U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • vliegje van vandeweyer

  Klankenbos

  heel leuk bos op een rustig gelegen plaats. Superleuke klanken en een mooie wandeling hebben we kunnen maken.
  Ik raad het iedereen aan om eens te bezoeken.

  Meer info


 • kalimero van familie Willems

  Winterland Hasselt

  Een weekendje naar Hasselt geweest. De kerstmarkt bezoeken hoorde daar zeker bij. Enkel jammer toen we reeds een tijdje stonden aan te schuiven om het huis van de Kerstman te gaan bezoeken, werd er meegedeeld dat er een pauze was van een halfuurtje. De kou verder niet meer getrotseerd.

  Meer info


 • Vicky2006 van De Rare Leuvenaars

  Bezoek de sterrengalerij in Kinepolis

  Cool papa vond het tof reg duur maar wel waard volgens mij hels ver tofff

  Meer info


 • Museum voor Natuurwetenschappen

  Een pedagogische studiedag was het ideale moment voor een uitstap naar de dino's. We namen de trein naar Brussel en stapten uit in Brussel Centraal. Een mooie wandeling door de stad, langs het paleis (wat de kinderen ook heel leuk vonden) bracht ons via de Europese wijk op onze bestemming. Het was vrijdag dus heerlijk rustig in het museum. We brachten een aantal uren door in het museum en konden echt de tijd nemen om de verschillende zalen te verkennen.

  Meer info


 • Kindermuseumnacht

  De kinderen maakten tijdens de workshop een eigen robotje van een afwasborstel. Ze vonden het een heel leuke, leerrijke workshop. Nadien was er nog tijd om eens een kijkje te nemen in de zaal met de echte robots. Interactieve expo : een aanrader voor jong en oud!

  Meer info


 • De Kleine Vampier (NL versie)

  Ik had op voorhand aan de kindjes de trailer laten zien omdat ik niet zeker wist of ze het niet te spannend zouden vinden (5 en 7 jaar). Spannend vonden ze het wel, maar ze waren helemaal niet bang. Echt een leuke film! Wij zijn gaan kijken tijdens de Halloweenperiode. Beter kon eigenlijk niet.

  Meer info


 • Ijspiste Waregem

  Vorig jaar geweest; dit jaar gaan we zeker terug . Tof en meestal vlot bediend en dat voor een goede prijs.
  De stalletjes zelf errond zijn wat flauw, maar is op de markt zelg gelegen en bij het winkelcentrum en horeca zodat er een goed gevulde uitstap gemaakt kan worden.

  Meer info


 • Kathleen Lamote van Crazy Girls Trio

  Planckendael

  We hebben er weer een dagje Planckendael opzitten , ondanks de gure wind hebben we zo enorm genoten van onze wandeling en het dieren spotten,
  Iedere keer opnieuw is er wel iets nieuws te ontdekken, of vergelijken we de dieren die ondertussen ook weer wat ouder geworden zijn.

  Meer info


 • Kathleen Lamote van Crazy Girls Trio

  Planckendael

  We hebben er weer een dagje Planckendael opzitten , ondanks de gure wind hebben we zo enorm genoten van onze wandeling en het dieren spotten,
  Iedere keer opnieuw is er wel iets nieuws te ontdekken, of vergelijken we de dieren die ondertussen ook weer wat ouder geworden zijn.

  Meer info


 • Muziektheater > BiZAR - MUZIEKTHEATER DE KOLONIE MT / Théâtre des 4 Mains

  Heel bizarre voorstelling! Vooral het stukje met de klusjesman in de televisie is heel grappig en spreekt tot de verbeelding.

  Meer info


 • Plopsaqua

  Leuk, maar veel te duur voor wat het is. Gelukkig hadden we kortingstickets. Heel weinig kleedhokjes!

  Meer info


 • tinniewinnie van Familie Proost

  Winter in het park

  We gingen naar de kerstmarkt in Oostende. Het was een zeer mooie kerstmarkt.
  Er was zeer mooie en leuke randanimatie!

  Meer info


 • Peggy Vereecken van de familie prettig eropuit

  Fotografie: vind ik leuk! - NM

  al doende leert met de verschillende soorten van fotografie. Kikkerperspectief enzovoort. Door steeds foto's uit verschillende hoeken te nemen en dan ook bewegende projectielen te fotograferen groeit men doorheen de week op tot een betere amateurfotograaf

  Meer info


 • Peggy Vereecken van de familie prettig eropuit

  Zwembad S&R De Meerminnen

  zeer leuk zwembad, voor elk wat wils. En je kan er nog eten ook zonder dat je het bad dient te verlaten. Wil je toch wachten, geen probleem buiten het zwembad is er ook een eetgelegenheid, met grotere kaart

  Meer info


 • greetke7 van Bulté-De Moortel

  Kunstendag voor Kinderen: Magische snoezelhoek / i.s.m. Bibliotheek Roosdaal (4 tot 12 jaar)

  Wow, en de goochelaar die ons de binnenkant van trucjes liet zien; waarzeggen en hocuspocuspatsen uithalen! Geweldig!

  Meer info


 • greetke7 van Bulté-De Moortel

  Hello, Robot.

  Een fantastische ervaring! Met een leuke zoektocht voor de oudste zoon EN de jongste kreeg dan weer een andere uitdaging. Helemaal weg van robots zijn ze nu! Fantastisch en een echte aanrader!

  Meer info


 • Belvue Museum met het gezin

  Het is een museum over de geschiedenis van België. Persoonlijk vind ik het wat verouderd en ook veel tekst, maar er zijn verschillende zoektochten voor kinderen. Er is er ook één voor kinderen vanaf 3 jaar en mijn zoon van 4 en dochtertje van 2,5 vonden die leuk om te doen. De zoektocht duurt ook niet te lang, zodat ze er hun aandacht bij konden houden. Bovendien hadden ze er achteraf ook iets van onthouden en wisten ze de kleuren van de Belgische vlag en hoe onze koning heet, meer moet dat niet zijn.

  Meer info


 • gitta76 van segers

  Bezoek de Kinderboerderij in het Rivierenhof

  Mooie kleine kinderboerderij in het prachtige Rivierenhof domein. Echter weinig animatie voor de kinderen buiten dieren kijken en kwis niet veel te doen.

  Meer info


 • Vicky2006 van De Rare Leuvenaars

  Helden boven Alles (NL versie)

  Tof wel wat ver rijden coole film ook grappig avontuurlijk natuurlijk goed voor fans van de helden tof

  Meer info


 • Ine Pieters van Familie Pieters

  Illuseum

  Het museum is ondertussen gesloten. Meer info vind je op hun website. Ze gaan opnieuw open als er een overnemer is gevonden.

  Meer info


 • loramlie van Loramlie

  SPROOKJES ENZO & PROGETTO BAGLIORI - INCONTRi#2 (VANAF 3 JAAR)

  Wat een prachtige voorstelling!
  We kregen bovendien een heerlijk zacht dekentje als extraatje tegen de kou (super bedacht!).
  De show is net lang genoeg, er is mooie muziek en heel veel prachtig spektakel. Deze voorstelling werd met veel enthousiasme gebracht. We hebben er erg van genoten!
  Enige minpuntje: we stonden een heel tijdje op voorhand te wachten aan de ingang maar kregen een plekje toegewezen op de zijbankjes. We zaten achter de lamp waardoor we vaak een deel van het gebeuren moeizaam konden zien. Misschien is het fijn als mensen zelf hun bankje mogen kiezen en recht voor het podium mogen plaatsnemen, daar waar de effecten het mooist te zien zijn...
  Maar ook met een plekje-aan-de-zijkant hebben we zeker genoten! We hopen dat we nog eens zulk een magische voorstelling kunnen bijwonen in de toekomst!

  Meer info


 • Vicky2006 van De Rare Leuvenaars

  Abdij van't park Fakkeltocht - Sinterklaas Editie

  Super tof leuke spelletjes grappige pieten en mooie cadeautjes een beetje duur maar het is wel waard om eens te proberen het wat wel eng en ook erg donker dus samenvatting TOF

  Meer info


 • trosje1 van De Backer - Claesen

  Family at the Movies: Paddington 2 (NL versie)

  Een super mooie film, Vind hem zelfs beter dan de 1ste.
  Paddington 2 is een mooie familie film een echte aanrader om naar te gaan kijken

  Meer info


 • Op zoek naar babyeendjes

  Een fantastische ervaring. Met vier kleinkinderen gingen we naar dit museum. Ze zijn respectievelijk 6,5,3 en 2 jaar oud. Bij het binnenkomen hebben we 4 boekjes gekregen (gekocht). Voor de oudsten een uitleg op een zeer kindvriendelijke manier over sommige museumstukken. De allerkleinsten gingen eendjes zoeken en dan inkleuren. Vergeet dus zeker niet je kleurpotloden mee te nemen als je hier na toe komt met kleine kinderen. In het museum was er overal vloerverwarming en dat was heerlijk om samen met de kinderen op de grond te kunnen zitten. Op de bovenste verdieping was er een enorme speelzolder. Er was wel niet zoveel speelgoed dwz een groot poppenhuis en een huiskamertje met keuken. Daarnaast enkele tafeltjes met stoelen om te kunnen kleuren. Het was voor ons een echte topper, enkel de cafetaria was heel bedroevend. De dranken moesten wij uit een automaat halen en op het moment dat we daar waren zat het vol kinderen van een verjaardagsfeestje. Spijtig want anders hadden we dit museum zeker een 10 op 10 gegeven.

  Meer info


 • Avonturenberg

  Superleuke activiteit. Onze oudste dochter zei dat het de leukste dag ooit was. Klimmen, klauteren, schuiven, het komt allemaal aan de beurt. Wel iets moeilijker voor onze jongste dochter (5 jaar) maar ze deed haar uiterste best omdat ze het zo leuk vond. Tip: slechte kleren aandoen. Kleren zien echt zwart nadien, de twee broeken van de zoontjes van vrienden waren zelfs gescheurd 😂

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?