U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • Speeltuin Sport- en recreatiepark Blaarmeersen

  Plezier voor jong en oud! Een mooie strandzone. Grote en gevarieerde speeltuin en ook heel wat avontuurlijke speeltuigen in het bos. Enkel de oude skipiste met bijhorende chalet mag wel eens verdwijnen. Komt nogal groezelig over.

  Meer info


 • De Tuin Van De Walvis (online)

  Prachtige voorstelling! Dit was onze eerste 'digitale' theatervoorstelling... en we zijn heel enthousiast. Mijn dochter van acht is een grote fan van de dierenverhalen van Toon Tellegen, maar in deze voorstelling wordt er echter iets prachtig van gemaakt. Het mooie verhaal wordt heel beeldend gebracht, en live op de scène wordt er getekend en geprojecteerd. Ik dacht even dat het effect toch niet helemaal zou overkomen, zo vanop een scherm... Maar na enkele minuten waren we helemaal mee in het verhaal. Geen clichés hier, emoties worden niet geschuwd. Beeld per beeld wordt het verhaal opgebouwd door slechts één acteur/tekenaar en verschillende opgenomen stemmen. Als digitale kijker krijg je ook soms een ander 'beeld' te zien dan het publiek in de zaal, dat is eigenlijk wel fijn. Het enige minpuntje vond ik de muziek die wel wat clichématig was, maar dat is nu werkelijk een detail bij zo'n mooie voorstelling.
  Dus zeker en vast een aanrader voor alle families die nu thuis zitten en snakken naar een echt mooi verhaal... Heel toegankelijk!

  Meer info


 • Swingende verfborstels

  het was een leuke uitstap naar het toverbos de kinderen amuseerden hun rot

  Meer info


 • Nachtegalenpark (aan de melkerij)

  Mooi park met een heerlijke speeltuin voor zowel de hele kleintjes als de grotere kinderen en een café met groot terras.

  Meer info


 • Huis van het kind Damme Oostkamp Zedelgem

  Superleuke namiddag vol leuke activiteiten en gratis drankje en hapje
  een echte aanrader voor kinderen tussen 0 en 12 jaar

  Meer info


 • Kindercarrousel Huis van het kind Damme Oostkamp Zedelgem

  Een echte aanrader, vorige edities waren super leuk.
  toffe activiteiten, een gratis hapje en drankje

  Meer info


 • Kindercarrousel Huis van het kind Damme Oostkamp Zedelgem

  Een echte aanrader, vorige edities super leuk en boeiend.
  Leuke activiteiten, gratis drank en hapje

  Meer info


 • Train World: Beleef de spoorwegen van gisteren, vandaag en morgen

  De jongens van 8 en 10 hebben het helemaal verschillend beleefd. De oudste vond het maar niks, hij vond enkel de simulator interessant (maar het wachten duurde heel lang).
  De jongste vond het thema wel leuk. En het feit dat je in heel wat treinen kon.

  Het is inderdaad behoorlijk donker en dat had blijkbaar wel invloed op onze draagkracht :-) We snakten naar licht! Nu, het was ook behoorlijk druk, warm, geen vestiaire, rugzakken mee...

  We zochten snel nog alternatieven in de buurt maar met de regen (en sneeuw) en onze gemoedstoestand durfden we geen ander museum meer proberen. Dus... naar Brussel Centraal en door de regen op zoek naar een ECHTE Brusselse wafel ;-)

  Meer info


 • Family Trail: op ontdekkingstocht door het Historium

  Toffe attractie waar onze kinderen wel van genoten hebben. Als volwassene is het wat 'licht' maar het is prima als je het samen met kinderen bezoekt. De family trail is een leuke zoektocht. Wij kregen al een beloning nog voor we hem ingevuld hadden.... We deden ook de virtual reality en dat is heel knap. Tip: hou je toegangsticket bij want daarmee moet je het poortje naar de toiletten in de kelder openen

  Meer info


 • ZWIN Natuur Park

  We bekeken de vaste tentoonstelling, de tijdelijke tentoonstelling over het Zwin in de strip, deden een wandeling met een gids en bleven er ook eten. Alles prima wat ons betreft. De wandeling met de gids was op kindermqat en wij vonden het een meerwaarde, met een heel goede gids. Kijk zeker op voorhand op de site want er wordt veel georganiseerd maar je kan best of moet inschrijven.

  Meer info


 • mim - Muziekinstrumentenmuseum (KMKG) (voor kinderen)

  Museum in een prachtig gebouw. Voor kleine kinderen is dit museum minder aan te raden want anders dan je misschien zou denken zie je tijdens een gewoon bezoek zonder workshop vooral uitgestalde instrumenten in vitrines. Boven is een restaurant. Vanuit het gebouw heb je ook een mooi uitzicht over Brussel.

  Meer info


 • Sincfala - Museum van de Zwinstreek

  Dit museum is goed opgebouwd. Veel te zien en ook doe-opdrachtjes, spelletjes,... De film met het mannetje en zijn schaap doorheen de tijd was ook leuk.

  Meer info


 • For Freedom Museum

  Enig museum waar we al zo vriendelijk en persoonlijk ontvangen zijn. Zeer goede uitleg over wat we gingen zien, de audiogids,... Mooi vormgegeven tentoonstelling en dan te weten dat dit allemaal voortbouwt op prive initiatief.

  Meer info


 • VoelGewoel

  Weer een hele leuke editie van 'voelgewoel'! Dochtertje is ondertussen 20 maanden. Vorige editie vond ze het rijstbad en de carwash heel plezant. Nu had ze meer oog voor het ballenbad en de doorlooptunnel met allerlei materialen aan. Ook de voelplaatjes vond ze heel plezierig. De geurdozen hadden niet echt impact op haar. We hebben er een 2 tal uur gespeeld en ze was nog niet mee te krijgen. We gaan vandaag of morgen opnieuw dus dat zegt genoeg hé :-)

  Meer info


 • In Flanders Fields Museum

  We bezochten dit museum met onze kinderen. Met een armband kan je eerst een profiel aanmaken en dan krijg je info die op maat is afgesteld. Er is veel te zien, voorzie zeker genoeg tijd. Er zijn een aantal schermen met sprekende personages. Die zijn nogal luid waardoor dat door elkaar in het museum klinkt, dus dat is nogal warrig.

  Meer info


 • Van Kattenpoten en Narrenstreken

  Bij gebrek aan een vermelding van Yper Museum als evenement op zichzelf geef ik hier graag mijn review. We vonden het een zeer goed museum met zeer goede uitleg, veel multimedia die slim werd ingezet en veel afwisseling.

  Meer info


 • Uitstap binnenspeeltuin De Wonderlamp

  Zeer leuke speeltuin in Wielsbeke.
  Voor zowel klein als grotere kinderen heel leuk.
  Lekkere ijsjes.
  Niet duur.
  Feestjes zijn ook zeer leuk daar

  Meer info


 • Memorial Museum Passchendaele 1917

  Als je zoon (zonder zittend gat) er bijna 10 wordt en hij laatst aan zijn moetie en papsie iets vertelde over de wereldoorlog... dan plan je toch gewoon een daguitstap naar het slagveld voor zijn verjaardag.

  We zijn gestart aan Tyne Cot, waar de jongens hun ogen open gingen bij het ontdekken dat er zoveel verschillende nationaliteiten meevochten en dat dit nog maar een deeltje was van alle slachtoffers.

  We wilden dit combineren met de loopgraven en de Ijzertoren, maar die loopgraven bleken niet open te zijn. Na een stemmingsronde beslisten we om dit museum mee te pikken. Omdat er ook loopgraven waren. Maar... Dit was echt meer dan enkel die loopgraven. Er was sinds kort een aanbod voor kinderen. Met headset en opdrachten. Op een heel kindvriendelijke en realistische manier werd er heel wat historische kennis gedeeld. Dit was een pareltje van een museum. Op de terugweg bleef de wereldoorlog het gespreksthema. Ik denk dat er binnenkort 2 jongens gaan scoren in de klas, als ze rond het thema van de wereldoorlog zullen werken.

  Meer info


 • Kinderyoga @Broederij

  Toffe setting, vriendelijk, creatieve juf. Ideale grootte van een groepje. Ons kindjes willen elke week terug gaan!

  Meer info


 • Gezinsparcours

  Zeer interessant en zeer leerrijk zowel voor kindjes als volwassenen .😄 Tof amusement en zeker een aanrader .

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?