U bent hier:

De mening van andere families

 • Stefanietje van De Hondatjes

  Spinrag 2018: Le Clan des Songes (FR) met 'Fragile' (Belgische première)

  Van begin tot einde wist het figurentheater te bekoren, heerlijk poëtisch theater, woordeloos en vol humor. We gaan mee opstap met een meneertje, die met zijn koffertje langs de weg zeult...
  M krijgt er maar geen genoeg van, ze wil nog een keer - alsjeblief mama, het meneertje en zijn hoed kwijt! Daarom kijken we nu dagelijks meermaals naar de promotiefilmpjes van het gezelschap op youtube...

  Meer info


 • Stefanietje van De Hondatjes

  Spinrag 2018: Tout Petit met 'Licht!'

  Leuke ontmoeting met dans voor mijn dochtertje! De lichtjes dansen, de dansers spelen met de intensiteit van het licht en contrasten - het dansspektakel kon groot en klein bekoren: het spel met het perspectief in de schaduw wist ook de ouders te verassen én bekoren.
  De workshop achteraf was fijn: het tekenen met de lichtjes vond M subliem

  Meer info


 • Spel & ontmoeting

  Eerst was er tijd om als ouder(s) met je kinderen te spelen. Hiervoor werden er verschillende spelimpulsen aangeboden (gezelschapsspelen, puzzels, spelhoeken,...). Daarna was er een sessie van ongeveer een halfuur waar je als ouder uitgenodigd werd om muzikaal met je kind bezig te zijn. Er werden muziekinstrumentjes aangeboden, versjes gezongen,... Nadien kon je nog vrij spelen met je kinderen en met andere ouders babbelen.
  Onze kinderen hebben echt van deze voormiddag genoten en wij ook!

  Meer info


 • De Toverfluit

  Leuke speeltuin kan wel beetje druk zijn maar vonden het zeker de moeite. Hebben al meerdere indoor speeltuinen gedaan en deze vonden we toch bij de betere.

  Meer info


 • Supergids - Krokuskriebels

  Hoewel deze activiteit volgens de website gericht is op kinderen van 4 tot 12 jaar, vond ik dit geen aanrader voor een kind van 4 . Op elke verdieping was er een supergids aanwezig, maar in mijn ogen slaagden die, op eentje na, er niet in hun uitleg/aanbod af te stemmen op een 4-jarige. Nochtans merkte je als volwassene dat die gidsen hun materie zeker wel beheersten, maar ze konden ze, op die ene na dan, echt niet overbrengen op het niveau van een kleuter.

  Meer info


 • ellen_osazee van Osazee

  Maak je eigen dierenmasker

  Zoon vond het een super leuke activiteit. Hij kon zijn fantastie kwijt in het tekenen en versieren van het masker. Het uitsnijden vond ik iets te gevaarlijk maar met wat hulp is dit zeker gelukt!-

  Meer info


 • ellen_osazee van Osazee

  Spelen en speelgoed: vroeger en nu (laatste tickets)

  Leuke activiteiten waar kinderen het speelgoed uit de goede oude tijd leren kennen. Echt leerrijk.

  Meer info


 • Kath Reniers van reenaersjes

  Doe-Expo #freeze: coole tech experimenten & illusies

  Leuke proefjes: zelf een knikkerbaan maken, optische illusie, schaduwen, aardbevingen, evenwicht, tekenen met licht,...
  Het filmpje naar de verschillende planeten was leuk om zien.
  Fijn dat we ook in de koepel konden!
  Je bent op 2 uurtjes rond (incl. filmpje)

  Meer info


 • Kinderboerderij De Lentehei

  De Lentehei is een leuke stopplaats als je gaat fietsen met de kinderen langs het Engels Kamp. Er zijn diertjes en de kinderen kunnen hier nog echt ravotten. Ook voor de volwassenen is het een gezeligge plek om te vertoeven.

  Meer info


 • Recreatiedomein Netepark

  Het Netepark staat garant voor een leuke tijd met de kinderen. In de zomer kunnen ze genieten van de buitenspeeltuin en in de winter gaan we er eerder naartoe om te zwemmen in het zwemcomplex. Onze kinderen van 6 gaan graag van de glijbaan en spelen graag met de speeltjes die ze soms in het kinderbad liggen hebben.

  Meer info


 • Binnenspeeltuin Het Circus

  Onze kinderen zijn hier al verschillende keren mogen komen spelen. De binnenspeeltuin is niet erg groot, maar ze vervelen zich hier nooit. Ik vind wel dat het hier vaak redelijk druk is en dat de mensen aan de toog het aantal drankjes of versnaperingen niet zo goed bol kunnen werken. Het is ook een speeltuin met redelijk veel akoestiek.

  Meer info


 • Circus Bruul

  Circus Bruul is een mooie ruime binnenspeeltuin. Onze kinderen (6 jaar) vinden het hier heel fijn. Ze zijn hier ook al naar verjaardagsfeestjes geweest en toen vonden ze het ook heel fijn. De speeltuin is ook redelijk overzichtelijk. Je kan dit ook combineren met het restaurant.

  Meer info


 • Speurtocht "Opa Gust in kasteelpark De Lovie" wandeling

  Deze zomer zijn we met onze 2 kinderen van 6 jaar deze speurtocht gaan doen. Wat een leuke verzorgde zoektocht en een knap park. Onze kinderen hebben zicht reuze geamuseerd. Ze hebben zich geen moment verveeld. Aan de hand van een schatkaart ga je op zoek naar de opa Gust. Zelden een speurtocht meegemaakt die zo goed in elkaar zat! Leuk voor jong en oud.

  Meer info


 • Jeugd- en gezinsboerderij Het Karrewiel

  Het Karrewiel is een leuke kinderboerderij voor kinderen tussen 2 en 10 jaar. Je kan er langs het paadje tussen de diertjes gaan en knuffelen met de konijntjes. Het is een rustgevende plek om te vertoeven met de kindjes. Het is een leuke combinatie tussen een buitenspeeltuin en een kinderboerderij. Erg leuk zijn de verjaardagsfeestjes waarbij je met de tractor kan rijden, of met de kar achter de paarden of een ponyritje. Tegenwoordig staat er ook een oude stoeltjesdraaimolen waar je voor een kleine prijs je kind een ritje op kan laten maken. Als het heel erg warm is en er veel zon staat, vind ik het niet echt ideaal want er is niet veel schaduwplaats.

  Meer info


 • Speeltuin in de Averegten

  Kinderen die graag ravotten zullen zich echt kunnen uitleven in de Avereghten. Onze kindjes van 6 hebben zich hier reuze geamuseerd. Ideaal om te combineren met een heerlijke wandeling door het park.

  Meer info


 • Binnen- en Buitenspeeltuin De Kloek

  Onze kinderen vinden de Kloek nog steeds geweldig. Ze zijn momenteel 6 jaar en we komen hier al sinds ze 2,5 jaar waren. Ze kunnen zich hier uren amuseren. Zowel binnen als buiten zijn er toffe speeltuigen. De prijs/kwaliteit van het eten is ook dik OK! Let er wel op dat je hier NIET met bankcontact kan betalen!

  Meer info


 • Coco (NL versie)

  Onze kinderen van 6 en het nichtje van 9 hebben anderhalf uur aan het beeld gekluisterd geweest. Coco is een kinderfilm met een meeslepend verhaal. Ook de ouders worden aangesproken door deze film. Lang geleden dat we nog zo'n toffe kinderfilm gezien hebben.

  Meer info


 • Kleuterstad

  Een speeltuin gericht op kleuters. Het is een kleine speeltuin, maar dat stoort niet voor kinderen van die leeftijd. Het grote nadeel vonden we de prijs/kwaliteit van het eten. Onze kinderen zijn geen uitzonderlijk grote eters en ze hadden niet voldoende gegeten.

  Meer info


 • Binnenspeeltuin De Snepkens

  De Snepkens is een leuke binnenspeeltuin. Het grote voordeel aan deze speeltuin vind ik dat hij echt heel overzichtelijk is. Het is een indoorspeeltuin gelegen in een zaal dat vroeger een sporthal was, dus de speeltuin is heel ruim. Het eten is er ook lekker en de bediening is vriendelijk.

  Meer info


 • Kidoe

  Kidoe is een eerder kleine binnenspeeltuin. Onze kindjes (momenteel 6 jaar) hebben het hier momenteel steeds naar hun zin. Maar als ze nog wat groter zijn, gaat dit te klein worden voor hen. Ik vind het een ideale speetuin voor kinderen tussen 3 en 7 jaar. Het entreegeld is ook laag, dus prijs/kwaliteit is deze speeltuin zeker in orde.

  Meer info