U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • Het spel van de slotenmaker

  Als grootouders gingen we met drie kleinkinderen naar het Belfort. We hadden het goed, maar toch een opmerking: we lazen € 1,00 per kind. We klikten niet op het i-tje waardoor we niet wisten dat het boekje ook te betalen was. Het was geen complete verrassing want we lazen dit bij de commentaren). Maar de prijs voor de volwassenen wordt niet vermeld en dit is € 8 per persoon of € 6 voor 65+.
  We keken nu op de website van het Belfort omdat we de 'rekening' van € 19 niet verstonden. Hier vinden we: "€ 1,00 per kind en € 8,00 per boekje en attributen. De kinderen moeten begeleid worden door minstens 1 volwassene. Per boekje heeft één begeleider gratis toegang tot het Belfort. "
  Suggestie om dit ook te vermelden onder het i-tje!

  Meer info


 • Kursaal Classics - Symfonie voor valse noot (+6)

  Wij zagen deze voorstelling eind vorig jaar in Gent, het is immers een herneming wegens succes. Een heel fijne familievoorstelling met een écht orkest, leuk geacteerd, met de nodige humor en onverwachte plotwendingen. Onze kleinste meneer (toen net 5) kon niet altijd volgen, maar vond het wel leuk, de andere twee (7 en 10) genoten volop.

  Meer info


 • Borrelwoordjes: vertelmoment voor kinderen

  Dit vertelmoment is altijd heel goed voorbereid, verzorgd en gezellig. Een boek, wat kussens en veel enthousiasme, meer is niet nodig om kleuters en kleine kinderen een uurtje te boeien, hen uit te dagen om mee te doen, en hen aan te zetten om te lezen. Mooi initiatief van de beste bib van 't land!

  Meer info


 • Speelplein aan het Cultuurhuis

  klein speelpleintje dat niet altijd even goed onderhouden wordt door de gemeente (het kan wat vuil liggen) maar waar mijn kinderen dol op zijn. Fijne ligging in een park, en de straat is lekker ver weg dus niet onmiddellijk gevaar dat de kinderen onder een auto lopen. Geen omweg waard, maar als je in de buurt bent: fijn om even te stoppen en te spelen

  Meer info


 • Zingen met peuters & kleuters

  Leuke activiteit om samen met je kind te doen. De kinderen kunnen volledig zichzelf zijn, hebben inspraak en worden tot niets verplicht. Er wordt niet alleen gezongen maar ook gespeeld, bewogen en gedanst. De liedjes zijn zeer herkenbaar voor jong en oud.

  Meer info


 • Binnenspeeltuin Funoase

  Hele leuke speeltuin voor jonge kinderen. Eten en drinken kan besteld worden in brasserie Brunoase en mag geconsumeerd worden in de binnenspeeltuin. Eigen picnic meebrengen is eveneens toegestaan wat een groot pluspunt is! De uitbater is super enthousiast en doet zijn uiterste best om de kinderen een extra fijne tijd te bezorgen door hen een tekening te laten kiezen (die ze ter plaatse kunnen inkleuren) en door ballonnencreaties te blazen. En dit allemaal zonder meerkost! Als het er druk is, durft hoofd- en oorpijn wel eens opduiken maar ook daar biedt de uitbater hulp aan via gratis oordoppen. Er wordt zowel aan jong als aan oud gedacht. Echt top!

  Meer info


 • FroeFroe

  Killie Billie was een top theater voorstelling. Echt een aanrader voor kinderen vanaf 7 jaar . Theater Froe Froe is kwaliteits- theater. Origineel ,goede acteurs , toffe ideeën, mooi decor . Gewoon af !

  Meer info


 • Bezoek Technopolis

  Technopolis was heel leuk. Je kunt er veel dingen te weten komen over techniek. Er was een nieuwe zaal over muziek. Daar kon je muziek maken met verschillende voorwerpen. Door een hoofdtelefoon aan te doen, kon je al de geluiden horen. Je kon ook doen alsof je een echte DJ was.

  Meer info


 • ZOO Antwerpen

  We vonden het echt niet leuk, het was saai vervelend. Ik wou al meteen naar huis. Te veel geld voor quasi niks

  Meer info


 • aankomst sinterklaas

  Altijd leuk heel leuk enorm leuk kei leuk heell enorm leuk beste top heererrrll leukkkkkk eotmk lriklk

  Meer info


 • Chasse au trésor

  Er staat categorie +6
  Absolut niet geschikt voor deze leeftijd
  1ste huis/museum is wel heel angstig
  Mijn dochter is 8 en heeft zef niet de zoektocht gedaan tot op het einde
  Ik zou aanraden vanaf +10

  Meer info


 • sofiest van Pol

  Hidrodoe

  Heel leuk en leerrijk. We zijn wel geweest nu de waterspeeltuin buiten gesloten was dus de kindjes willen graag nog eens teruggaan. Maar zonder dit was het ook zeker de moeite.

  Meer info


 • Comics Station Antwerp

  Superleuke thematische binnenspeeltuin. We hebben veel pret gehad met de teletijdmachine van professor Barabas, Kiekeboe (en we werden nat), op jacht in the far west met Lucky luck, … Kinderen vermaakten zich ook op de langste indoor glijbaan (van de wereld). Wachttijden zijn beperkt zodat ze alles nog een keer kunnen doen. Kortom, een aanrader, wij gingen met de trein wat gemakkelijk is want het park ligt in het stationsgebouw. We zijn er 4,5 uur geweest en waren het nog niet echt moe. Maar ik denk wel dat 4 à 5 uur genoeg is voor een bezoek. Je kan er ook je eigen picknick eten ofwel een snack van het restaurant. De lockers kosten 2 euro, telkens als je iets uit de locker haalt moet je opnieuw 2 euro insteken, dat was een beetje onhandig. Voor de rest was alles tiptop!

  Meer info


 • leenholvoet van De ontdekkers

  Choco-Story

  Dit museum is helemaal vernieuwd. Het is nu veel interactiever. Er zijn nog steeds delen met vitrines maar ook animaties, een doe-opdracht, aanraakschermen met spelletjes, een ruimte waar je foto's met attributen kan nemen, een filmvoorstelling, een Spaanse boot waar je door de raampjes de zee ziet,... Chocolade proeven kan nog steeds en ook de demonstratie pralines maken is er nog altijd, met proevertje!

  Meer info


 • leenholvoet van De ontdekkers

  Koézio - Indoor avonturenpark

  Een mega activiteit om te doen met iets grotere kinderen (min. 1.40m groot). Zeer cool van aanpak, afwisseling in de opdrachten, ideaal voor de teamspirit en ook veel aandacht voor de veiligheid. Wij deden dit voor de eerste keer en zijn fan. Wel niet goedkoop voor de tijd die je er doorbrengt, maar het is iets unieks. Tickets aankopen via hun site is goedkoper.

  Meer info


 • Ijsbaan Die Swaene

  Bij ijsbaan Die Swaene worden in de vakanties en op vrijdagavond lesjes aangeboden.
  Zowel de 7-jarige dochter als de 4-jarige zoon hebben al eens kunnen proberen over het ijs te schaatsen.
  Soms veel deelnemers...

  Meer info


 • Familiespeurtocht: 'Het mysterie van Kiewit'!

  Volg de gouden kasseien! Dat op zich was al raak!
  Leuke opdrachten, mooie omgeving, en jawel, we vonden het verloren beeld.

  Meer info


 • Bruno (met workshop papiertheater)

  Het papier theater was leuk en de workshop ook. Maar ik vond het ticket nogal duur . Omdat je voor iedere persoon die mee bij de workshop zat 5 euro moest betalen + nog eens 8 euro voor de voorstelling. De maakster van het theater was super vriendelijk .

  Meer info


 • The Missing Light

  Top poppentheater van een gezelschap uit Londen . Tot in het detail uitgewerkt. Zonder spreken maar beelden zeggen genoeg ! Een echte aanrader moesten ze nog eens naar Belgie komen. cc Het Gasthuis was ook geïnteresseerd in dit poppentheater . Hopelijk kunnen zei ze ook nog eens strikken.

  Meer info


 • The Missing Light

  Top poppentheater van een gezelschap uit Londen . Tot in het detail uitgewerkt. Zonder spreken maar beelden zeggen genoeg ! Een echte aanrader moesten ze nog eens naar Belgie komen. cc Het Gasthuis was ook geïnteresseerd in dit poppentheater . Hopelijk kunnen zei ze ook nog eens strikken.

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?