U bent hier:

Bende van Vlieg

De mening van andere families

 • janthyssen van Thyssen

  Educatief Pakket Fort Liefkenshoek

  Zeer leuke paaszoektocht gedaan met de kids. Op einde van de zoektocht en het juiste antwoord een lekkere attentie gekregen.

  Meer info


 • janthyssen van Thyssen

  ZOO Planckendael

  Zeer leuke dierentuin met leuke speeltuinen en klim activiteiten. Zeer proper onderhouden park en variatie in het aanbod van eten/drinken.

  Meer info


 • (9 maand tot 3 jaar)

  Ik vond dit een hele leuke activiteit voor ons dochtertje van 10 maanden. Er speelt rustige muziek in de zaal. Ze mocht in een soort karretje zitten, wat al een hele belevenis op zich was, en we duwden haar zo vooruit onder voel-mobieltjes. Er waren stoffen om te voelen, een licht-kruiptunnel, ballenbad, rijstbad, muziekinstrumenten... Kortom alles om een baby mee te prikkelen op een andere manier. Ze vond het heel aangenaam en ze genoot er echt van. Er was ook nog een voelpad voor oudere kindjes. De activiteit wordt aangeraden voor kinderen tot drie jaar maar ik vind het eigenlijk meer iets voor baby's. Of toch voor kindjes die niet kunnen stappen. Er waren enkele oudere kinderen aanwezig en die liepen daar maar wat rond, lawaai te maken en rijst rond te gooien omdat ze volgens mij te oud waren om te kunnen genieten van deze simpele, leuke prikkels. Kortom, leuke snoezel-activiteit voor ons meisje alleszins. Broer en zus ook kunnen meegenieten van haar plezier. We komen zeker terug!

  Meer info


 • mamapapavandrie van driebollekes

  Bobbejaanland

  Nog vergeten. Er is vanaf nu ook een Panos gevestigd in het pretpark. Dit vind ik zeer positief :) Dat is eens iets anders dan frietjes ;)

  Meer info


 • mamapapavandrie van driebollekes

  Bobbejaanland

  We kochten ons abonnement tijdens Black Friday en zetten meteen het nieuwe seizoen op de eerste dag van de Paasvakantie in. Wat een verschil met de zomervakantie! Weinig volk, korte wachtrijen, … enkel jammer dat niet alle attracties 's morgens al open waren (bv. de autootjes voor de kleinere kinderen). Fijn om te zien dat er wat vernieuwingen gebeurd zijn zoals het nieuwe speeltuig (hogesnelheidstrein) ipv het springkussen, perkjes werden aangelegd (bv. ipv de fonteinen aan de ingang). Er is ook een nieuwe attractie in de maak. Dat belooft heel wat drukte in de zomer ;)

  Meer info


 • Romanna van Supermannekes

  Provinciaal Groendomein Rivierenhof

  We gingen voor het strokasteel, maar spijtig genoeg was er een brand waardoor dit niet gelukt is. We hebben echter nog enorm hard genoten van de speeltuin, kunst in het park, doolhof en minigolf.

  Meer info


 • Teddy & Beer - Kom met je knuffelbeer!

  De dochter van 7 had dit museum nog niet gedaan, dus we kozen nog eens voor het dinomuseum. Na de permanente tentoonstellingen, waar ze een rondleiding kreeg van grote broer, was het tijd voor de beren. We hadden eerst wat schrik voor de drukte, maar dat bleek goed mee te vallen. Onze kinderen en wijzelf vonden het een mooie tentoonstelling : voor de kinderen heerlijk speels, met spelletjes en een badge die zaken in gang zette (jammer dat er toch wel enkele niet werkten) . Voor de ouders confronterend omwille van wat de mens dit machtige dier al heeft aangedaan... Mooi!

  Meer info


 • Bobbejaanland

  Wij bezochten dit park in de paasvakantie met onze 3 kinderen van 10, 12 en 14 jaar. Het was er niet heel druk, wat er voor zorgde dat de meeste wachtrijen meevielen. Alleen bij de Dreamcatcher hebben we lang moeten aanschuiven. Maar deze attractie is heel leuk, dus het wachten nemen we er maar bij. Wel jammer dat het park al sloot om 17u...

  Meer info


 • ZOO Antwerpen

  Het is eender wanneer je naar de Zoo komt , altijd wel iets nieuws te zien .Reuze fijn nu zeker met het kleine nieuwe aapje T. Je kan vertoeven in de mooie tuin en tavernes met een hapje en een drankje .

  Meer info


 • Seafront Zeebrugge

  Met onze 3 kinderen van 10, 12 en 14 hebben we dit museum bezocht. De eerste loods viel wat tegen : koud, wat donker en de info kon onze kinderen niet zo boeien. In de 2de loods was het ook wel koud, maar hier vonden onze kids het leuker : de info over vissen, de vissers en de visveiling vonden ze leuk. Tot slot viel het bezoek aan de duikboot en de Westhinder ook de smaak. We hebben hier ongeveer 3,5 uur besteed (inclusief picknick op het bankje aan de kleine vuurtoren buiten). Kortom, fijn bezoek, maar wat duur vonden wij.

  Meer info


 • booke851 van De Rauwse deugenieten

  Het Verloren Kabouterdorp

  Een super leuke wandeling(grote lus) Zowel voor groot als voor klein 😁 wel jammer dat er sommige onderdelen bij de opdrachten beschadigd waren. De beloning op het einde voor de kids was geweldig. Ze hebben hun ogen nogal uitgekeken. Toppertje!

  Meer info


 • poepieloelie van FAm Spiessens

  Familieparcours | Eieren voor je geld!

  de kinderen vonden het super een ware zoektocht door het museum waar elk onderdeel aan bod kwam, en reuze grote leuke eieren met de laatste opdracht

  Meer info


 • poepieloelie van FAm Spiessens

  Workshop Paaskoekjes

  heel leuk, alleen jammer dat het deeg al op voorhand gemaakt was, heel goede uitleg en veel vormpjes om mee te werken

  Meer info


 • Gouden Kubussenparcours voor gezinnen

  Waaw, wat een fijn parcours! 16 kamers, 16 opdrachten: de kinderen moesten zoeken op schilderijen, tekenen, schrijven, nadenken, luisteren, vertellen, spelen, kijken... Elke opdracht was fijn en de tentoonstelling zelf heel leerrijk. De besloten hofjes waren te vinden op de tijdelijke tentoonstelling en werden door de vijf kinderen die we bijhadden (7 tot 11) en onszelf echt prachtig bevonden. Een echte aanrader!

  Meer info


 • Romanna van Supermannekes

  UGC Cinema's Mechelen

  Wonderpark, hele mooie film, knap gemaakt met een mooi moraal ... nooit opgeven, laat het licht altijd schijnen !

  Meer info


 • LAGO Brugge Olympia

  Heel leuk zwembad met leuke glijbanen waar je zelfs tegen elkaar kan racen. Ook het peuterbad met piratenschip vond onze dochter de max.

  Meer info


 • Familieparcours: Ontdek Kasteel Beauvoorde met Ridder Arthur!

  Echt leuk, puur toevallig 1 door een aflevering zien starten van de Nachtwacht en 2 in ons logement een foldertje te zien liggen op goed geluk met onze 2 kids van 4,5 en 6 jaar ernaar toe. Leuk ontvangst, jongste zichzelf een baardje , snor, en zelfs bolle wangetjes en neusje laten schminken met donker oogpotlood en bolhoed op op zoektocht, kleurtocht en puzzeltocht on één. Intussen konden we afwisselend zelf de interessante uitleg over het kasteel beluisteren. Toppie!

  Meer info


 • AfricaMuseum

  We hebben ons geparkeerd onder de markt van Tervuren en hebben eerst een wandeling gemaakt in de buurt van het museum. Prachtige omgeving. Het Africa museum zelf is ook een indrukwekkend gebouw. De tentoonstelling zelf is heel indrukwekkend. Jammer dat er niet echt een zoektocht of zo is voor kinderen. De jongste van 7 vond de dieren en de mineralen geweldig. De oudste van 11 had meer aandacht voor de tentoonstelling en stelde veel vragen. Hij was superhard geïnteresseerd. Dit is een topmuseum dat alle kinderen gezien zouden moeten hebben en waar je als ouder echt tijd voor moet nemen om samen rond te kijken en te duiden.

  Meer info


 • booke851 van De Rauwse deugenieten

  Kinderwandeling Pagadderpad

  Duidelijke bewegwijzering. Afwisseling in de opdrachten.
  Had nog wel wat meer opdrachtjes mogen hebben bv.zoektocht,raadsel oplossen,...
  De fietsers en mountainbikers op dezelfde route met kinderen is niet echt een goed idee. Zeker als het goed weer is.

  Meer info


 • jolien_dp van De Dimisi's

  Gitte

  Gezien in Lier (wel zonder de kids) Fantastisch theater met topacteurs en bangelijke poppen. Het verhaal is duidelijk, ook al speelt het zich af in 1583. Met elke nieuwe pop of personage die opkomt, verbazen ze je weer. Ten slotte is het ook heel humoristisch. Echte aanrader!!

  Meer info


3 exclusieve voordelen
voor Bendeleden

 1. Geef je mening en spaar punten.
 2. Ruil punten in voor geschenken.
 3. Volg jouw favoriete Bendeleden.
Krijg 100 punten
Word nu lid van de Bende van Vlieg

Meer weten over de Bende van Vlieg?