U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • Schatten van Vlieg Diksmuide 2019

  Leuker dan vorig jaar. De verstop plaatsen waren beter omschreven. Er mochten wel ietsje meer kistjes verstopt zitten en een beetje meer opdrachtjes.

  Meer info


 • Schatten van Vlieg Diksmuide 2019

  Het was leuk. Het was gemakkelijker dan vorig jaar. Leuk dat we een boterkoek kregen. Het paste bij het thema en smaakte heel lekker! Van bakker Bert.

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Waregem

  Fijne zoektocht met leuke variërende opdrachten.
  De kids vonden de proef en de combinatie opdracht het leukst.

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in Bib De Krook: proef jij wat ik proef?

  leuk, originele opdrachten en lekkere beloning :-) Mijn zoon van negen heeft geknutseld, lekkere recepten opgezocht in een kookboek, ...

  Meer info


 • De Schatten van Vlieg in provinciaal domein Het Leen

  Wij komen soms wel eens naar het Leen, maar namen nog nooit een kijkje in het Arboretum. Aan de hand van deze zoektocht ontdekten we dat het eigenlijk zeer mooi en afwisselend is. Onze kinderen vonden het zeer leuk. De zoektocht is gevarieerd en van lengte ideaal om onze kinderen (4,5 en 6 jaar) geboeid te houden.

  Meer info


 • De Smitskes van De Smitskes

  Proef jij wat ik proef? Zoektocht naar de Schatten van Vlieg in de bib van Herentals

  Verschillende opdrachtjes waaronder: kleur/knip je lievelingsgerecht. Knutselen doet het altijd goed bij onze kids. Daarnaast nog een gedichtje schrijven, voeldozen, boeken 'sorteren',kortom het waren leuke opdrachten! Onze kinderen waren super enthousiast.

  Meer info


 • De Smitskes van De Smitskes

  Schatten van Vlieg bij Toerisme Kasterlee

  Een leuke wandeling, we kwamen weer eens op andere plaatsen als de vorige jaren. We telden vliegjes onderweg en vonden een woord dat ons hielp naar de schat. Leuk gevonden! We voelden ons een beetje bij het rad van fortuin :-) 3 letters kregen we en de 4 de letter moesten we zelf zoeken. Tip: het is een dier... volgens onze 4jarige bestaan er wel heel gekke dieren... Tof! tot volgend jaar :-)

  Meer info


 • De Smitskes van De Smitskes

  Schatten van Vlieg bibliotheek Kasterlee

  Er zijn verschillende taken te volbrengen. Bij elke taak krijg je een pizzapunt. Heb je de volledige pizza dan vind je aan de achterkant de plaats van de schat. Een paar van de opdrachten waren: rupsje nooit genoeg eten geven, welk gerecht hoort bij welk land, domino,... Super leuke opdrachten!

  Meer info


 • De Smitskes van De Smitskes

  Schatten van Vlieg in De Hoeve

  Eerst de vraag: welke van deze ingrediënten heb je nodig om ijs te maken? en daarna een memoryspel spelen. Leuk voor klein en groot!

  Meer info


 • De Smitskes van De Smitskes

  Schatten van Vlieg in de bib van Zandhoven

  Draai aan het rad en hoop dat je goed kiest. Snoepjes in verschillende kleuren, 2 verschillende smaken in 1 dezelfde kleur, het ene smaakt naar bv rotte eieren, het andere naar perzik.. bv.. Onze kleinste spruit heeft het geluk dat ze altijd lekkere snoepjes heeft. Haar broer had rotte eieren en die proeft het soms nog zegt hij hahaha. Daarnaast kon je je nog verkleden als Harry potter, met cape en bril gingen ze aan de slag. Toffe verkleedopdracht!

  Meer info


 • De Smitskes van De Smitskes

  Schatten van Vlieg in Melkveebedrijf Kenis

  Een zoektocht in 2 keer voor ons. We kwamen aan en het begon pijpenstelen te gieten. de eerste 2 kruiden hadden we al geraden, de laatste 4 deden we na de regenbui :-) daar lachen we volgend jaar nog mee ;-) De opdracht bestond er dus uit om 6 kruiden te herkennen. Moeilijk voor de kleintjes maar het lukte met de hulp van de grotere kinderen. Leuke plaats

  Meer info


 • De Smitskes van De Smitskes

  Schatten van Vlieg in Anna & Emiel

  Welke foto past bij welk dier. Sommigen vonden onze kids heel makkelijk maar de pinguïn was wat moeilijker. We leerden dus weer wat bij en als beloning kregen ze van mama een ijsje. Een aanrader, lekker ijs op een leuke locatie! Zeer vriendelijke dame achter de toog

  Meer info


 • De Smitskes van De Smitskes

  Schatten van Vlieg in OXFAM wereldwinkel

  Een blinde smaaktest met ... chocolade!
  Onze 4 kids deden mee en maar eentje had het helemaal juist, het bleek toch moeilijker te zijn dan verwacht. 2 Super vriendelijke dames hielpen ons en hadden er al evenveel pret in als wijzelf. Een echte aanrader!

  Meer info


 • De Smitskes van De Smitskes

  Schatten van Vlieg in Hooidonk

  Een twister-versie met zoet, zuur,... leuk spel! Onze kids vonden het alvast super tof, we vonden geen schat.

  Meer info


 • De Smitskes van De Smitskes

  Schatten van Vlieg - zoektocht Herenthout

  Toffe wandeling met als resultaat een bezigheid bij slecht weer ;-) We moesten ingrediënten zoeken om zo een recept te bekomen. Ondertussen kan ik je zeggen dat het zeker de moeite waard is om ze echt te maken, ze zijn heerlijk!

  Meer info


 • De Smitskes van De Smitskes

  Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Vorselaar

  De kids hebben zich reuze geamuseerd. Ze moesten een stilleven maken, een nieuwe eetbare hoed knutselen (kei leuk voor de kleintjes waren er papieren van karel en kaatje) , er was ook een groot memospel en ook een geblinddoekte smaaktest. Zeer toffe opdrachten!

  Meer info


 • De Smitskes van De Smitskes

  Schatten van Vlieg in kasteel de Renesse

  Toffe opdrachten, onze 4 jarige vond de stickers kleven zeer leuk. Heel leuk dat ze zelf echt kon meespeuren naar de code, want schrijven kan ze natuurlijk nog niet maar de cijfertjes naast de stickertjes kon ze al wel overschrijven. Zij kreeg als eerste de schatkist open, zonder hulp van broer en zus. Super trots was ze! en de extra stickers die kreeg ze mee naar huis. Tof! en ook een heel toffe locatie!

  Meer info


 • warrebreugelmans van the allstars

  Schatten van Vlieg op Abdijsite Herkenrode - bevrijd de eenhoorn!

  Het was een toffe zoektocht alleen had het wat weinig met proeven en smaken te maken.
  Maar het was een leuke lokatie en ik en mijn broer hebben ons toch goed geamuseerd.

  Meer info


 • De Smitskes van De Smitskes

  Schatten van Vlieg in Geel

  Super toffe zoektocht met opdrachtjes voor de grote en kleine kindjes.
  Ze moesten doolhoven doorkomen, koekje proeven, met een blaasfluitje insecten 'vangen' (super tof voor kleuters, zie foto) om uiteindelijk als antwoord een kleur te bekomen en de schatkist te vinden. Onze kids waren alvast weer enthousiast.

  Meer info


 • De Smitskes van De Smitskes

  Schatten van Vlieg ‘Proef jij wat ik proef?’

  Super leuke opdrachtjes, bv: maak je eigen menu. Een beetje knutselwerk scoort altijd hoog bij onze 4-jarige. Ze kreeg er nog een hele leuke verrassing bij, haar dag was weeral goed.

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?