U bent hier:

Nieuwe schatten van Vlieg

Nieuwe schatten van Vlieg

Nieuwe schatten van Vlieg

Ook als je al enkele jaren met je gezin meedoet met de Schatten van Vlieg, kan je nieuwe schatlocaties blijven ontdekken. Want elk jaar zijn er plekken die voor het eerst een schat van Vlieg verstoppen.


 Op meer dan 300 plekken in Vlaanderen en Brussel kunnen kinderen deze zomervakantie  op schattenjacht gaan. Voor je die allemaal gedaan hebt, ben je wel een tijdje bezig!

Zelfs als je met de kinderen elk jaar dezelfde locatie(s) bezoekt, is de zoektocht elke keer weer anders door het veranderende thema (dit jaar 'voelen') of de nieuwe geschenken in de kist.

Elk jaar komen er ook plekken bij die voor het eerst een Schat van Vlieg verstoppen. Dit jaar zijn dat bijvoorbeeld Hidrodoe (Herentals), het Schulensmeer (Lummen), de Blakheide (Beerse) of het Sven Nys Cycling Center (Tremelo). Meteen dé gelegenheid om hen te leren kennen. En in Zandhoven zien ze het goed zitten, want daar hebben ze in een klap niet minder dan 7 schattenzoektochten gepland.

Alles wat je moet weten over de zomeractie van Vlieg, die loopt van 29 juni tot en met 31 augustus 2019, in Vlaanderen en Brussel vind je hier

Nieuwe schattenlocaties? Hierzo!

Geen resultaten gevonden.