U bent hier:

De mening van andere families

 • kirsten1979 van De Simonnekes

  Kinderwandeling 'Sterrentocht'

  De kinderen, 2, 6 en 9 jaar, hebben genoten van deze wandeling en vol enthousiasme gezocht naar de tegels. Op de dienst toerisme was men vriendelijk en ze hebben ons de juiste richting gewezen om te starten met een buggy. Hoewel we van de regio zijn, waren de tegels ons nog niet echt zo opgevallen. Ook was er een fijn stuk bij dat we anders nooit zouden gewandeld hebben.
  Een leuke uitstap dus. zeker een aanrader als er geen markt is en als het droog weer is, want anders zijn de stenen idd moeilijk te vinden of vol modder/nat, waardoor er moeilijk op getekend kan worden.

  Meer info


 • Oostduinkerke Kids

  Super leuke dag gehad! Kinderen hebben zich alle drie heel goed geamuseerd. Er waren verschillende activiteiten voor verschillende leeftijden. Volgend jaar mogen ze ons opnieuw verwachten!

  Meer info


 • familie Nagels van De spetsers

  MASsafari

  Je vindt een opdrachtenkaart in elke zaal. Onze dochters van 8 en 10 hebben ze allemaal op één dag gedaan. Ze wisten dan ook van geen ophouden. 😊 De opdrachtjes zijn leuk, maar verwachten wel de nodige creativiteit van het kind: tekenen, schrijven, toneeltje spelen, ...

  Meer info


 • familie Nagels van De spetsers

  Speurtocht Kapitein Massimiliaan en de vliegende Hollander

  De bedenker van de schatkaart had ons deze speurtocht aangeraden. Wij hebben deze tocht gecombineerd met de opdrachtjes van massafari. Onze meiden van 8 en 10 vonden de schatkaart alvast een toppertje. De opdrachtjes zijn heel afwisselend: tellen, tekenen, zoeken,...

  Meer info


 • familie Nagels van De spetsers

  Flessenpost van Massimo

  De flessenkar oogt aantrekkelijk en uitnodigend. We trokken dan ook met hoge verwachtingen naar de desbetreffende verdieping. Het thema van de tentoonstelling vonden onze dochters van 8 en 10 een beetje luguber, maar de opdrachten vonden ze top! Gelukkig was er een lieve stagiaire die ons af en toe verder hielp, want niet alle opdrachten waren even duidelijk. We vonden het ook jammer dat het zo donker was in de zalen, het koste ons vaak wat moeite om de kaartjes te kunnen lezen. Toch, eenmaal je de kar te pakken krijgt (zie vorige beoordeling), is het wel de moeite!

  Meer info


 • Olmense Zoo

  De zoo was kleiner dan ik dacht. We hebben de zoo bezocht in de winter waardoor veel dieren slecht of niet te zien waren. In de zomer vast heel leuk, maar in de winter geen aanrader.

  Meer info


 • Olmense Zoo

  De zoo was kleiner dan ik dacht. We hebben de zoo bezocht in de winter waardoor veel dieren slecht of niet te zien waren. In de zomer vast heel leuk, maar in de winter geen aanrader.

  Meer info


 • Provinciedomein Huizingen

  Mooi, niet te duur en goed bereikbaar domein. Je kan er makkelijk een hele dag doorbrengen met wandelen, 2 leuke speeltuinen, dieren, minigolf, bootje varen, openluchtzwembad. De kinderen vinden het altijd een feest om hier te komen.

  Meer info


 • greetke7 van Bulté-De Moortel

  Speurtocht Kapitein Massimiliaan en de vliegende Hollander

  Ook wij bezochten het MAS zonder 'volwaardig' aan de zoektocht te kunnen deelnemen. Maar de kinderen vonden het fantastisch! Zoveel informatie, zo uiteenlopend (eens het bandje aan mag)... En terwijl mama enkele voorbereidingen 'voor haar werk' trof= voorbereiden van een bezoek met leerlingen; konden de kinderen ook nog eens van het dakuitzicht genieten!

  Meer info


 • Zwembad Van Eyck

  Een zwembad met charme! Ik vond wel dat er mogelijkheid moet zijn een warme douche te nemen. Het water uit "de warme douche" was hooguit lauw. Mijn kleinzoontje van vier kon er zich niet even "opwarmen" na de zwemles.

  Meer info


 • Ellenvbk van La vie MamsElle

  Dierenpark & Kinderboerderij De Zonnegloed

  Mooi en verzorgd dierenpark. Je kunt er best wat tijd in doorbrengen. De kinderen leren er veel over de dieren, de verzorging en de behandeling ervan.

  Meer info


 • Ellenvbk van La vie MamsElle

  Planckendael

  Een zeer mooi dierenpark. De kinderen vonden het super ook de parcours waren helemaal in trek. Enkel het eten vonden wij niet super.

  Meer info


 • De Knibbel Knabbel Tocht

  We hadden er echt geen leuke dag mee. 3 van de 5 picknick dingen moesten opgehaald worden aan de start/finish en een van de overige 2/5 werd al vervangen door een ander product wat niet te pruimen was (van jus d'orange naar een zure tropische vruchten mix) wegens niet op voorraad. Mijn dochter van 8 had al niet voldoende aan de lunch (want even realistisch, de helft van een rond broodje... ?!)

  Bepaalde dingen waar op gelet moesten worden waren reeds niet meer aanwezig (deurknop in vorm van paraplu en straatnaambordjes... En...)

  Als je er iets van zegt wordt je afgewimpeld met de tekst. "Je hebt nu 5 dingen, je hoorde 5 dingen te hebben dus der is niets aan de hand" Pardon? Je kan geen picknick tocht aanbieden die voor 80% mankeert en het dan maar op lossen door 60% aan de start/finish te verschaffen. Verwachtende dat mensen hun mond houden en lekker de volle pot betalen.

  Slecht van toerisme Hasselt!

  Meer info


 • familie Nagels van De spetsers

  Hidrodoe, een wereld van water

  Onze dochter van 8 en 10 vinden dit een topmuseum! De leuke 4D-film, de vele proefjes, het lekkere water en de workshops zijn boeiend voor jong en minder jong. We hebben hier ook een kinderfeestje gegeven. Zeer fijn, schappelijk van prijs, maar eerder geschikt voor jongere kinderen (-8 jaar). Er is ter plaatse ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen voorzien.

  Meer info


 • familie Nagels van De spetsers

  Mega-speelstad

  Deze binnen- en buitenspeeltuin kan onze dochters van 8 en 10 jaar zeker bekoren. Er is voor ieder wat wils. Prijzen van drankjes en snacks zijn redelijk, de keuken is goed. Waterfonteintjes voor de kinderen zouden wij persoonlijk een grote meerwaarde vinden. Ouders kunnen gebruik maken van gratis WiFi.
  Aanrader voor kinderfeestjes of daguitstap met het gezin.

  Meer info


 • familie Nagels van De spetsers

  Hoogstraten in groenten & bloemen

  Mooie tenstoonstelling en leuke kinderanimatie (bloemschikken, springkastelen, grime, ...). Zeker op zondag een aanrader. De vrijheid is dan autovrij en er is een aangenaam tuinterras op het Klein Seminarie. Ook voldoende gratis parking voorzien in de onmiddellijke omgeving (alsook bewaakte fietsparking).

  Meer info


 • Merel Scholte van de Paepse stroopwafels

  Comics Station

  Voor stripliefhebbers is dit een waar paradijs. Ontzettend leuke attracties, en bijzonder vriendelijk attent personeel. Kinderen kunnen hier echt een leuke tijd beleven. Misschien nog één kleine tip, een leeshoekje met wat strips zou de kers op de taart zijn.

  Meer info


 • martine9830 van Dekpriemfamilie

  Autoloze zondag - Volksspelen parcours

  DIT WAS EEN ZEER aangename verkeersvrije zondag en er mogen er nog meer komen.
  Met dit initiatief was het aangenaam kennismaken met oude gewoontes en voor iedereen was het een belevenis. Volksspelen zijn leuk en iedereen kan deelnemen of kijken, dat is samen genieten

  Meer info


 • carolinevana van Familie Goverts

  Comics Station

  Een leuke uitstap maar verwacht bij het lezen/horen van 'indoor pretpark' geen al te grote attracties.
  De attracties zijn kleinschalig maar daarom niet minder leuk.
  Toen wij er waren (op een zondag) was het er erg druk. Eerst lang moeten aanschuiven bij de kassa en daarna ook nog eens bij de attracties. Rond 16u00 werd het er minder druk en konden onze kinderen op een sneller tempo nog heel wat attracties doen.
  Indien je er naartoe gaat zonder de een of andere korting is het wel erg prijzig.

  Meer info