U bent hier:

De mening van andere families

 • loesv van Verdonck

  Voorleesontbijt met theatergezelschap Kip van Troje

  Dit was een heel leuke activiteit. Mijn kindjes waren heel aandachtig en met veel plezier aan het luisteren naar de mevrouw. Een super activiteit, een dikke pluim voor de mevrouw van het' Kip van Troje'.

  Meer info


 • Schapenhof

  We kozen deze locatie voor het verjaardagsfeestje van onze dochter.
  De kinderen hadden het super naar hun zin. Tijd om zich te vervelen is er niet!
  Door de anderen activiteiten van de boerderij is het wel tijdig reserveren geblazen.

  Meer info


 • Sprookjeswandeling

  knappe organisatie.
  Wat spannend: in het donker de weg zoeken en opdrachtjes doen, de kinderen vinden het heerlijk.
  Vergeet niet om een lichtje mee te nemen en wandelschoenen of laarzen aan te doen.

  Meer info


 • Vertelfeest ‘t Verhalenhof “Groen hart”

  Een absolute aanrader voor wie dol is op verhalen!
  Vertelsels, verkleden, fantasie, poppenkast, heerlijk wegdromen...
  Wij zijn fan van dit twee jaarlijks evenement.

  Meer info


 • PIPPI LANGKOUS - Zet de boel op stelten

  Wie wil er als kind niet een beetje Pippi Langkous zijn?!
  Super fijne musical om samen te genieten.

  Meer info


 • De Spiekpietjes Expo - Een heel jaar spiekpietjes

  We hebben 2 kinderen met een best groot leeftijdsverschil. Komt dat wel goed voor deze activiteit, vroegen we ons af. Maar de kleinste uk van 2 was zo fier dat hij de adiogids zelf mocht vasthouden en toen ook nog tot de ontdekking kwam dat het verhaal op de prenten te zien was! Onze grootste kapoen van 8 was vooral blij met het spiekpietjesparcours. Iedereen tevreden ;-) vooral ook met de badge en het diploma als aandenken.

  Meer info


 • Met Knikkende Knoken

  We wisten niet goed wat te verwachten. Maar met een open mind vertrokken we naar het stripmuseum. We kregen onze eigen inspiratiepotloden?! Om een eigen inspiratiebord te maken?! Wat staat er ons te wachten na het bezoek aan de huiskamer van tante Sidonia?! Een heleboel interactieve activiteiten, dolle pret was het. Vooral toen we nieuw getalenteerde nieuwslezers ontdekten ;-)
  De kids moeten oud genoeg (zoals aangegeven leeftijd) om de opdrachten te kunnen doen.
  Zeker een aanrader!

  Meer info


 • Uitstap Efteling

  Zeer mooi park waar zowel voor jong als oud veel te zien valt. Voor de allerkleinste ga ik liever naar de zoo; hier staan de dieren verder af of zitten soms verstopt. De dierverblijven liggen verder uiteen, dus zeker een buggy meenemen voor de kleine beentjes, anders ga je regelmatig je kind moeten dragen. Wij hebben een abonnement met parking inclusief. Je mag met een abonnement ook vroeger binnen, zodat je de massa en de wachtrijen voor bent, aanrader!

  Meer info


 • Zoo van Antwerpen

  Dit is een van onze meest bezochte uitjes. Mooie bestemming die altijd geopend is en blijft boeien voor alle leeftijden. We hebben er een abonnement, dus of we nu een uurtje tijdens de middag onze boterhammen gaan eten, snel even dag gaan zeggen aan de olifanten of op ons gemak de hele familiezoektocht maken, het kan allemaal. Niet zo goedkoop als je tickets moet kopen, maar dit geld komt goed terecht bij deze mooie dieren. Met fiets en trein ook goed bereikbaar; auto is moeilijker en duur om te parkeren. Goedkopere parking of een formule dat je een aantal parkeermogelijkheden inbegrepen in je ticket/ abo zou handig zijn.

  Meer info


 • Uitstap: water-doecentrum Hidrodoe

  Leuke activiteit waar je ook met de allerkleinsten terecht kan. Eerste keer er geweest toen ons zoontje 1.5 jaar was, zelfs die had er plezier in met alles te spelen en met en handen in het water te zitten. Best droge kleren mee te nemen dan wel. Na 1 a 2 uur heb je het er wel gezien; dus zeker geen uitstap om een hele dag aan te besteden, maar kan je wel combineren met andere activiteiten in de buurt. Voor zo' n korte activiteit is het dan in verhouding wel redelijk duur. Verder is er de 3d film; eerder voor grote kinderen want kan behoorlijk eng zijn. Neem zelf een picnic mee als je wil dat je kinderen iets gezond eten; vond ik een kleine teleurstelling gezien ik aan mn zoontje liever geen donuts of hamburgers geef op zijn jonge leeftijd. Hou er rekening mee dat de parking op redelijke verre wandelafstand is van de ingang (niet aangenaam als je er met je pasgeborene in de gietende regen door moet en de andere zn beentjes te moe zijn om nog ver te stappen.. .)

  Meer info


 • maggymijs van De roefels

  Amerikaanse kerstmarkt

  Dit bleek een woonhuis te zijn...was wel gezellig maar de prijzen waren belachelijk hoog...
  bijna 100 euro voor een klein kandelaartje.De verkopers waren ook veel te opdringerig.
  Een kerstmarkt indoor is toch niet wat het moet zijn.

  Meer info


 • myriambossuyt@hotmail.Com van DE BRUINTJES

  Hello, Robot.

  De kans om R2R2 in het echt te bekijken konden we niet laten liggen. De interactieve delen (computerspelletje) vonden de kinderen het leukst. Het filmpje van het exoskelet en andere mechanische hulpmiddelen vonden ze ook heel interessant. De robot die reageerde op de gevoelens in het stemgeluid was grappig. Maar waren ook veel items die nogal kunstzinnig waren opgevat. M'n zoons waren wel nieuwsgierig wat de bedoeling ervan was, maar dat was vaak moeilijk te vertalen naar een 7 en 9 jarige.

  Meer info


 • My Little Pony

  Voor wie houdt van eenhoorns, regenbogen, cupcakes, hartjes en liedjes is dit de ideale film. Perfect voor mijn dochter van zes die helemaal weg was van de film. Er zaten wel enge en donkere stukken in, die niet geschikt zijn voor heel jonge kinderen. Op de rij achter ons zat er ééntje te wenen de schrik. Ik denk dat 5+ een betere leeftijdsindicatie is.

  Meer info


 • Kunstendag voor Kinderen: !Oceania Hula la! / Jubelparkmuseum en ABC (families met kinderen)

  ABC -huis verzorgde de workshops en dat was er duidelijk aan te zien. Creatieve, gemakkelijke knutselactiviteiten die groot en klein aankonden, overal mooie boeken en natuurlijk de kamishibaiverhalen... en dat alles binnen 1 sprekend thema. De moeite!

  Meer info


 • Kip met Kop - NEUS

  Leuke voorstelling voor kinderen, over neuzen, geuren en herinneringen. Bij momenten grappig, maar ook wel eens een beetje triest en de kinderen worden op een fijne manier betrokken bij de voorstelling. De 6-jarige dochter keek aandachtig toe en zat geregeld te schateren van het lachen. Dat uurtje was heel snel om!

  Meer info


 • De Lego Ninjago film

  Op zondagochtend naar de cinema: gratis ontbijt stond klaar en zag er verzorgd uit, maar wij hadden thuis al gegeten. De Ninjago-film was goed, vol spanning en strijd, echt iets voor de 9-jarige zoon. Weinig volk in de zaal, dus weinig afleiding of lawaai, waardoor vader en zoon compleet in het verhaal zaten. Plezant!

  Meer info


 • Halloweenevent

  Heel erg leuk!! Voor kinderen misschien wat eng, al die griezelige pompoenen en zo. Voor volwassenen niet eng genoeg. Wel lekkere streekbiertjes en superhapjes. De soep was ook om van te smullen.

  Meer info


 • Provinciaal Groendomein Rivierenhof

  Mooi park waar je prachtige wandel-en fietsroutes kan doen .
  Veel speelmogelijkheden !
  Mooi kasteel waar je lekkere drankjes kan drinken !

  Meer info


 • Kinderboerderij Rivierenhof

  Mooie kinderboerderij, leuk park om in te fietsen met de kinderen, Niet te druk, veel leuke speelmogelijkheden!!!

  Meer info


 • Flessenpost van Massimo

  Het was een heel educatieve zoektocht in het Antwerpse MAS.
  Heel leuk dat de zoektocht niet begon op het gelijkvloers maar op de zevende verdieping !
  Ook het museum was heel mooi om te zien.
  Het dakterras was geweldig !!!

  Meer info