U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • KINDERTHEATER BiZAR - De KolonieMT & Théâtre des 4Mains | 4-7 jaar

  Inventief, origineel in zijn eenvoud, grappig, sfeervol, speels,... Zowel jong en oud hebben naar hartelust genoten en gelachen.
  Leeftijdsaanduiding van 4-7 zou ik veranderen: ook voor kleintjes van 2-3 jaar zeker de moeite, door de verrassende, speelse effecten. Deed af en toe denken aan tic-tac, maar toch zat er een verhaallijn in. Prachtig!

  Meer info


 • Annelies Vanhoutte van De Vangeenberghskes

  ZOO Antwerpen

  in juli geweest, na vele jaren niet meer geweest, was het weer eens verrijkend om terug te gaan, genoten van alles, prachtige vissen gezien! in het gebouw met vogels kwam er kak naar beneden vlak naast de voet van een vriendin van ons en de spetters kreeg ze cadeau op haar voet dus, je hoorde het pletsen , in het vlindergebouw leek het wel een sprookje toen er een vlinder op onze arm kwam zitten, zalig!

  Meer info


 • Annelies Vanhoutte van De Vangeenberghskes

  Hidrodoe

  heel leuk doe huis, veel activiteiten met water dan wel, best gaan in de zomer bij zonnig weer want als je alles uitprobeert wordt je zowieso beetje nat

  Meer info


 • Annelies Vanhoutte van De Vangeenberghskes

  Bokrijk

  niet al te makkelijk voor rolstoelen en buggy's heb ik me laten vertellen, en daardoor nog nooit bezocht met onze mindervalide zoon, veel caseien naar het schijnt

  Meer info


 • Annelies Vanhoutte van De Vangeenberghskes

  Doe je ding

  we zijn daar geweest in juli, veel te doen vooral met water eh, beste gaan als de zon schijnt of warm is want je zal wel ergens nat worden

  Meer info


 • Annelies Vanhoutte van De Vangeenberghskes

  Modders, Compagnie Barbarie

  ik ben als mama meegegaan als begeleiding met enkele leerjaren , zeg maar 76 kinderen, naar theatervoorstelling Modder in het spoor in harelbeke, oa. Kaatje speelt daarin mee, heel goed gedaan , het gaat er eigenlijk over wat er in een moeder hoofd omgaat omtrent kinderen in je gezin, er worden kindjes uit de zaal gevraagd om ook even mee te spelen, heel de zaal kindjes leefde erin mee, veel ambiance, veel interactie! zelfs voor ouders, lachen maar

  Meer info


 • Gebruiker JB van Lid van de Bende van Vlieg

  Bokrijk

  Leuke plaats voor jong en oud met voor ieder wat wils. Vooral de manier van de natuur ontdekken, spreekt vele kinderen aan!

  Meer info


 • Gebruiker JB van Lid van de Bende van Vlieg

  Cirque Berserk!

  Leuke voorstelling voor het hele gezin met verrassende circusstunts en acrobatie, plezier verzekerd!

  Meer info


 • Barrevoetspad - Blotevoetenwandeling

  Zeer leuke korte wandeling, zeker goed te doen met kleine kinderen!
  De verschillende materialen van de ondergrond zijn leuk.
  Neem zeker een handdoek en een washandje mee om achteraf je voeten te wassen en af te drogen!

  Meer info


 • kathyderoover van De Roover

  Train World: Beleef de spoorwegen van gisteren, vandaag en morgen

  we vonden het super museum voor onze kinderen van 1.5 jaar en 3.5 jaar. de kinderen en wij waren onder de indruk. is inderdaad voor de buggy niet gemakkelijk

  Meer info


 • FamilieV van FamilieV

  Speurtocht "Speuren met Siper" wandeling

  Bij deze speurtocht wandel je in een heel mooie omgeving. Wij deden het speeltuintje langs deel 1 en de Menenpoort langs deel 2 als extra erbij. Vooral deel 2 was hier een echt succes. En je krijgt nog een leuk cadeautje als beloning. Een echte aanrader!

  Meer info


 • Dilili a Paris

  Wat een erg mooie (in de betekenis van esthetische) film! De combinatie van foto's en getekende beelden, was waarlijk heel mooi om te zien! Het verhaal kon echter beter. Vooral het eerste deel was voornamelijk 'namedropping' zonder een echt volgbare verhaallijn (vooral vor de kinderen wat moeilijker volgbaar). Het verhaal ontspon zich vooral in het tweede deel. Hoewel de leeftijd vanaf 6 jaar, vonden mijn kinderen het naast wat moeilijk, ook wat griezelig. Vooral mijn dochter van 8 was bij momenten echt wel wat bang. Besluit: heel mooi gemaakt, mooie beelden en voor volwassenen een mooi verhaal (zeker als je van Parijs houdt), maar ik zou de leeftijd wat optrekken...

  Meer info


 • Mummies in Bruges, Secrets of Ancient Egypt

  Deze heel toffe en leerrijke expo loopt nog tem 11/11. Je leert er interessante en kindvriendelijke dingen over Egypte en het leven na de dood volgens de oude Egyptenaren. Als je een klein mooi boekje van de zoektocht Dummie de mummie bijkoopt, amuseren je kids zich enorm met de zoektocht. Ze moeten in de vitrines antwoorden zoeken en een code kraken. Op verschillende vitrines staan weetjes voor kids. Heel tof!

  Meer info


 • Wendydingetje van VDSkes

  Uitgezonderd Theater: Pippi Langkous zet de boel op stelten (+6)

  Een leuke musical, maar zeer aanstekelijke liedjes en een weergaloze Free Souffriau in de titelrol. Voor mij is Pippi Langkous echt nostalgie, dus ik had misschien wel iets hogere verwachtingen. Ik vond het als volwassen ook leuk om te zien, maar ik miste nét dat tikkeltje extra avontuur. Mijn nichtje van 5,5 vond het daarentegen wel volledig top, zij heeft er echt van genoten en ik zag tijdens het volledige verhaal steeds glunderende oogjes! Ze was en is nog steeds dolenthousiast als ze over de voorstelling vertelt, dus missie Pippi Langkous is voor haar toch met glans geslaagd!

  Meer info


 • mamapapavandrie van driebollekes

  Tweedehandsbeurs in speelgoed.

  Wat een fijn initiatief! We vonden heel wat mooie spulletjes voor een degelijke prijs. We zijn tevreden :)

  Meer info


 • Oeps hier zijn de neefjes

  Hoewel ik Spoor 6 meestal graag aan het werk zie, voldeed deze voorstelling niet aan mijn verwachtingen. De verhaallijn was zeer beperkt en de voorstelling op zich was nogal eentonig.

  Meer info


 • bieke holvoet van holderdebolder

  Teddy & Beer - Kom met je knuffelbeer!

  Zeer leuke tentoonstelling. De kinderen kwamen op een interactieve manier meer te weten over beren.
  In het begin van de tentoonstelling kregen ze een badge. Deze konden ze op meerdere momenten in de tentoonstelling scannen. Na het scannen kregen ze een verhaal te horen of een doe-opdracht. Ook het meenemen van de eigen teddy-beer was een groot succes.
  Aanrader!

  Meer info


 • leenholvoet van De ontdekkers

  Bangerik

  De jongste telg van ons gezin ging via de academie kijken naar Bangerik in CC Belgica. Daarna kon hij zicht uitleven in de workshops in het Stadhuis van Dendermonde. Deze Supervlieg-activiteit was zeer geslaagd. Een mooi geheel en ook de speciale griezelige hapjes werden gesmaakt!

  Meer info


 • leenholvoet van De ontdekkers

  Halloween griezeltocht

  Dit is een grootse Halloweentocht. Een aantal keer goed geschrokken. Zeer veel volk en dat betekent ook hier en daar een tijd staan aanschuiven. Er is een systeem met pendelbussen om de deelnemers op te pikken van aan verschillende parkeerplaatsen. Bij het begin liep dat echter niet optimaal: wachten op een bus die dan, als hij kwam, direct vol zat waardoor we toch maar naar de start gewandeld zijn. We hadden meer geluk toen we terugkeerden.

  Meer info


 • Mummies in Bruges, Secrets of Ancient Egypt

  Leuke tentoonstelling. We combineerden dit met Picasso en Warhol, omdat de oudste van 10 daar ook in geïnteresseerd was. We kregen het doeboekje niet aangeboden, maar hebben de kinderen zelf door de tentoonstelling gegidst, wat vrij vlot ging dankzij de uitleg bij de voorwerpen. De kinderen (we hebben ook nog ééntje van 7) vonden het filmpje over het leven na de dood heel tof en dat hielp hen om de rest van de tentoonstelling te begrijpen. Heel fijne en tot de verbeelding sprekende tentoonstelling. Het lijkt klein, met maar 3 ruimtes, maar als je alles bekijkt en leest en bespreekt, is het zeker genoeg voor de kinderen.

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?