U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • Hidrodoe

  Na bezoek aan het Netepark, is een uitstap aan Hidrodoe ook altijd mooi meegenomen. Een beetje verder rijden met de wagen, parking aan sportcomplex en op wandelafstand bereikbaar. Ideaal voor kinderen in de lagere school.

  Meer info


 • Recreatiepark Het Netepark

  We komen hier meerdere malen per week: ideaal om te zwemmen, te spelen in mooie speeltuin, zeer fijn vertoeven hier met de kinderen. Zeer grote parking, zeer gemakkelijk bereikbaar, ook met openbaar vervoer

  Meer info


 • Plopsaland De Panne

  Zeer fijn om te doen met kleine kinderen en is het verre rijden meer dan waard. Ideaal als je een abonnement hebt en niet meer moet aanschuiven voor tickets. Zeker te combineren met een parking abonnement. We hebben de dag nog gecombineerd met een afsluitende wandeling aan zee!

  Meer info


 • Zoek een Schat van Vlieg

  Heel tof om te doen en ideaal met enkele kinderen tussen 5 en 11 jaar, ideaal gelegen bij station en bij slecht weer!

  Meer info


 • Alles Kids Binnenspeeltuin

  leuke overzichtelijke speeltuin, met voldoende mogelijkheden om de kindjes een namiddagje bezig te houden. Mijn zoontje heeft zijn 6de verjaardag daar gevierd en was top :) Prijs is correct en het is er netjes.

  Meer info


 • Grote indoor speeltuin met theater, bowling, lasershoot en buitenterras

  We zijn met grote verwachtingen vertrokken naar Legenturia met twee meisjes van 2.5 jaar. Het begon met de parking die al een eindje stappen ligt van legenturia zelf. De speeltuin zelf is niet proper, plakkerig, overal ligt eten en drank verspreid. Er is een kleine speelruimte voor 0-6 jaar, maar hier werden onze kindjes omver gelopen door grotere kids die hier letterlijk de "aap kwamen uithangen", geen ouders in de buurt te zien. Wc's en verversruimte waren ook allesbehalve proper. Wij gaan niet meer terug

  Meer info


 • Museumspel 'Over mensen en machines'

  Vorig weekend bezochten we het Industriemuseum in Gent. Het lief en ik vonden het de max en onze 4-jarige dochter vond het al even geweldig. Vooral het spinnewiel, zoals in Doornroosje! We deden het museumspel "Over mensen en machines", en ook al was onze dochter met haar net vier jaar iets te klein voor de categorie 4 tot 7 jaar, toch vond ze het reuzeleuk

  Meer info


 • Kleuterdans

  eerste les was een aangename kennismaking voor de kinderen en hun verwachtingen zijn hoog voor de volgende les wat voor de kinderen een leuke activiteit is nu het winter is.

  Meer info


 • Infodag secundair onderwijs

  zeer tof.
  alle inlichtingen gekregen.
  mooi georganiseerd.
  Voor de kinderen zelf ook, ze krijgen de nodige uitleg en leerkrachten beantwoorden hun vragen.
  dit was interessant, en hebben hierdoor een beslissing kunnen nemen naar welke infodagen of openschooldagen we zullen gaan.


  Meer info


 • Speelgoedmuseum Mechelen - voor kinderen

  Heel leuk, was groter dan we dachten. Leuk voor jong en oud. Nostalgie ten top voor de ouders en leerrijk voor de kids.

  Meer info


 • Spekken kerst - De Ark van NoWay (7-12 jaar)

  Twee bevers krijgen van de firma G.O.D. om een ark te bouwen en dieren te verzamelen, zodat hij de mensen die de aardbol danig verprutsten, een lesje kan leren. De bevers gaan aan de slag, aangemoedigd door Arabella de papegaai. Een fantastisch grappige theatervoorstelling voor jong en oud, met een mooie les maar zonder moraliserend te zijn. Het decor is eenvoudig maar goed uitgedokterd en af en toe komt er een aap (of papegaai) uit de mouw. Wij genoten van dit stuk met de kinderen (6-8-11 jaar) en het gekke dansje + kreetje van de bevers doet het hier nog altijd goed...

  Meer info


 • Bibliotheekfiliaal Kessel-Lo

  Het personeel in de bib is altijd vriendelijk en heel behulpzaam: geen vraag is hen teveel! De bibliotheek is ook vaak mooi 'versierd' in het thema: vorig jaar stond er bijvoorbeeld een blotevoetenpad, onlangs stond er een tof tafeltje gemaakt van boeken. Qua aanbod boeken, vind ik mijn ding er ook steeds!

  Meer info


 • Stedelijk zwembad Kessel-Lo

  Het zwembad is behoorlijk verouderd, er valt weinig te beleven voor de kinderen. Baantjes trekken, ok! Vaak is het er erg druk. Cafetaria is weer open, jammer genoeg wordt er geen eten geserveerd.

  Meer info


 • Provinciaal Recreatiedomein Kessel-Lo

  Prachtig park met veel speelmogelijkheden, steeds meer 'natuurlijke' speelgelegenheden. Het voetbalveld is een topper voor onze zoon! De klim- en klauterparcours zijn fantastisch voor onze dochter! Momenteel wordt de grote speeltuin wel vernieuwd, dit gaat behoorlijk lang duren. Jammer!

  Meer info


 • Frozen

  De verwachtingen waren hoog gespannen. De dochter is inmiddels 8, maar nog steeds gek op Elsa en Anna. De film voldoet aan alle verwachtingen: goed verhaal, emoties, humor en er wordt weer veel gezongen. 100% goedgekeurd!

  Meer info


 • Nachtwacht : Het duistere Hart

  Onze oudste dochter vond de film geweldig! Onze jongste van 3,5 vond hem ook super maar had af en toe een beschermende hand nodig :)

  Meer info


 • Familievoorstelling De Toverboom

  Voorstelling over een Toverboom in het oerwoud. Heel eenvoudige voorstelling: 1 acteur, geen decor, ... Ze duurde 30min en dit was lang genoeg voor onze jongens.

  Meer info


 • Binnenspeeldag

  Onze jongens hebben zich geamuseerd. We startten in de sportzaal: veel springkastelen, fietsjes, ballenbad, ... Daarna gingen we naar de theatervoorstelling en knutselen nog (buttons maken, Playmais). Heel gevarieerd aanbod! Superleuke voormiddag gehad!

  Meer info


 • Kapitein Winokio: Berenconcerten met Selah Pooh, Isolde Lasoen, Jean Blaute & Stefaan Degand SOLD OUT

  Voor het 5 e jaar op rij trokken we naar De AB in Brussel om te genieten van alweer een fantastisch Berenconcert! Wat startte met enkel ons gezin is ondertussen uitgegroeid tot een heuse uitstap met onze vrienden en hun kindjes. Achteraf nog wat rondstruinen op de Brusselse Kerstmarkt en de heerlijk verlichte stad... ons ideale Kerstuitje!

  Meer info


 • Fotoquiz Dacia Felix

  Mooie tentoonstelling en een leuke fotoquiz. De kinderen kregen telkens 3 foto's van een kunstvoorwerp waar ze het juiste moesten uithalen. Het was soms goed kijken, maar we hebben ze allemaal gevonden (de dochter is 8).

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?