U bent hier:

De hoofdwinnaar van 2020

Eleonore is dé hoofdwinnaar van Schatten van Vlieg 2020 en mag samen met haar familie op weekend in de Kempen.

Op schattenjacht met Eleonore

Eleonore uit Gent gaat graag overal op verkenning en ze kon dankzij haar goede speurneus verschillende Schatten van Vlieg vinden. Haar speurneus bracht haar helemaal tot in West-Vlaanderen, daar vond ze een schat in het Kasteel van Beauvoorde. Maar ook in eigen stad ontdekte ze enkele schatten. De opdrachten bij de zoektocht van het Huis van Alijn maakten Gent nog leuker. Zelf met krijt een tekening maken in het graffitistraatje zal Eleonore niet snel vergeten. Ze zocht ook in de Plantentuin van UGent, daar was ze nog nooit eerder en wat een ontdekking was dat! Het Industriemuseum mocht ook dit jaar niet ontbreken, het blijft dankzij Vlieg een interessante plek voor jong en oud. 

Eleonore vond verschillende schatten en werd beloond met een klankboekje boordevol spelletjes en stickers. In dat boekje vond zij bovendien de unieke wedstrijdcode voor deze hoofdprijsNa al dat zoeken verdient Eleonore zeker een weekendje uit. 

Op weekend in de Kempen

Eleonore verblijft samen met haar familie in een vakantiehuisje midden in de natuur op het domein van CenterParcs, de perfecte plek om te genieten van de leukste momenten. Bij CenterParcs kunnen ze met z’n allen de Aqua Mundo induiken voor uren waterpret, ravotten in het indoor speelparadijs of de schattige dieren in de kinderboerderij bewonderen

De familie wordt ook uitgenodigd door het Klankenbos. Dit bos zit vol verrassingen. Eleonore kan op zoek gaan naar een reusachtige trompet, een schuddend berkenbos en pratende planten! Een gids neemt haar en haar familie mee op een spannend klankavontuur.

 

Schatten van Vlieg 2020 zit er op, maar volgende zomer kan je weer volop schattenjagen. Op UiTmetVlieg.be kan je bovendien het hele jaar door leuke activiteiten ontdekken.