U bent hier:

De mening van andere families

 • Peggy Vereecken van de familie prettig eropuit

  Train World: Beleef de spoorwegen van gisteren, vandaag en morgen

  voldoende afwisseling en interactief voor de kindere. vonden dit zeer leuk en leerrijk ook. was met kuifje dus extra veel plezier erbij

  Meer info


 • tinniewinnie van Familie Proost

  Beauty and the Beast

  Dit is weer een hele mooie Disney film. Zeer knappe verfilming van de tekenfilm. Alles is zeer mooi uitgewerkt. Ik vond er zelf wat te veel muziek inzitten!

  Meer info


 • Achristiaens van Wulf pack

  De Lego Batman Film (NL versie)

  Ideale film voor een bende jongens van 8! Leuk effect achteraf is dat er meteen weer meer fantasievol met Lego wordt gespeeld. De humor en dubbele bodems in deze film, net zoals in de vorige, maken het ook leuk om te kijken voor volwassenen.

  Meer info


 • Achristiaens van Wulf pack

  De waanzinnige boomhut - de expo

  Het is een rit vanuit de Far West maar voor een zoon, verslingerd aan de Waanzinnige Boomhut-reeks, doe je al eens wat extra...
  En we zijn niet teleurgesteld! Op de eerste verdieping van de expo viert de fantasie hoogtij via verschillende schrijf- en tekenopdrachtjes, ingefluisterd door Andy en Terry. De kleuterdochter, die nog maar weinig kan lezen, heeft ons allemaal verrast met haar ideeën!
  Op de tweede verdieping zijn enkele doe-installaties neergezet, ideaal om zich uit te leven voor de actievere gezinsleden na al het creatief zijn.
  Graag geven we ook nog een pluim voor de medewerkers van Fort Napoleon voor het prima onthaal!

  Meer info


 • Achristiaens van Wulf pack

  DE KOLONIE MT met 'MannekeTAP (4+)'

  Twee mannen en een vrouw brengen 'een manneke' tot leven. Het norse creatuurtje heeft vanaf het begin onze kleuters weten te boeien maar al helemaal wanneer hij een wonderlijk paar schoentjes krijgt! Dit is een mooi stukje muziektheater waarbij het publiek telkens weer wordt verrast door de voorwerpen waarmee geluiden worden gemaakt, passend bij wat het ziet. De danskunsten van de dame in het gezelschap maken het af.

  Meer info


 • FamilieV van FamilieV

  Kinderboerderij Hoeve Paepehof

  Wij waren erbij op lammetjesdag. We gingen met de stempelkaart op stap. Na 7 workshops (waarvan 1 betalend) kon je een klein gadget gaan halen. We konden zien hoe de schapen geschoren werden. Er waren springkastelen en trampolines en een leuke speeltuin met speelgoed. Het was een leuke dag, maar het was er SUPER druk. Dat was wel heel jammer.

  Meer info


 • em1ly van Vangeel

  Sportkampen 3 - 14 jaar

  Professioneel team zorgt voor leuke dagen voor de kinderen. Bij de kleinsten is er op het einde van de sportieve week een dansje voor de ouders. Dit jaar terug van de partij.

  Meer info


 • Miet Moermans van Moeseke - Moermans

  Ballerina (NL versie)

  We zijn gaan kijken met 3 dochters tussen 5 jaar en 13 jaar. Ze waren allemaal bekoord door het verhaal en vooral de jongste was helemaal mee. Het is een echte feel good movie.

  Meer info


 • Miet Moermans van Moeseke - Moermans

  Woesj - 4Hoog

  Dit is wonderbaarlijk fijn theater voor de aller kleinsten. Ze worden helemaal mee gezogen in het diepe water zonder dat de zeemeerminnen ook maar 1 woord spreken. De kinderen zitten er echt met hun neuzen op en doen vanzelf mee. Een echte aanrader!

  Meer info


 • Miet Moermans van Moeseke - Moermans

  PJOTR EN DE WOLFSKI (3+)

  Heerlijk, voor zowel groot als klein. Je herkent het verhaal, de muziek en toch is het net even anders. Het decor is erg eenvoudig maar slim bekeken en je wordt helemaal mee gezogen in het verhaal. Erg goed gedaan.

  Meer info


 • Liesbeth Krivitzki van De mollemensen

  Bezoek het FOMU met de smARTbox

  Onlangs naar het FOMU geweest. Bedoeling: met de smARTbox op stap. We kregen 1 box mee voor de twee kinderen (5 en 10), zonder uitleg over hoe de box werkte. Wel kregen we te horen waar we moesten zijn. In de eerste zal moesten we dus zelf ontdekken hoe de box werkte. Daar zagen we dat deze verschillende dingen bevatte en een zoektocht apart voor de 5-jarige als voor de 10-jarige. Bedoeling: stukjes foto vinden tussen de verschillende foto's. Doch niet alle stukjes konden gevonden worden bleek. Ook zat er in de box nog vanalle gerief dat je helemaal niet nodig had maar gewoon voor jou plezier was.
  Nog geen uur binnengeweest. Niet de moeite waard vinden we zelf.

  Meer info


 • Liesbeth Krivitzki van De mollemensen

  Mijnmuseum

  Onlangs naar het Mijnmuseum geweest met de kinderen (5 en 10). Voor de kinderen hadden we "Mijn verhaal" gekozen zodat het museum wat interessanter zou zijn en ook de rondleiding in de mijn zelf. "Mijn verhaal" vinden we persoonlijk geen meerwaarde aan het bezoek. De antwoorden hadden betrekking op jezelf en niet op de mijn of zo.
  Het bezoek aan de mijn was een leuke meerwaarde. Enkel spijtig dat hier weinig voor de kinderen te doen is.
  Het was leuk om eens gedaan te hebben maar niet snel een tweede keer voor ons.

  Meer info


 • berlindedeman van De meisjes

  Kinderboerderij Hoeve Paepehof

  Het was een beetje een verloren dagje en dus ideaal omeen kinderboerderij te bezoeken. Veel dieren hebben we niet gezien..misschien zo vlak voor de lammetjes geboren worden ofzo? Het enorme zwarte zwijn en haar big was aan het slapen en de ezel stond er maar zielig bij. Misschien omdat het een grijze dag was..dan ziet alles er maar somber uit. Maar de speeltuin met de 2 trampolines, een met omranding voor de kleintjea en een grote zonder rand en de grote glijbaan en de talloze fietsjes en mini-traktors waren wel een hit. Heerlijk die overvloed. En binnen is er boven ook nog een leuke speelzolder. Met nogal flashy disco-licht en heel dramatische filmmuziek in loop (er een beetje over..de kinderen worden er eerder opgewonden van)

  Meer info


 • liekensi van De natuurliefhebbers.

  “Oma, Opa!’ Wauw, Cowboys en Indianen...”

  Ik heb niet deelgenomen aan een rondleiding maar de tentoonstelling is echt de moeite. Er staan unieke stukken over cowboys en indianen, prachtige kunstwerken maar ook speelgoed en strips. Mijn dochters (5 en 9) keken hun ogen uit en mama haalde herinneringen op aan haar jeugd.

  Meer info


 • JelleR van De skaa mannen

  Ontdek je toekomst en je talenten!

  Aan de hand van een boekje dat we bij het begin kregen gingen we op tocht doorheen allerlei beroepen, maar onze zoon is wel nog steeds overtuigd dat hij voetballer wordt!

  Meer info


 • Peggy Christiaens van Firma Muizebuik & Co (Fam. Nijs)

  Timeless Beauty

  We bezochten de tentoonstelling op een grijze zondagnamiddag. Het was dan ook vrij druk, maar niet op een storende manier. We kregen allemaal een audioguide en gingen op verkenning. Voor kinderen is er aangepaste uitleg op hetzelfde parcours. Heel interessant! We hebben oa. geleerd hoe Romeinse vrouwen een trucje hadden gevonden om hun ogen op te maken èn hoe ze haarverf maakten om hun grijze haren te verven...we griezelen er nog van! Maar we verklappen niks hoor, ga het zelf maar ontdekken! Als je de workshop 'Romeinse selfie' gaat doen, neem je ook een zelfgemaakt souvenir mee naar huis, leuk! En, als je aan het einde even je audioguide scant en je registreert, kan je thuis alles nog eens opnieuw beleven, ook de dingen die je gemist zou hebben. Super idee.

  Meer info


 • Seafront Zeebrugge

  Samen bezocht met mijn zoontje van 8 jaar. Er was voldoende afwisseling in het museum zodat het ook voor hem leuk bleef. Maar het toppunt vond hij toch kapitein spelen aan het roer van de rode boot.

  Meer info


 • Het muzikale BiesenKind

  Heel leuk, mijn kinderen zijn 4,5 en 8 en hebben alle twee genoten. Fijn gedaan op een mooie locatie!

  Meer info


 • berlindedeman van De meisjes

  De Daltons

  Vandaag was ik nog eens op stap met mijn metekindje van 7. Het was een mooie voorstelling. Heel filmisch en veel aan de verbeelding overlatend, mooi ook dat het quasi woordeloos was. Er was alvast veel ambiance in de uitverkochte zaal. Schaterlach en applaus op de koop toe. De circusartiesten en de actrice en het mooie decor en de perfect ondersteunende vertellende muziek waren in perfecte harmonie.
  Enige minpuntje, een ietwat geforceerd einde, een soort anticlimax, dat vond ook mijn metekindje. Jammer dat het einde wat teleurstelt, want dat is toch waar je mee naar buiten gaat. Het was alvast niet aan het applaus te merken. Een lang en warm applaus. Het is 6+maar zeker te doen met jongere kinderen, zeker 5+ of jonger..omdat het quasi woordeloos is en de 3 circusartiesten en de actrice geven enorm veel om naar te kijken! stunt!

  Meer info


 • greetke7 van Bulté-De Moortel

  Technopolis

  Wat passeert een namiddag in Technopolis toch altijd snel! Nog net korting met de gezinsbond gekregen en met de lerarenkaart kom je er zo ook gratis in! De jongste kan niet overal evenveel geduld opbrengen, dus hij trekt zich al snel terug in het juniordorp. Siebe daarentegen, die kan met papa uren uitproberen en zoeken en snuffelen en snuisteren! Heerlijk toch, EN ook voor mama en papa gaat het niet vervelen, want er verandert regelmatig iets. Jammer genoeg staat ook op heel wat toestellen en spelletjes: 'tijdelijk defect'... Het valt me tevens op dat in het juniordorp ook enkele dingen aan vervanging toe zijn...

  Meer info