U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • Plopsaland De Panne

  Leuk pretpark, wij hebben een dochter met ass, mits voorleggen van de nodige papieren krijgt ze voorrang op de soms wel lange wachtrijen dit maakt dat wij ook met ons gezin kunnen genieten van een dagje pretpark

  Meer info


 • ESMÉ BOS & BART VOET - Wiegelied (2,5 tot 4 jaar)

  Een woord voor: zaaaaalig😍. Super gezellige mensen met heel mooie vocale stemmen. We vonden het echt een prachtige optreden. Vooral toen ze dandini dandini bostana begon te zingen. Deze wiegeliedje staat elke avond voor het slapen gaan op. Na afloop hebben we ook een gezellig gesprek gehad.

  Meer info


 • tinniewinnie van Familie Proost

  Urbanus, De Vuilnisheld

  Leuke film voor mij omdat ik opgegroeid ben met Urbanus maar voor kleine kinderen soms een beetje erover. Er zit ook wel humor in die de kinderen niet snappen

  Meer info


 • leenholvoet van De ontdekkers

  Train World: Beleef de spoorwegen van gisteren, vandaag en morgen

  We bezochten Train World een beetje à l'improviste terwijl we met de auto in de omgeving passeerden. Hoewel de trein nemen natuurlijk logistischer is om dit museum te bezoeken, konden we de auto ook wel vlot parkeren. We vonden het een zeer mooi museum met zeer vriendelijke mensen aan het onthaal (uitleg over een zoektocht voor de kinderen, etc). Goed om weten is dat je hier Museumpassen kan gebruiken. Je gaat binnen langs het oude stationsgebouw en daarna moet je een stukje buiten, om dan door een aantal fabrieksachtige hallen te gaan. Die hallen vond ik zeer donker. Elektriciteitsbesparing? Veel is daardoor moeilijk te zien en die donkerte vond ik niet echt uitnodigend. Foto's nemen is ook niet simpel. De grote treinen waar je echt in mag, spraken het meest tot de verbeelding. De simulator leek ook wel tof maar daarbij stond te veel volk.

  Meer info


 • leenholvoet van De ontdekkers

  LEGO® beleving in TRAIN WORLD

  We bezochten Train World nadat mama vond dat we dat toch maar eens moesten bezoeken voor de legotentoonstelling (die al eens verlengd was) zou gaan eindigen. Er staan toffe legoconstructies doorheen heel Train World. Er is ook een mooi zoektochtje opgesteld, waarbij de kinderen bepaalde legomannetjes moeten gaan zoeken. In één van de hallen staat een dorp in lego opgesteld met rijdende treinen. Dat sprak bij ons het meest tot de verbeelding. Verder zijn er ook treinlocomotieven op schaal gebouwd.

  Meer info


 • Stefanietje van MamaMiraB

  'k Zag 2 beren...

  Op een leuke en speelse manier wordt het thema van lichamelijkheid en seksualiteit vormgegeven. Voor de kleinsten is er vooral aandacht voor lichamelijkheid, voortplanting en relaties. Mijn dochter vond het 1 van de meest fascinerende expositieruimtes in het museum, misschien ook omwille van het fuchsiaroze decor van de tentoonstelling...

  Meer info


 • Autoworld

  Ik vond dit als mama maar niks en dacht dat mijn dochter dat maar zo en zo ging vinden maar ondanks haar jonge leeftijd van 6 jaar was ze verkocht.....ik kreeg ze bijna niet terug mee naar huis.

  Meer info


 • Conquesta indoor speeltuin

  Leuke speeltuin, met groot aanbod zowel voor kleintjes als voor oudere kinderen. Ruim en veilig speelgedeelte voor de kleinste kindjes.
  Ligt wat afgelegen, maar zeker een aanrader!

  Meer info


 • jolien_dp van De Dimisi's

  Binnen- en Buitenspeeltuin De Kloek

  Twee weken geleden was het echt prachtig weer, een ideale dag om met de fiets naar de Kloek te rijden en daar te spelen. Heel leuke speeltuin, ook voor kleine kindjes. Enkel een babyschommeltje misten onze jongens nog. De binnenspeeltuin zullen we binnenkort een keertje uitproberen.

  Meer info


 • jolien_dp van De Dimisi's

  Provinciaal Recreatiedomein Kessel-Lo

  Heel mooi en groot domein. Zeer fijn om met de kindjes te wandelen, ook de dieren van kinderboerderij en de speeltuintjes zijn erg leuk. Zwemmen willen we er zeker ook eens doen, maar deze zomer was het er erg druk.

  Meer info


 • jolien_dp van De Dimisi's

  Train World: Beleef de spoorwegen van gisteren, vandaag en morgen

  Mooi museum, vlakbij het station. Het enige minpunt is dat het best donker is binnen en niet altijd even makkelijk is met een buggy.

  Meer info


 • jolien_dp van De Dimisi's

  Beweging voor baby's, peuters en kleuters

  Wij gaan elke zondagochtend met onze jongens van 1 jaar bewegen, zingen, dansen, klimmen en klauteren. Heel leuke lesjes: liedjes, met de bal spelen, oefeningen met een grote parachute, een koprol leren, ... En allemaal prachtig nieuw materiaal, waar ze op, onder en door kunnen kruipen. Echt super voor hun motorische ontwikkeling.

  Meer info


 • jolien_dp van De Dimisi's

  Aqua Mundo Centerparks Erperheide

  Super fijn weekend gehad! Onze jongens waren nog net geen 1 jaar. Ze zwemmen heel erg graag en genoten vooral van het babybad en de stroomversnelling. We deden ook mee met een sessie babyzwemmen en babymassage. Heel lieve juf, die veel leuke oefeningen en tips aan ons gaf. Daarnaast vonden ze de binnenspeeltuin Balluba ook fantastisch. Ook papa was een mega fan van de rondvliegende balletjes. Gaan we binnenkort zeker nog eens doen!

  Meer info


 • Willems Ellen van Familievlieg

  Kinderboerderij Mikerf

  Positief: Leuke boerderij met speeltuin!

  Minder: Momenteel verbouwingen aan de speeltuin met onduidelijke en gevaarlijke afbakeningen vr de kinderen! Het personeel van de brasserie was ook helemaal niet vriendelijk!

  Meer info


 • jolien_dp van De Dimisi's

  ZOO Antwerpen

  Het nieuwe pad bij de apen is echt heel mooi gemaakt. Wij zijn zo blij met ons abonnement, altijd leuk om tussen de dieren te wandelen en even te spelen in de speeltuin. Onze jongens zijn nu 14 maanden, ze genieten vooral nog van kindjes kijken i.p.v. van dieren kijken, maar vinden het echt super daar. En ze hebben een tweelingschommel. 😍

  Meer info


 • Kinderschat app

  Wandelen door Lommel geleid door de smartphone app. De kinderen van 6 en 7 jaar vonden het geweldig. De app steekt goed in elkaar en het is een fijne manier om een nieuwe stad te verkennen. De glasblazers vonden ze ook heel boeiend. We moesten tot 2 keer toe terug om te kijken!

  Meer info


 • WinterWandelFotozoektocht

  Mooie wandeling en fotozoektocht. Aan de hand van foto's en wegbeschrijving kom je onderweg dingen tegen die je letters opleveren. Met deze letters kan je een woord vormen. Mooi park, de rest van de route loopt langs de weg en dit vonden we minder interessant. Je moet ook een keer de grote weg oversteken. Speeltuin, visvijver, dierenweide en brasserie zijn dan weer pluspunten. Kinderen van 6 en 7 jaar vonden het plezant.

  Meer info


 • Familiespeurtocht: 'Het mysterie van Kiewit'!

  Zeer fijne wandeling met mooie installaties en opdrachten/raadsels voor de kinderen. Kinderboerderij en speeltuin zijn natuurlijk extra punten! En je kan er ook lekker eten.

  Meer info


 • jolien_dp van De Dimisi's

  Indoorspeeltuin Broekveld

  Onze jongens van 14 maanden vonden het super. Niet heel groot, maar leuke speeltuin. Ook het springkasteel is leuk. Voor de mama's en papa's zijn er genoeg zitplekjes vlakbij en lekker eten. Wij betaalden wel €5,50 per kind i.p.v. €4, zoals hierboven staat.

  Meer info


 • Els&Mario van De familie Thoeletjes

  Recreatiedomein Maupertuus

  Leuk zwembad in de zomer. Enkele bomen zorgen voor schaduwplaatsjes. Voldoende redders aanwezig. Vriendelijk personeel.
  Meer dan voldoende parkeergelegenheid.

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?