U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • Griet Mees van De Billiaukes

  ZOO Antwerpen

  Zeer aangenaam verrast door de veranderingen over de jaren heen. Het nieuwe apendomein in fantastisch. De kinderen kunnen een apendiploma verdienen door verschillende opdrachten te doen. We hebben de rondleiding genomen voor het nieuwe apenverblijf. De gids heeft dit op een kindvriendelijke manier gegeven.

  Meer info


 • Domein Tivoli

  Wat een ontdekking! Eerste maal dat we hier kwamen,maar voor herhaling vatbaar! Een speeltuin waar zowel de kleinere als grotere kids terecht kunnen. Het speelbos biedt ook vele mogelijkheden. Mijn zoontje vond het super op de kinderboerderij en om daar de "huisjes" te ontdekken!

  Meer info


 • Nordoy van Gribbel Grabbel

  Boulevard De Haan-Centrum

  Tijdens een dag aan zee 3 voorstellingen van deze dag vol straattheater mee gepikt. De eerste was op de dijk zelf, met de zee als decor. Al super op zich. De andere twee zagen we in het centrum. Alle 3 de vertoningen waren van hoog niveau en boeiend tot het einde. Bij mooi weer dus zeker aan te raden. Een goed zicht is soms een probleem bij straattheater. Dit was bij de laatste voorstelling wat een belemmering. De voorstelling was miden op de straat, doorgaand verkeer van wandelaars moest dus door de massa haar weg vinden. Dit was iets minder goed geregeld. Verder, echt van genoten. En de aanleiding om nog eens naar het festival in Chassepierre te gaan.

  Meer info


 • dorhe van Van Gorp -Hermans

  De Schatten van Vlieg in het Begijnhofmuseum

  Leuk museum. Tof om te zien hoe ze vroeger leefden.
  De kindjes vonden het leuk dat ze zelf een hostie konden maken.
  De tuin is klein maar mooi, tussen de kruiden.

  Meer info


 • grigory jimmy.menten@telenet.be van familie Menten

  De schatten van Vlieg in het Gallo-Romeins Museum van Tongeren

  Tongeren de stad van Ambiorix daar was ik nog niet geweest.Mama zag op uit met Vlieg dat je in het gallo-Romeins museum een Zoektocht kon doen van Vlieg.Het was fijn om te ontdekken hoe de mens van aap naar mens veranderde in de loop der jaren.Hoe de landbouw en de handel intrede teden en hoe de Romeinen met als leider Julius Cecear over anze streken regeerden en de oude Belgen vochten om ons land te bevreiden van De Romeinen.Ik vond de zoektocht wel leuk.Maar vorral het filmpje over het gevecht tussen de Romeinen en de oude Belgen met als leider Ambiorix vond ik spannend.

  Meer info


 • Museum voor Natuurwetenschappen

  Zijn op 15 augustus het museum binnen gestapt. We werden overdonderd toen we binnen gingen. Wij hebben er ongeveer een 4tal uurtjes in gelopen. Het was er groter dan ik verwacht had. Leuk om doen, bij eens wat minder mooi weer. U namiddag gaat voorbij nog voor je het in de gaten hebt.

  Meer info


 • Bigfoot Junior

  Bedankt, Vlieg, voor de gratis tickets voor deze leuke film. Op een regenachtige namiddag naar de film, het heeft toch wel iets. Zeker als het zo'n leuke, grappige, mooie, spannende film met vaart is als deze BigfootJr. De dochter van 6 en de zoon van 9 konden hem zeker smaken. En ze waren niet de enige, aan de reacties en de ambiance in de zaal te merken. Top!

  Meer info


 • Heidi Bulté van De dagtrippers

  De Schatten van Vlieg in Herne

  Het was een wandeling in een heel mooi landschap. Maar je moest wel oppassen voor de vele netels langs de route. Bovendien was het erg ontgoochelend dat er in de schatkist enkel een stempel te vinden was + het invulboekje. Er zat geen code in de schatkist en/of een verrassing. Dat is de allereerste zoektocht naar de schat van vlieg zonder een "beloning" in de schatkist.

  Meer info


 • Bezoekerscentrum en blotevoetenpad De Lieteberg

  We hebben de wandeling gedaan met onze 2 kindjes. De oudste (5 jaar) vond het geweldig. Voor de jongste (3 jaar) waren de hindernissen soms nog wat moeilijk. Toch heeft ook zij van de wandeling genoten. Vooral door het water en de modder stappen vonden we heel erg leuk. We gaan zeker nog eens terug.

  Meer info


 • De Schatten van Vlieg in Provinciedomein Het Vinne

  Een leuke wandeling in een prachtig natuurdomein. De opdrachten en de kaart lezen waren nog net iets te hoog gegrepen voor onze kinderen (4,5 en 6 jaar) dus ze konden de hulp van mama en papa goed gebruiken. We zijn een beetje afgedwaald maar het zintuigenpad en de uitkijktoren en dat vonden ze zeker de moeite waard. En als afsluiter natuurlijk lekker ravotten in de speeltuin!

  Meer info


 • liesbetpierreux van Vleemink

  De Schatten van Vlieg in Gooik: Zomerzoektocht

  Heel leuke tocht! Wij genoten samen met onze twee kids van de zeer mooie omgeving dichtbij huis! we waanden ons op vakantie! Tocht goed bewegwijzerd en leuke opdrachten....

  Meer info


 • Abdijsite Herkenrode

  Fantastisch mooie site, zowel de site zelf als de ligging ervan. Het leuke is ook dat je een bezoek aan de abdijsite kan combineren met een buggyvriendelijke wandeling (3.5 km) in de buurt. De gezinszoektochten in het belevingscentrum zijn ook een echte aanrader!

  Meer info


 • Op stap met de eenhoorn

  Superleuke zoektocht! Ons dochtertje van vier vond het op zich al leuk om op zoek te gaan naar de koffertjes en die dan zelf met een sleuteltje te openen. Daarenboven kreeg ze originele opdrachten uit te voeren en de handpop maakte het geheel compleet! Echt een aanrader!!!

  Meer info


 • De schatten van Vlieg op Abdijsite Herkenrode

  De opdrachten van deze zoektocht vielen wat tegen: enerzijds doordat de geuren zich in het koffertje met elkaar vermengd hadden, anderzijds doordat de inhoud van sommige opdrachten wat vaag was. De locatie blijft natuurlijk wel schitterend!

  Meer info


 • De Schatten van Vlieg in het Kasteel van Gaasbeek

  Originele activiteit, zeker bij mooi weer - onze eerste Vlieg-activiteit!
  Meisjes waren enthousiast over het maken van een bloem.

  Meer info


 • sofie engelborghs van De perdieuzeneuzekes

  De schatten van Vlieg in Scherpenheuvel

  Mooie korte wandeling.
  Veel te moeilijk voor onze kinderen.
  De opdracht onderweg staan los van het vinden van de oplossing
  Op het einde kregen de kindjes een leuke verassing.
  Jammer dat de omslagen van vlieg op waren

  Meer info


 • De Schatten van Vlieg in kasteel de Renesse

  Heel leuke activiteit! Uw neus heeft veel te doen ☺ ook de omgeving is prachtig. Zeker een aanrader!

  Meer info


 • De Schatten van Vlieg op Kunstenfestival Watou

  Leuk! Mooi! ik vond het leuk om te zoeken achter de kunstwerken en om de opdrachtjes uit te voeren! de filmpjes waren mooi en leuk dat we achteraf een schat konden zoeken, lekkere lolly

  Meer info


 • De Schatten van Vlieg in het Begijnhofmuseum

  Mooi museum, maar voor de kinderen ging het hier echt wel om de zoektocht, het museum vonden ze niet zo interessant. Het is inderdaad zo dat je door enkel in de tuin rond te wandelen de locatie van de schat kan vinden, maar dat in natuurlijk niet de bedoeling, dus zolang de kinderen dat niet weten is het geen probleem. Zoektocht is ook niet altijd even gemakkelijk met de vele geurpotjes, maar er moet uiteraard een beetje uitdaging in zitten :-)

  Meer info


 • De Schatten van Vlieg in het Museum van de Speelkaart

  Prachtige zoektocht voor jong en oud. Onze tijd genomen om alles te bekijken tijden het zoeken van de schat. We zijn hier meer dan 1,5 uur bezig geweest.

  Meer info


 • De Schatten van Vlieg in Kasteel Beauvoorde: Ruik jij wat ik ruik?

  Super leuke namiddag gehad met onze kids. De opdrachten zaten goed in elkaar en alle drie vonden ze het heel leuk. De zoektocht is geschikt voor verschillende leeftijden zonder saai te zijn. Nadien hebben we nog iets gedronken en genoten van de rust op het domein. Onze kids hebben nog gekubd. spijtig dat het museum in de zomer ook al sluit om 17u, anders hadden we nog wat langer kunnen spelen.

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in Veurne

  Wij hebben de vier schatten van vlieg gezocht in Veurne. Twee van de vier zijn heel zeker de moeite om te doen; het bakkerijmuseum en het kasteel vab Beauvoorde. De andere twee schatten vonden wij iets minder.

  Meer info


 • Kobespelen van Van Looy

  Kleutertoer "Tom Poes" in het Bakkerijmuseum

  De zoektocht van Tom Poes was heel onduidelijk en versleten. Er waren verschillende opdrachten niet meer te vinden: papier op of opdracht gewoon verdwenen. De opdrachten die er nog wel waren, waren versleten: stukken papier kwamen los, andere kinderen hadden er al op getekend, stiften op... We waren 's morgens als eerste (en enige) bezoekers in het museum. De dame aan de balie was vriendelijk en antwoordde op onze vragen, maar ze nam zelf geen initiatief. Heel spijtig! Ik denk dat er uit dit museum veel meer te halen is.

  Meer info


 • Kobespelen van Van Looy

  De Schatten van Vlieg in het Fort Napoleon

  De schattenjacht in Fort Napoleon zat super goed in elkaar! Wat een prachtig zoekboekje. Alleen daar al waren onze kindjes heel blij mee. De opdrachten waren heel uiteenlopend. Van een momentje yoga naar tekenen, daarna weer een verhaaltje verzinnen... De zoektocht was gelinkt aan de tijdelijke fototentoonstelling 'Summer of Love'. We vonden het heel fijn dat onze kleine kindjes toch al op hun maat over wereldproblemen moesten nadenken. De vriendelijke dame van het onthaal bood ons aan om, na de zoektocht, nog eens rond te gaan met de audiogids, maar onze kindjes waren moe. Over het fort zelf hebben we dus niets bijgeleerd. Daar moeten we nog eens voor terug. En dat zullen we zeker doen!

  Meer info


 • Kobespelen van Van Looy

  De Schatten van Vlieg in het Bakkerijmuseum

  Wat een tegenvaller! Er stonden verschillende goeie commentaren op Uit met Vlieg over het Bakkerijmuseum. Wij gingen dus met grote verwachtingen op weg. De zoektocht van de Vlieg was oke, maar zeker niet waw. In het museum is heel wat te zien, maar onze kindjes hebben er eigenlijk niets uit geleerd. Ze waren het ook redelijk snel beu.

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?