U bent hier:

De mening van andere families

 • De wereld van Kina: De Tuin

  Met de dochters 5 en 7 naar kina de tuin, beide een zoektocht aangepast aan de leeftijd gekocht aan de ontvangstbalie en speuren maar. Alles leuk ingedeeld in verschillende zalen, de een al aantrekkelijker dan de ander, vooral de verschillende vogelspinnen en wandelende takken vonden ze fascinerend. Prachtige tuin met daarin een kleine serre met enkele exoten. Na 1,5 uurtje speuren en puzzelen terug naar de ondergrondse parking net naast het museum (ook handig in een drukke stad). En niets moeten betalen omdat we ons inkomticket van Kina het huis bij hadden.

  Meer info


 • De wereld van Kina: Het Huis

  Met de dochters 5 en 7 en de kleine broer naar kina het museum. De verschillende verdiepen lieten niet echt toe het hele museum parcours met een buggy af te leggen, maar er is een ruimte voorzien om deze achter te laten net aan de receptie. Leuke zoektocht gekocht aan de balie die je door de verschillende zalen leid. Sommige zalen al interactiever dan andere, vooral de aardebeving simulator viel in de smaak. Een beetje het museum voor natuurwetenschappen in het klein.
  En leuk dat je met je gekocht inkomticket gratis naar Kina de tuin kon binnen de drie maanden na je bezoek.

  Meer info


 • Olmense Zoo

  Het is een goede dierentuin met veel variatie van dieren. De dierenverbijven zijn mooi gerenoveerd. Tevens is het restaurant groter geworden en is er lekker eten ook voor ons kids.

  Meer info


 • vanherckkatrien van De vrolijke meiden!

  Olmense Zoo

  Mooie dierentuin. De kinderen hebben genoten om eens dichtbij de dieren te kunnen komen. Een heel ander type van zoo dan de gewone klassieke zoo's die we kennen.

  Meer info


 • Merel Scholte van de Paepse stroopwafels

  Het Jeugdfilmfestival

  Naar de premiere van Storm geweest in Het Paleis. Het is een spannende film, met veel achtervolgingen.
  Het was ook leuk om de acteurs te ontmoeten.

  Meer info


 • jokecappon van Dobbelaere

  Familiepark De Sierk

  Wat een leuke plaats om een verjaardagsfeest te doen. Met de vele vriendjes en vriendinnetjes alle hoekjes in dit leuke speelparadijs ontdekken. Themapark vol pret.

  Meer info


 • jokecappon van Dobbelaere

  Top Fit Skipiste & Speelcircuit

  Wat een aangename plaats om te leren skiën. Ze zijn extreem goed in het op het gemak stellen van kinderen. Geen berg zal te hoog zijn op onze volgende skireis.

  Meer info


 • jokecappon van Dobbelaere

  De Lego Batman Film (NL versie)

  Opnieuw veel schatermomenten gehad met paps.
  Aanradertje voor legofans.
  Wij hebben er alvast van genoten.

  Meer info


 • loramlie van Loramlie

  Fidelio

  ERG onder de indruk!
  Alle 3 de kinderen en mama evenzeer.
  Mooi gebracht. Heel eigentijds, erg wisselend en heel beeldend voor de kinderen.
  Meeslepend, intiem (dikke duim voor het sobere maar super doordachte decor dat op alle manieren benut wordt!), dicht bij de spelers, opera volledig op kindermaat. Beter dan onze verwachtingen en een aangename manier om kinderen vertrouwd te maken met het ver-van-hun-bed-begrip "opera". Dit smaakt zeker naar meer!
  Bovendien: erg betaalbare voorstelling!!! Dat apprecieerden we enorm!!!
  Velen om ons heen reageerden verbaasd toen onze kinderen vertelden dat ze naar de opera gingen en het super vonden. Maar het KAN dus.... en dat op zich vonden wij alweer een geweldige ervaring!!!

  Meer info


 • Subtropisch zwemparadijs De Meerminnen

  Heel leuk zwembad, lekker warm water en veel speelmogelijkheden voor de kinderen. In de vakanties durft het wel al snel druk te worden zodat je moet wachten om op de wildwaterbaan of grote glijbanen te gaan.

  Meer info


 • malou0810 van Huize Foskes

  Technopolis

  Kids vonden het superleuk! Niet alles werkte met de armbandjes, dat was wel jammer. We hebben dit ter plaatste ook aangegeven. Men zei dat de technieker die dag niet aanwezig was om de problemen te verhelpen. Vooral onze oudste (8 jr) vond het erg leuk en wil graag nog een keer terug gaan. Dat gaan wij zeer waarschijnlijk ook nog wel doen! Erg leerzame, geslaagde en gezellige dag!

  Meer info


 • PETERCERKASKI van DE GEELSE ZANGERTJES

  Olmense Zoo

  Deze zoo is niet zo ver van bij ons en is gemakkelijk te bereiken. Ze hebben er op korte termijn een heel mooie zoo van gemaakt en enorm uitgebreid. prijs / kwaliteit zeker de moeite. De aanleg van de safariwandeling en het berenbos is kei tof. De dieren zijn goed verzorgd. Er zijn tussendoor speeltuigen waar we kunnen spelen. De giraffen kan je aaien en dat vond ik wel tof. Er is ook een show en dat is ook leuk. Aanrader. Zowel voor groot en klein.

  Meer info


 • PETERCERKASKI van DE GEELSE ZANGERTJES

  Sea Life Centre

  Nogal klein uitgevallen. Sealife Antwerpen dat nu gesloten is was veel beter onderhouden en mooier. Inkom is nogal veel prijs/kwaliteit/grootte van het park vergeleken.
  De hal van de roggen vond ik wel tof en de zeepaardjes ook. Burgerzoo in Nederland vond ik veel mooier en beter onderhouden. Daar waren we vorig jaar naartoe geweest.

  Meer info


 • tcr

  Zwembad Heuvelkouter

  Nu het zwembad van Ternat wordt vernieuwd is dit zwembad een goed alternatief en de glijbaan wordt zeker gesmaakt door de kids...

  Meer info


 • myriambossuyt@hotmail.Com van DE BRUINTJES

  Poppentheater Magie - Alladin & de wonderlamp

  Voor de 9e verjaardag trokken we met een bende jongens naar de poppenkast. Pierke heeft altijd veel succes. Ze vonden het allemaal heel grappig. De decors waren ook heel mooi.

  Meer info


 • carolinevana van Familie Goverts

  Flipperland

  Mijn kinderen van 8 en 6 jaar hebben zich hier goed geamuseerd.
  Voor de oudere kinderen zijn hier leuke activiteiten zoals het lasergame, interactieve videogame.
  Op het moment van ons bezoek waren er enkele verjaardagsfeestjes aan de gang. Deze zaten vooraan waardoor je achteraan nog wel rustig aan tafeltje kon zitten.
  De kids hebben me laten weten dat ze zeker nog wel eens wilden terug komen!

  Meer info


 • Willems Ellen van Familievlieg

  Zwemparadijs De Waterperels

  Zeer ok qua drukte op een zondagvoormiddag! In de namiddag best niet met kleine kindjes gaan. De golven zijn wel best gevaarlijk voor kinderen. Steeds overal badmeesters/ juffen aanwezig ter observatie. Glijbanen onder de 8 jaar met begeleiding! Mijn zoontje van 7 heeft in de namiddag een siesta gedaan van 2 uur wat best kan tellen :-)

  Meer info


 • KateD van D-five

  Zwembad Van Eyck

  Zwembad van Eyck is een authentiek zwembad waar je de sfeer van weleer kan opsnuiven. Rondom het zwembad vind je de kleedkamertjes en in de muur enkele open douches om je af te spoelen.
  Door de ovale vorm met de koepel erboven en de oorspronkelijke structuur, waan je je in het midden van de vorige eeuw :)
  Heel fijn om eens naartoe te gaan.
  Voor de kinderen vond ik het iets minder geschikt. Doordat het klein is, valt hun speelgeweld nogal op ;)

  Meer info


 • Zoo van Antwerpen - Zot van dieren

  Nu ons abonnement bijna verloopt, nog eens naar de zoo geweest. Ditmaal op een maandag, en dus een pak rustiger dan vorige keer. Steeds weer aangenaam om in te vertoeven. Door de vogelgriep was de boomhut niet toegankelijk. Ook de grot onder het restaurant was gesloten en de vlindertuin lag er levenloos bij (te veel kosten om tropische temperaturen te halen in de winter). Dus ja, wel jammer

  Meer info


 • Peggy Christiaens van Firma Muizebuik & Co (Fam. Nijs)

  Vaiana (NL versie)

  Wat een mooie film! Prachtige beelden, een mooi verhaal, veel spanning, humor en actie... het allergrappigst waren misschien nog wel de haan en de 'levende' tattoo. Het ontroerendst de scènes met de oma. Een film om nog minstens één keer opnieuw te zien! ❤

  Meer info