U bent hier:

6x schatten jagen in de provincie Antwerpen

6x schatten jagen in de provincie Antwerpen

6x schatten jagen in de provincie Antwerpen

In de hele provincie liggen maar liefst 78 schatten van Vlieg verstopt. We pikken er enkele heel speciale zoektochten uit ...


1. 7x Zandhoven

Een heus Vliegboekje toont je de weg naar schatten op maar liefst 7 verschillende locaties. Wie op meerdere schatten jaagt, krijgt een extra leuke prijs. Je kan onder andere op jacht in domein Pulderbos, in een ijssalon en zelfs op een melkboerderij.

 

2. MAS, Antwerpen

Met een smakelijk doeboekje ontdek je Antwerpen à la carte. Ga op speurtocht en volg het voedselspoor door de stad. Waar komt al dat eten vandaan? Hoe komt het terecht op ons bord? En wat doen we daarna met het afval?

  

3. Bibliotheek Edegem

Wat is het lievelingseten van de Grote Vriendelijke Reus? Hoe smaakt een heksentaart? Zit er muziek in voedsel? Schuif aan tafel in de bib en vind de schat!

Leuke speurtocht met doe-opdrachtjes. Voor de gelegenheid mag je zelfs lawaai maken in de bib!

Mama Ilke over de zoektocht in de bibliotheek van Edegem

4. Speelkaartenmuseum, Turnhout

Wist je dat er een verband bestaat tussen inkt en muntjes? Bah! Ga met je gezin op zoektocht, los samen de opdrachten op en krijg een heleboel weetjes als to(e)maatje.

Deze tocht maakt deel uit van het Vlieg door Turnhout-parcours. In de stad zitten op 7 (!) locaties schatten verstopt:

 

5. Kazerne Dossin, Mechelen

Wist je dat smaken herinneringen tot leven brengen? Zo kan de herinnering aan de cake van je oma een instant geluksgevoel oproepen. Ook de Joodse bakker Jos Hakker, liet een hele bijzonder smakelijke herinnering na voor alle schattenjagers.

 

6. De Blakheide, Beerse

De Blakheide is een prachtig natuurgebied met naaldbossen, heide en turf- en kleiputten. Tijdens de schattentocht kruip je in de huid van smokkelaars tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wie de juiste ingrediënten bij elkaar smokkelt, vindt de schat van Vlieg.

 

Meer schatten?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van schattenzoektochten. Elke speurtocht is weer anders! Doe mee en win, naast de inhoud van de schatkist, nog extra prijzen door je code in te geven. Schatten van Vlieg loopt nog tot en met 31 augustus 2019.

Op zoek naar nog meer leuke tripjes voor de zomervakantie? Schrijf je dan in op de wekelijkse nieuwsbrief van Vlieg voor tips in jouw buurt.

Hier liggen de Schatten van Vlieg in de provincie Antwerpen

Geen resultaten gevonden.