U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • De Schatten van Vlieg in bezoekerscentrum De Watersnip

  leuk leerzaam tof! de kinderen vonden het super tof ik had het niet verwacht dat het zo leuk zou zijn

  Meer info


 • Familiedag GC Den Bussel

  Niet heel veel animatie, had er meer van verwacht. Wel hebben we daar een fantastisch optreden gezien van "plastic", een mimespeler, acrobaat, clown, danser... samen met zijn medespeelster die zo geweldig goed kon jongleren. We hebben, oma, mama en zoon, alledrie heel erg genoten van dit fantastisch optreden ! Dit was tegen betaling, wat ik dan wel normaal vond. Verder was er dan gratis een stand waar de kinderen gekke kapsels kregen aangemeten en ook werden geschminkt en was er iets met kleine rijdende autootjes, op afstandsbediening. Ook stond er een mooie houten draaimolen waaraan de kinderen zelf moesten draaien en er was in de eetruimte ook spel voorzien, in de vorm dan van een groot mens-erger-je-niet bord en een groot vier op een rij-spel. Het was in elk geval een leuk initiatief waar we wel van hebben genoten !! En dan in het bijzonder van het optreden. We zijn nog steeds onder de indruk ervan...

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Aqua Mundo De Vossemeren

  Leuk zwembad, onze jongens vinden het hier altijd top. Een geregeld terugkerende activiteit voor ons. Ook de rest van het park is -naast de Aqua Mundo- erg geliefd.

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Aqua Mundo Centerparks Erperheide

  Wij gaan sinds jaren een aantal keren per jaar. Onze jongens voelen zich er intussen "thuis". Nu kunnen ze alleen met z'n 2 op de wildwaterbaan, op die manier wordt het voor mama nóg leuker. Toppers voor onze jongens van 6 en 8: wildwaterbaan, buiten bubbelbad, stroomversnelling, glijbanen, warme lampen en sneldroger.

  Meer info


 • Fleurs van YOLO

  Autoloze Zondag in Deinze met tweedehandsmarkt fietsen

  Leuke namiddag gehad en een zo goed als nieuwe fiets gevonden voor de dochter op de 2de hands markt van fietsen! Heel leuk idee en volgend jaar komen we terug zeker als het zo'n mooi weer is!

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Cosmodrome

  Mooi, maar het viel ons wat tegen. We waren snel door de permanente tentoonstelling heen en de film was wat te kinderlijk voor onze jongens. Telescoop was het hoogtepunt.

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Keiheuvel... gewoonweg kei-tof

  Mooi domein, leuke grote speeltuin, lekker zwembad, ook voor kleintjes. Ouders zitten gezellig op het terras van cafetaria/frituur, terwijl de kinderen in de speeltuin spelen. Ook vliegtuigen kijken vinden onze jongens super. Festival Fiesta Mundial is ook zeker een aanrader!

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Olmense Zoo

  Als kind ben ik hier eens geweest en toen was dit dierenpark een schande. Als moeder ben ik er -op aanraden van kennissen- toch nog eens naartoe geweest en wat was ik blij verrast! Wat was dit park veranderd, 100% ten goede. We zijn er nog een paar keer geweest. Ik snapte dan ook niet waarom deze dierentuin gesloten werd, want in mijn ogen is het een voorbeeld van een goede, moderne dierentuin: veel plaats voor de dieren, veel groen en veel leerrijke informatie over de dieren. Wij gaan zeker terug!

  Meer info


 • Alice in Wonderberg - zomerzoektocht

  Zeer leuk initiatief om eens leuk te wandelen. De tweede opdtacht was wel even nadenken. Kom je met de auto, zet deze dan op de juiste parking want anders is het 1km heen en terug extra.

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Lichtstoet Mol-Ginderbuiten

  Altijd mooi met al die lichtjes, voor mij zelf pure nostalgie. Als baby vonden onze jongens het mooi, als peuter en kleuter niet zo, maar nu in de lagere school vinden ze het weer leuk. Wel lang wachten tussen wagens.

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Zwembad Den Uyt

  Leuk zwembad, hoewel wij zelf het water ruim aan de koude kant vinden. Onze zoon kon echter zijn pret niet op, vooral bij de glijbaan. Blijkbaar afhankelijk van persoon tot persoon...

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer

  Altijd garant voor een leuke dag: supergrote speeltuin tussen de bomen, ook voor de kleintjes, mooi wandelen en natuurlijk een wit strand aan het meer. Af en toe zijn hier evenementen, ook de moeite!

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Bezoekerscentrum Duinpanne

  Wij zijn hier een aantal jaren geleden toevallig gekomen en we komen hier telkens als we aan zee op vakantie zijn. De permanente tentoonstelling is heel leuk, de zoektocht van Vlieg, de gegidste wandelingen, de workshops, de tijdelijke tentoonstelling zijn allemaal aanraders. Ook het gezellige terras met mooie speeltuin aan de cafetaria zijn aanraders. Nadeel: de artisanale ijsjes vinden onze jongens maar niks.

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Plopsaqua

  Mooi zwembad, niet zo groot. Aan de dure kant voor de 4 uren die je er mag blijven. Mooie enscenering, vooral de wildwaterbaan en het kinderbadje. De glijbanen zijn super!

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Plopsaland De Panne

  Mooi park, goed onderhouden. Wordt constant bijgebouwd, waardoor het steeds interessant blijft, maar het wordt steeds moeilijker om alles op 1 dag gedaan te krijgen, zeker als het druk is en je dus lang moet aanschuiven. Leuke attracties voor klein en groot!

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Dierenpark & Kinderboerderij De Zonnegloed

  Zeer mooi park met een zeer mooi doel. Een dierentuin met een dikke plus! De eerste keer dachten wij hier een voormiddag door te brengen, de tweede keer wisten we wel beter! Een dagtrip waard! Wij maakten een voedermoment mee bij de kleine aapjes, dat vonden onze jongens geweldig. Heel goede uitleg door de verzorger. Mooie wandeling door het park, met telkens een goede uitleg bij de dieren, ook over hun verleden. EEN TOPPER!

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Planckendael

  Altijd een schot in de roos bij onze dierengekke jongens. Mooi, verzorgd park, waar de dieren plaats hebben. We gaan niet zo vaak, want ver weg, maar onze jongens zouden er elk weekend naartoe willen...

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Circus Bruul

  Leuke binnenspeeltuin met een thema. Aparte speeksel en voor kleintjes en groteren. Er is ook een podium waar kinderen kunnen dansen op de muziek die er gespeeld wordt. Vriendelijk personeel.

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Spelen bij Raf en Otje

  Eerste binnenspeeltuin voor grotere kinderen in Turnhout, in de vroegere ijsschaatsbaan. Mooie, ruime speeltuin. Veel plaats voor ouders om te zitten en te kijken. Gratis WIFI als je incheckt bij Raf & Otje. Onze jongens waren er -tot onze verwondering- redelijk snel uitgekeken...

  Nadelen: trage, niet altijd vriendelijke bediening, inkomprijs aan de dure kant

  Meer info


 • Leen Maes van Familie Lopez-Maes

  Speeltuin zwembad stadspark

  Wij wonen vlakbij, dus komen erg vaak in deze speeltuin. Toch blijven onze jongens het fantastisch vinden en ook hun vriendjes gaan er graag heen als ze komen spelen. Er staan veel verschillende speeltuigen, in verschillende onderdelen. Geregeld komen er ook nieuwe speeltuigen bij. Goed onderhouden.

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?