U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • inneke012 van de woumannen

  Kindertheaterfestival BRUIST!

  Het weer zit goed, maar los daarvan super locatie, toffe acts, creatieve spelletjes. Super gezellig voor jong en oud!!!

  Meer info


 • ZOO Antwerpen

  Vandaag nog eens langst de Zoo Antwerpen geweest , altijd een plezier om die dieren te zien . Altijd wel anders . Ook nu zijn enkele dieren verhuist naar andere Zoo in verband met die veranderings werken .
  Maar blijft altijd aangenaam vertoeven .😉
  Zeker in de zeer mooi aangelegde tuin vol mooie bloemen , planten , struiken en bomen . 😘.

  Meer info


 • Plopsa Indoor

  We gingen tijdens de eerste week van september naar Plopsa indoor voor de verjaardag van onze zoon (3j). Het was er heel rustig en we hebben dus niet moeten aanschuiven. Kinderen jonger dan 11 mogen trouwens gratis binnen op hun verjaardag. Onze zonen vonden het alvast heel leuk. Niet alle eetgelegenheden waren op, enkel het centraal restaurant. Hier waren jammer genoeg geen kinderporties voorzien.

  Meer info


 • Hidrodoe

  Op de heetste dag van 2019 (En de rest...) brachten we een bezoekje aan Hidrodoe. Het was echt superleuk! De kindjes hebben zich uitgeleefd in de vele experimentjes en toen we alles binnen gedaan hebben, konden ze zich buiten verfrissen...Ook wij hebben er van geprofiteerd om onder de waterpaddestoel te gaan staan op deze heetste dag. Het was echt een leuke dag. Een aanradertje 👍

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in Buggenhout

  Kindjes waren heel enthousiast om de schatten te zoeken en de opdrachtjes uit te voeren. Spijtig genoeg was de laatste schat onvindbaar. En de kindjes toch wel teleurgesteld. De voorlaatste schat lag niet op de oorspronkelijke plaats vermoed ik, volgens de wegbeschrijving. Maar wel een leuke dag gehad.

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in Buggenhout

  Het was heel leuk om te doen met de kindjes. Het spijtige was dat bij de laatste schat, er geen schat meer te vinden was en dat was wel een teleurstelling bij de kindjes. Ook de voorlaatste schat lag volgens ons niet op zijn plaats (volgens de wegbeschrijving). Maar we hebben er enorm van genoten.

  Meer info


 • doorkederore van Staessens De Rore

  Autoworld

  Wij gaan zeker nog eens terug. Via mail wordt je op de hoogte gehouden van de tijdelijke tentoonstellingen.

  Meer info


 • Autoworld

  Leuke zoektocht, met een soort tablet als audiogids. Onze kinderen deden die bijna volledig zelfstandig. Wel spijtig dat er in de schatkist (die open stond, dus de code zoeken was eigenlijk niet nodig) alleen een reflector zat en geen code om deel te nemen aan de wedstrijd. (En het ‘tweetalige’ personeel kon ons niet helpen...)

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in Bib De Krook: proef jij wat ik proef?

  leuke en gevarieerde zoektocht. Tof om extra hoekjes van de bib te leren kennen. De smaakbeloning op het einde was super!

  Meer info


 • jokevroman van De Bukasatjes van Brugge

  Schatten van Vlieg in Bib Brugge

  't Was heel leuk om al die opdrachtjes te mogen doen. Ik liep de hele bib rond om ze allemaal te vinden!

  Meer info


 • Schatten van vlieg in Galmaarden

  Fijne zoektocht . Mooie natuur . Er zou wel nog een opdrachten meer mogen zijn . Het waren leuke opdrachten .

  Meer info


 • sihem van Ouzoubair

  Schatten van Vlieg Houthalen-Helchteren

  ik vind het heel goed dat iedereen wel de kans krijgt om te kunnen deelnemen en het leuk en leuk en zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk en spannend ik vond het wel leuk en hoop wel iets te winnen

  Meer info


 • Lago Gent Rozebroeken

  Zo een tof zwembad! Super al die buizen! Ik krijg er maar niet genoeg van! Neem zeker een groepskorting, dat is voordeliger!

  Meer info


 • Cirk! 2019

  Heel mooie en grappige dingen gezien! Cirk is echt een origineel en gratis straattheater! Wie dit nog niet zag moet zeker eens komen in 2020!!!

  Meer info


 • Vanessa Mallego van dedeneefkes

  Cirk! 2019

  Het was weeral TOP dit jaar! Dit is een evenement die je echt niet kan missen! Grappige maar ook heel veel wauw-momenten gezien! De warme temperaturen deerden niet! Wie hier nog niet naartoe is geweest: zet Cirk! 2020 op je agenda!

  Meer info


 • De schatten van Vlieg in het Speelgoedmuseum Mechelen

  positief om op elke afdeling iets te kunnen uitproberen
  kinderen waren benieuwd om de schat te vinden
  Jammer genoeg was één van de blaadjes weggenomen waardoor we iets niet konden vinden. Dit was een teleurstellend voor onze kinderen. Ze werden echter bij het onthaal geholpen waardoor er weer een glimlach verscheen.

  Meer info


 • oma Martina van De Tinteltjes

  Schatten van Vlieg

  Ik heb in het museum kennis gemaakt met de 3D bril, het was even wennen, maar daarna vond ik het leuk. Ik vond het moeilijk om de antwoorden te vinden van de zoektocht, maar de "verkleedpartij" en de foto met de schapen in de Zwinstreek vond ik heel leuk.

  Meer info


 • tinniewinnie van Familie Proost

  Bezoekerscentrum en blotevoetenpad De Lieteberg

  Superleuke wandeling om met de kinderen te doen. Onze dochter vond het fantastisch. Soms deed het wel een beetje pijn. Door de waterval lopen was het leukste.

  Meer info


 • oma Martina van De Tinteltjes

  Schatten van Vlieg

  Ik schrijf een beoordeling voor de zoektocht N06 van Toerisme Heist. Heel leuke zoektocht met véél afwisseling. Vorig jaar was die er niet, ik vond het de leukste van de vier die we dit jaar deden.

  Meer info


 • ellen_osazee van Osazee

  Park Spoor Noord

  Leuk en aangenaam Park. Leuke buurt om te vertoeven. Kinderen kunnen er naar hartenlust spelen en zich ten volle uitleven....

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?