U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • Theaterwandeling De Vos... in het bos!

  Fijne wandeling door Ronse. Kleindochter Lise vond het leuk omwille van het zoeken van het parcours en het verhaal. Oma en opa waren aangenaam verrast door de facelift van Ronse. Soms wel hard moeten zoeken welke richting de wandeling uitging na een stop voor het verhaal.

  Meer info


 • Familieparcours Eperon d'Or

  Een leuke, afwisselende en doe-gerichte activiteit met kinderen! Ook voor de volwassenen zitten er wel uitdagende dingen bij ;-)

  Meer info


 • Theaterwandeling 'De Vos... in het bos!'

  Goed bewegwijzerd. Mooi bos om te wandelen, soms wat modderig. Elk filmpje duurt ongeveer 3-6 minuten. Onze jongens vonden het heel tof. We waren 1,5u onderweg.

  Meer info


 • Grote indoor speeltuin met theater, bowling, lasershoot en buitenterras

  Deze speeltuin bestaat niet meer.
  Gelieve jullie databank eens op te kuisen (er staan er nog zo in).

  Meer info


 • Bezoekerscentrum Jules Destrooper

  Het voordeel van een afspraak maken in deze corona-tijden is dat je het bezoekerscentrum op een rustige manier kan bezoeken en alle informatie samen met de kinderen kan bekijken en lezen. Dit was een heel fijne manier om meer te weten te komen over deze lekkernijen. Interactiviteit of proevertjes waren er niet, maar dat werd op het einde gecompenseerd door een pakket koekjes dat we meekregen. Op het einde is er ook een winkeltje waar we ons eens lekker hebben laten gaan en dus nog enkele weken plezier hebben van onze aankopen. Het onthaal was supervriendelijk, evenals de communicatie bij het reserveren via mail.

  Meer info


 • Speurneuzenparcours: Kraak de code

  Een mysterie waarbij onze 9-jarige meteen mee was in het verhaal. Een misdaad en we moesten op zoek naar het voorwerp dat gestolen was, de dader en het uur. Om dat te weten te komen moesten we tips vinden doorheen het museum. We kregen een boekje mee waarin duidelijk stond wat we moesten doen in elke ruimte en een zakje met hulpinstrumenten. Heel leuk en best spannend op het einde toen we checkten of we het juist hadden... Superfijn!

  Meer info


 • Gallo-Romeins Museum

  Onwille van corona eens een andere activiteit met 3 kinderen van 9/11 & 12 jaar. Een aangename ervaring door de aanwezigheid van veel audiomateriaal, doe opdrachten & supergidsen. Deze gidsen maken het nog net iets interessanter! (zie foto!) Een leuk souvenirtje als afsluiter hoort er natuurlijk ook bij! Daarna nog doorgereden naar Sint-Truiden voor Sint-Truiden by lights!

  Meer info


 • Online beschrijving Wintergloedzoektocht Brugge 2020 (gratis download)

  Fijn om te doen ! Op bepaalde plaatsen wel heel druk. Alle lichtspektakels waren mooi, behalve nr 10 was in vergelijking met de 9 andere stops veel minder de moeite waard.

  Meer info


 • Red Star Line Museum

  Mooi museum dat veel didactisch materiaal gebruikt waardoor het interactief wordt. Enkel voor onze kinderen van 8 en 12 jaar was het een teleurstelling. De koffer die ze normaal krijgen werd afgeschaft door Corona ( zeer begrijpelijk) ze kregen wel een boekje mee maar hiermee werd meer naar hun ervaringen gevraagd indien ze hetzelfde zouden meemaken als de kinderen die mee reizenden met de red star line, voor hen was dit niet boeiend genoeg. Zij keken meer uit naar een zoektocht. Waarschijnlijk zal de gezinsrondleiding interessanter zijn voor hen. Ook jammer dat er moet bijbetaald worden voor de kleine tijdelijke tentoonstelling.

  Meer info


 • Skatepark Moevement

  Ik ben er geweest en ik vond het kei plezant ik zou heel graag nog eens gaan as het weer open is tot dan

  Meer info


 • Grave Ravenpad: wandel- en speelparcours

  Wij deden deze wandeltocht met onze zonen van 3 en 5. De raven als wegwijzers zijn zeer mooi en nodigden onze kids uit de wandeling verder te zetten zonder gezeur, leuke opdrachten onderweg, ook de quiz erbij was zelfs voor mama en papa uitdagend. Mooi initiatief!

  Meer info


 • Skatepark Moevement

  Heel tof, nieuw (sinds 2019) skatepark in volledig gegoten beton. Bijna 1000 m2 skateplezier met diverse banks, corners, curbs, quarters, een volcano, (double)stairs en een coole wallride. Bijkomende troeven: gelegen naast publieke toiletten (jeugdcentrum) en grote parking.

  Meer info


 • Pumpkin Attack

  Super leuke speurtocht. Afstand is 4 km. Met ons gezin (kids tussen 8 en 11 jaar oud) deden we er net een uur over. Hele leuke opdrachtjes onderweg. En we eindigden als echte helden die de inwoners van Kasterlee van de ondergang hebben gered. Altijd fijn om een held te zijn šŸ˜‰

  Meer info


 • Het bakovenhuis Groenendaal bakt! SESSIE 7 (Dag Van Het ZoniĆ«nwoud)

  Wij waren er naartoe geweest en wij vonden het super leuk en leuke recepten dus probeer het ook maar eens want het is de moeite waard

  Meer info


 • Binnen kijken in het kasteel van Jeanne de Merode

  Wij hadden dat al eens gedaan en wij vonden dat super leuk en waarschijnlijk jullie ook dat weet ik zeker

  Meer info


 • Plopsaland De Panne

  Ik ben er al veel naar toe geweest en ik blijf het super leuk vinden je kan veel doen en er zijn leuke winkels

  Meer info


 • Schatten van Vlieg in Vorselaar

  Super leuk voor kids! Boeiend, spannend, aantrekkelijk, grappig, ... Alles wat nodig was voor een fijne opvulling van de dag!

  Meer info


 • Het bakovenhuis Groenendaal bakt! SESSIE 7 (Dag Van Het ZoniĆ«nwoud)

  Heel toffe binnenspeeltuin met een apart gedeelte voor kleintjes. Er is erg veel variatie en de hoge glijbaan is top! De trampolines en de glijbaan op rolletjes werden erg gesmaakt door onze kindjes van 5 en 7j. Het enige nadeel is dat het er koud kan zijn terwijl je wacht. De catering kan ook wat beter.

  Meer info


 • Het Laarbeekbos

  Fantastisch bos met veel stokken om een echt kamp te bouwen. Een avontuurlijke speeltuin krijg je er nog bovenop. Onze kinderen zijn er elke dag in de herfstvakantie gaan spelen. Ze konden er geen genoeg van krijgen.

  Meer info


 • Boerderij / pony dagen 4-7 jaar en 8-12 jaar

  Wauw zo leuk kom ook leuke pony's en aangenaame mensen dus kom zeker ook mijn zus vond het geweldig en ik ook

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?