een erg leuk park om te bezoeken. Je kan dit park ook bezoeken op een dagje dat het weer wat wisselvallig is. Je kan een safari per wagen doen, per treintje en te voet. Centraal ligt er een speeltuintje. Onze kinderen van 6 vermaken zich er steeds. Je kan ook naar een aantal shows gaan kijken. Ons gezin vindt de zeeleeuwenshow echt super. We zijn al verschillende keren in dit dierenpark geweest, maar onze kinderen blijven gek van deze show. Voornamelijk van Bartje, een reuzachtig groot dier. Er is plaats om te picknicken, maar er is ook een restaurant.

  Meer info


 • Conquesta indoor speeltuin

  Dit is een leuke verzorgde binnenspeeltuin. Wij zijn hier deze zomer geweest op een wisselvallig met 2 kindjes van 6 jaar, 1 van 5 jaar en 2 van 3 jaar. Zij hebben zich reuze geamuseerd. Het is een redelijk overzichtelijke speeltuin. De pannenkoeken waren heerlijk.

  Meer info


 • Provinciaal Domein De Averegten

  Onze kids (6 jaar) hebben zich hier in de zomer reuze geamuseerd. We hebben gepicknickt aan een bankje naast de waterplas. Het was een warm dagje dus hadden we zwemkleding bij voor onze kinderen. De kids hebben geploeterd in het water. Wel opletten met kleine kindjes. Onze 2 neefjes van 3 jaar waren er ook bij en één neefje zette 1 stapje dieper in verdween ineens ff helemaal onder water. Er zitten dis echte putten in de vijverplas. Dus steeds goed opletten. Het is echt geen proper water, maar de kids hebben zich super geamuseerd met de modder en de afkoeling. Je kan in dit park ook spelen in het speelbos, er zijn diertjes en er is een leuk speeltuintje. Je kan als ouders iets drinken op een terrasje terwijl je kinderen zich vermaken in de speeltuin.

  Meer info


 • Speelplein De Waaiburg

  Door de fille hadden we onze film gemist en moesten we wachten op de volgende voorstelling. We zijn dan met de groep kinderen van 6 jaar naar dit speelplein aan de overkant van de straat gegaan. Dit was een hele leuke ontdekking. Je ontvlucht er even de drukte. Ouders kunnen er plaatsnemen op een bankje terwijl kinderen er nog eens echt kunnen ravotten.

  Meer info


 • Attractiepark Toverland

  We vinden dit een van de leukste pretparken dat er bestaat voor onze kinderen van 6 jaar. Er is zowel binnen als buiten vanalles te beleven dus is het ook leuk als het weer wat wisselvallig is. Toverland staat steeds garant voor een toffe dag met het gezin.

  Meer info


 • Kinderboerderij 't Struisvogelnest

  't Struisvogelnest is een leuke kinderboerderij. Ze hebben heel veel verschillende diersoorten. Je kinderen kunnen letterlijk tussen de dieren lopen. Wij zijn in de zomer langsgeweest en toen stond er buiten ook een springkasteel. Ze hebben buiten ook een leuke speelhoek. Heel veel kinderen reden rond op kleine looptractors of fietstractors. Ook binnen in de serre was er een klein speelhoekje met een zandbak. Dus dit is ook een accomodatie waar je naartoe kan gaan als het weer wisselvallig is.

  Meer info


 • Speurtocht "Mysterie in de mist" wandeling

  Deze zomer gingen we op stap om het Mysterie op te lossen. We maakten de wandeling met onze 2 kindjes van 6 jaar en nog enkele familieleden. We hadden ook een buggy bij. Dit was niet steeds ideaal, maar het is ons wel gelukt om uiteindelijk overal te geraken. De speurtocht zelf is heel leuk en afwisselend. Onze kinderen vonden het fantastisch leuk. Is het mooi weer en houden je kinderen van de natuur en echt ravotten? Dan is deze speurtocht zeker een aanrader.

  Meer info


 • Bellewaerde Park

  Bellewaerde is een erg gezellig park. De combinatie van pretpark en dierenpark maakt dit park net iets anders dan andere pretparken. Het is hier heerlijk vertoeven met kinderen. Ook kleine kinderen vinden hier hun gading.

  Meer info


 • Planckendael

  Planckendael is interessant voor kinderen van alle leeftijden. Ook volwassenen kunnen hier genieten van een fijne dag. Onze kinderen vinden dit een hele leuke dierentuin omdat dit een park is met veel afwisseling. Je bekijkt een paar dieren en je passeert een kleine speeltuin of een klimtuig. Daardoor kunnen zee zich echt uitleven. Je kan ook deelnemen aan voedermomenten. Dit is ook heel fijn.

  Meer info


 • Workshop Kaas Maken

  Het maken van kaas werd stap voor stap uitgelegd en was helemaal niet moeilijk. Ook de uitleg van alle machines en alle soorten kaas was heel,interessant.

  Meer info


 • Stefanietje van MamaMiraB

  De Brielmeersen

  Als kind kwam ik hier vaak wandelen en spelen. Nu kom ik vaak langs met M. De geitjes, pony's en kippen groeten, spelen op de speeltuin ...

  Meer info


 • Fluisterpad Gerhagen

  Onze dochters van 2 en 4 hebben genoten van deze wandeling en de bijbehorende opdrachtjes. Dat er op het einde van de tocht een speeltuin op hen wachtte, was een leuk extraatje!

  Meer info


 • Wat kwaakt er in het museum

  Klein maar zeer educatief museum met een heleboel opgezette dieren (geen paniek, de dieren stierven een natuurlijke dood). Onze dochters van 2 en 4 hebben zowel van het museum zelf genoten als van de twee zoektochten die ze in het museum konden oplossen (mits een beetje hulp van ons).

  Meer info


 • Stefanietje van MamaMiraB

  Familiepark Harry Malter

  Antieke gezelligheid met een snuifje nostalgie - kleinschalige charme. Wat ik een beetje jammer vond: de verkommerde staat van de kabouterhuisjes (die duidelijk een opknapbeurt konden gebruiken)

  Meer info


 • Stefanietje van De Hondatjes

  Cartoonfestival 2017 'Eureka' voor curieuzeneuzen en wijsneuzen

  Tijdens ons verblijf aan zee, vlakbij de expo, liepen we verschillende malen de tentoonstelling binnen.
  M was vooral gefascineerd door Wall E

  Meer info


 • wendyserpentier van Familie Claeys - Serpentier

  Lago Gent Rozebroeken

  Tijdens de Kerstvakantie hier komen zwemmen.
  Wat een heerlijk zwembad is dit! Het is het uurtje rijden voor ons zeker waard!
  De glijbanen waren top. De wildwaterbanen waren dé attractie voor onze zoon van 7.
  De ene wildwaterbaan ging hem nog net iets te vlug en was door de snelheid ook net iets te diep.
  Hij genoot met volle teugen van het speelplezier.
  Zeker een aanrader!
  We komen hier zeker nog terug.

  Meer info


 • wendyserpentier van Familie Claeys - Serpentier

  Early Man (NL versie)

  Hele leuke film.
  Zoontje van 7 jaar was helemaal mee in het verhaal.
  Het verhaal speelt zich af in de oertijd... plots komen mensen uit de bronstijd de woonplaats van de oermensen afnemen.
  Door een speling van het lot dachten de oermensen dat hun voorouders goed waren in voetballen... terwijl zij dat nu niet meer zijn.
  Ze dagen de mensen uit de bronstijd uit in een potje voetbal...

  Meer info


 • Stefanietje van De Hondatjes

  NOG LANG NIET MOE - Lotte Middendorp & onder het buro (KLEIN FESTIJN)

  Een bed, lakens en een meisje - een meisje dat niet kan slapen... Op zich een leuk stuk, herkenbaar voor de kinderen maar... leeftijdsaanduiding 2+ terwijl door het mondeling karakter van het stuk de aandacht van de kleinsten soms verloren gaat in de zaal

  Meer info


 • Stefanietje van De Hondatjes

  Kunstendag voor Kinderen: Filmmachine (vliegexpeditie) / CC De Schakel ism Stichting Polly (families met kinderen vanaf 4 jaar)

  Een vriendelijke meneer laat je plaatsnemen voor een lens/camera. Hij nodigt je uit om te dansen, sjansen en vooral plezier te maken. Het resultaat zijn 2 A4-vellen met kleine foto's waarmee je een leuk flip/film-boekje krijgt. Ons boekje houden we zorgvuldig bij als souvenir voor later...

  Meer info


 • Stefanietje van De Hondatjes

  Kunstendag voor Kinderen: W8 W8 W8 - Wachten, Wachten, Wachten (Vlieg Expeditie) / Judith De Klerk (4 tot 6 jaar)

  Wat een leuke activiteit voor groot en klein. Na een korte voorstelling worden de kinderen op een speelse manier uitgenodigd deel uit te maken van het hele gebeuren. M genoot!

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?