U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • Grave Ravenpad: wandel- en speelparcours

  Wij deden deze wandeltocht met onze zonen van 3 en 5. De raven als wegwijzers zijn zeer mooi en nodigden onze kids uit de wandeling verder te zetten zonder gezeur, leuke opdrachten onderweg, ook de quiz erbij was zelfs voor mama en papa uitdagend. Mooi initiatief!

  Meer info


 • Skatepark Moevement

  Heel tof, nieuw (sinds 2019) skatepark in volledig gegoten beton. Bijna 1000 m2 skateplezier met diverse banks, corners, curbs, quarters, een volcano, (double)stairs en een coole wallride. Bijkomende troeven: gelegen naast publieke toiletten (jeugdcentrum) en grote parking.

  Meer info


 • Pumpkin Attack

  Super leuke speurtocht. Afstand is 4 km. Met ons gezin (kids tussen 8 en 11 jaar oud) deden we er net een uur over. Hele leuke opdrachtjes onderweg. En we eindigden als echte helden die de inwoners van Kasterlee van de ondergang hebben gered. Altijd fijn om een held te zijn šŸ˜‰

  Meer info


 • Het bakovenhuis Groenendaal bakt! SESSIE 7 (Dag Van Het ZoniĆ«nwoud)

  Wij waren er naartoe geweest en wij vonden het super leuk en leuke recepten dus probeer het ook maar eens want het is de moeite waard

  Meer info


 • Binnen kijken in het kasteel van Jeanne de Merode

  Wij hadden dat al eens gedaan en wij vonden dat super leuk en waarschijnlijk jullie ook dat weet ik zeker

  Meer info


 • Plopsaland De Panne

  Ik ben er al veel naar toe geweest en ik blijf het super leuk vinden je kan veel doen en er zijn leuke winkels

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in Vorselaar

  Super leuk voor kids! Boeiend, spannend, aantrekkelijk, grappig, ... Alles wat nodig was voor een fijne opvulling van de dag!

  Meer info


 • Het bakovenhuis Groenendaal bakt! SESSIE 7 (Dag Van Het ZoniĆ«nwoud)

  Heel toffe binnenspeeltuin met een apart gedeelte voor kleintjes. Er is erg veel variatie en de hoge glijbaan is top! De trampolines en de glijbaan op rolletjes werden erg gesmaakt door onze kindjes van 5 en 7j. Het enige nadeel is dat het er koud kan zijn terwijl je wacht. De catering kan ook wat beter.

  Meer info


 • Het Laarbeekbos

  Fantastisch bos met veel stokken om een echt kamp te bouwen. Een avontuurlijke speeltuin krijg je er nog bovenop. Onze kinderen zijn er elke dag in de herfstvakantie gaan spelen. Ze konden er geen genoeg van krijgen.

  Meer info


 • Boerderij / pony dagen 4-7 jaar en 8-12 jaar

  Wauw zo leuk kom ook leuke pony's en aangenaame mensen dus kom zeker ook mijn zus vond het geweldig en ik ook

  Meer info


 • Zoektocht: met 'Witje' op ontdekking

  Het is een leuke ervaring doe het ook ik vond het super leuk en aangenaam om te wandelen dus zeker doen

  Meer info


 • Zoektocht: met 'Witje' op ontdekking

  Zeer leuke en gevariƫerde zoektocht doorheen de stad. Vragen in 2 leeftijdscategoriƫn 5-10 en 10-12. Brochure met duidelijke wegbeschrijving en plan; leuke illustraties en interessante weetjes. Met kinderen 8 en 11 deden wij er een 2-tal uurtjes over.

  Meer info


 • Ontdek het zonnestelsel op het planetenpad

  Dit combineert met de stokkenmannetjeswandeling dus we pikten dit ineens mee. Als je er bent voor een wandeling, zou ik er passeren maar niet speciaal voor naartoe gaan. Het zijn borden met uitleg op.

  Meer info


 • Stokkenmanroute met verhalenverteller

  Prima wandeling. Wij deden het met ons gezin (2 kinderen van 5 en 7), zonder de verteller, met de app. De app heb je eigenlijk niet nodig. Aanduidingen zijn heel duidelijk, je kan niet missen en de verhalen via de app trokken slecht beperkte interesse. Met een echt verteller, denk ik dat de kinderen wel meer interesse zouden tonen. We zagen ook veel mensen met het spel- en verhalenboekje. de wandeling was dus best in trek. (Ik ben het niet gewend zoveel mensen tegen te komen op zulke wandelingen, maar het was zeker ook niet over de koppen lopen.) De wandeling start aan het bezoekerscentrum van cosmodrome voor wie een boekje wil. Anders kan je ook gewoon starten aan het eerste stokkenmannetje aan de parking.

  Meer info


 • Een TikTok-crazy-tour doorheen stad Oostende

  Met onze 3 kinderen (15, 13 en 11) hebben we een stukje van deze tour gedaan. Een echte aanrader! De tocht leidt langs een mooie omgeving, je ziet leuke kunstwerken onderweg en de tieners vinden het tof om onderweg tiktoks op te nemen. Jammer genoeg regende het na een tijdje te hard en zijn we moeten stoppen. Wordt zeker op een droger moment verder gezet !

  Meer info


 • The Crystal Ship - kunstenroute in de stad

  Wij hebben een stukje van de Street Art tour gedaan. Via de site van Visit Oostende hebben we de kaart in kunnen laden op Google Maps. Op die manier konden onze tieners (13 en 15) de weg zelf zoeken op hun smartphone. Een fijne manier om ook tieners mee te krijgen op de wandeling: zelf navigeren en onderweg mooie kunstwerken spotten. Een aanrader!

  Meer info


 • Plopsaland De Panne

  We hebben bezocht juist als het geopend was na de lock-down, en alles zijn daar heel goed georganiseerd en veilig gegaan. Bijna geen wachtrijen en zeker geen overrompelingen.
  Onze peuter heeft heel hard van genoten. Hopelijk dalen de cijfers snel dat het weer open mag gaan.

  Meer info


 • Plopsaland De Panne

  We hebben bezocht juist als het geopend was na de lock-down, en alles zijn daar heel goed georganiseerd en veilig gegaan. Bijna geen wachtrijen en zeker geen overrompelingen.
  Onze peuter heeft heel hard van genoten. Hopelijk dalen de cijfers snel dat het weer open mag gaan.

  Meer info


 • Tik Tak-expo

  Het is zeer mooi en tof voor de peuters en kleuters georganiseerd.
  De animaties zijn zeer uitgebreid en de beleving voor de gezinnen is zeker onvergetelijk.
  Na de lock-down, is het een aanrader naartoe te gaan. Parking is daar ook gratis en makkelijk toegankelijk. Er is ook een leuke take-away bar voor gezinnen.

  Meer info


 • De eindhoeve

  Het is daar zo fijn kom ook zeker ik raad het je aan hƩt is geweldig kom ook het is daar super leuk en lekker

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?