U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • Schatten van Vlieg in Utopia

  Was echt al heel leuk voor onze 3-jarige. Je krijgt een grondplan van de bibliotheek mee en moet op zoek naar vliegjes. Bij elk vliegje komt een filmpje, liedje of opdrachtje (je krijgt ook een ipad mee). Alles werkte technisch perfect, was leuk gelinkt aan het aanbod van de bibliotheek, duurde niet te lang (klein uur) en nadien kun je nog naar de boekenverkoop of iets drinken in de cafetaria.

  Meer info


 • Pakawi Park (Olmense Zoo)

  Een beetje afwachtend hoe het zou zijn gezien de vroegere slechte reputatie, zijn we toch een dagje naar Pakawi geweest. En we waren aangenaam verrast.
  Niet een heel groot park, maar wel voldoende groot om je daar een goeie halve dag bezig te houden. Naast de dieren ook heel wat speelmogelijkheden. Alles staat duidelijk aangeduid en het park is al een groot stuk gerenoveerd. Er zijn mogelijkheden om snacks te eten en iets te drinken, aan schappelijke prijzen. Ook was er in de namiddag een show waarbij de kindjes konden deelnemen.
  Ook was het een leuk extratje om bij aankomst een jeton te krijgen voor de botsauto's of bootjes.
  Ruime parkeergelegenheid.

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in de tuin van Hidrodoe

  Zeer boeiende ervaring voor klein en groot. Het was een zeer warme dag dus het waterplezier buiten kwam goed van pas. We werden er zeer vriendelijk onthaald. Er zijn heel wat ondekkingsactiviteiten te doen en tussendoor kan je ook iets drinken of een ijsje eten op de daarvoor voorziene plaats. Ook de 3D film was een fijne ervaring voor mijn dochter van 7.
  Ruime parking op een 7tal minuten wandelen van het gebouw.

  Meer info


 • Wij

  Met Schatten van Vlieg door Grobbendonk

  De kinderen vonden het een leuke wandeling. Perfect van afstand voor 4 kinderen van 6, 8, 9 en 11 jaar. We kregen een hele bundel aan vragen, wat toch aantoont dat men er moeite voor heeft gedaan. De vragen kunnen bijna allemaal opgelost worden zonder de wandeling te doen, maar 't is dat wat het vooral leuk maak. We zijn niet bekend in Grobbendonk dus elke straat was nieuw. Af en toe wel eens opletten voor de auto's.

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in het kasteel van Gaasbeek

  Heel tof, onze kleindochter was enorm geïnteresseerd en wij vonden het ook leuk, er werd ook rekening gehouden met de corona maatregelen

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in het kasteel van Gaasbeek

  Heel tof, onze kleindochter was enorm geïnteresseerd en wij vonden het ook leuk, er werd ook rekening gehouden met de corona maatregelen

  Meer info


 • De Schatten van Vlieg in provinciaal domein Het Leen

  Duidelijk bewegwijzerde zoektocht doorheen het mooie Aboretum. Het onthaal was heel vriendelijk. De manier waarop de schat moet geopend worden is heel origineel. Ideale zoektocht voor op een warme dag!

  Meer info


 • Zoek de Schatten van Vlieg in Plukhof Beernem

  Elke jaar zie ik leuke commentaren verschijnen bij het plukhof...hoog tijd dus om dit zelf eens te gaan proberen. EN? het was super: de mensen van het plukhof hebben met hart en ziel een mooie zoektocht gemaakt doorheen de tuin. Het leukste? Het parcourtje uiteraard! Ook gezelligheid troef bij de zomerbarak! Meer weten? Lees dan mee op www.curieuzeneuzekes.be of op www.instagram.com/curieuzeneuzekes.be/

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in het bezoekerscentrum Schulensmeer

  Leuke proefjes om thuis te doen, als je natuurlijk het materiaal in huis hebt. De opdrachten aan het meer vlot gevonden, behalve nummer 2. Maar desondanks toch het codewoord kunnen vinden

  Meer info


 • Schatten van Vlieg Colomapark Sint-Pieters-Leeuw

  Toffe maar vooral mooie wandeling. Plaatsen gezien waar we nog nooit waren geweest. (Rozentuin,speelbos)
  Aan te raden!

  Meer info


 • Schatten van Vlieg Beert

  Leuke opdrachten, maar nog wat moeilijk voor een 5 jarige 😉. Mama hielp een handje en vond het zelf ook nog heel leuk. 👍 Mooie omgeving en coronaveilig 👍

  Meer info


 • Schatten van Vlieg Atlantikwall Raversyde

  Het was een leuke zoektocht. Je moest goed opletten. Ik had er bijna een paar overgeslagen. Het stickers kleven op de kaart was leuk!

  Meer info


 • Schatten van Vlieg Colomapark Sint-Pieters-Leeuw

  De schattentocht bracht ons naar de mooie rozen. Twee van de zes foto's waren niet duidelijk en vonden we niet terug. Voor sommige opdrachten vonden we het materiaal niet terug, misschien werden ze weggenomen omwille van Covid-19??? Een wandeling in het Colomapark terwijl de rozen bloeien is steeds de moeite en deze schattentocht is een leuke extra.

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in het Gruuthusemuseum

  Toffe zoektocht voor kinderen..houdt de kinderen goed bezig terwijl mama en papa naar de geschiedenis en kunst kunnen kijken. Laatste stuk antwoorden was terug in bidkapel ....pas laat ontdekt....er stond toen al veel volk te wachten...dus spijtig voor zoon niet afgemaakt. Toch geen probleem de kaartjes waren een schat op zichzelf.

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in het Volkskundemuseum

  Super tof museum uitgebaat door vrijwilligers die in het volkscafeetje sappig kunnen vertellen bij een plaatselijk biertje en fairtrade fruitsap. Vergeet niet dag te zeggen tegen de lieve zwarte poes.

  Meer info


 • Schatten van Vlieg: "Het mysterie van de verdwenen partituren"

  We hebben genoten van de zoektocht door en om het kasteel. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

  Als volwassene kan je een audio-gids meenemen. Omdat ik alleen met 2 kinderen was (6 en 1) deed ik dat niet. Daardoor miste ik als volwassene wat achtergrond over het kasteel zelf om door te vertellen aan mijn zoon.

  Tip: neem voor kleintjes een draagzak mee.

  We gaan zeker nog terug om ook de zoektocht doorheen het jaar, over het kasteel zelf, eens te doen.

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Brecht

  Super leuk. Ik deed het samen met een vriendinnetje. Dit keer ging het over muziek. We maakten er leuke filmpjes van.

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in de Wolfsputten

  Mooi stukje natuur! De hele leuke wandeling was veel te snel voorbij.
  Leuk einde en originele code ! 😀🎶 Zeker een aanrader!

  Meer info


 • Schatten van Vlieg Beert

  Deze schattenjacht vonden onze kindjes van 4 en 6 jaar geweldig. De eerste opdracht met de kinder surprise eitjes bracht hen meteen in het spel. Aanradertje!

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in het kasteel van Gaasbeek

  Leuke schattenjacht, maar wel anders dan de andere schattenjachten. Je hoeft de weg namelijk niet te zoeken via pijltjes op de grond want de binnentuin van het kasteel is niet zo groot. Geen 2,5 km gewandeld zoals aangegeven dus. Ondanks het reservatiesysteem was het vreemd genoeg aanschuiven voor de opdrachten. Hou er ook rekening mee dat er weinig of geen schaduwplekken zijn. Verder wel een fijne activiteit in een uniek kader.

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?