U bent hier:

Schatten jagen bij regenweer

Schatten jagen bij regenweer

Schatten jagen bij regenweer

Een beetje regen houdt een schattenjager niet tegen - zet dat gerust op een tegeltje. Maar er zijn grenzen. Gelukkig kan je zelfs bij hondenweer schatten zoeken!


Bib- en museumpret

Veel schatten van Vlieg liggen verstopt in een bibliotheek. Handig: je kan meteen ook een DVD of boek meenemen om het na je schattentocht thuis lekker gezellig te maken.

Musea zijn vaak schatkamers op zich, waar je de buitenwereld - en de regen - vanzelf vergeet en wegdroomt bij fascinerende verhalen, vreemde voorwerpen of mooie kunstwerken. In een 60-tal musea liggen schatkisten verstopt

Kruiden proeven, smaken zoeken en wegdromen ... Een heerlijke zoektocht in de bib met zoveel variatie aan opdrachten dat we er wel even zoet mee waren!

Mama Rune over de zoektocht in de bib van Roosdaal

Smulpret

Bij een thema als 'smaak' wil je natuurlijk vooral zelf smikkelen en kokerellen.

 

Waterpret

Bij regenweer naar binnen gaan om met water te spelen - je zou het ironisch kunnen noemen. Maar het is vooral heel leuk. Tijdens je schattenjacht in Hidrodoe oefen je je behendigheid in een waterrun, vis je plastic uit water en word je een duurzame held. 

 

Modderpret

Veldrijden zonder bemodderd gezicht, da's zoals buiten spelen zonder dat je kleren vuil worden. Dan heb je niet alles gegeven.

Een regenachtige dag is dus ideaal om de schat van Vlieg te zoeken in het Sven Nys Cycling Center. Misschien zit er een aanwijzing in de trofeeënkast van Sven Nys? 

 

Nog meer pret

Check alle schattenzoektochten die je kan doen bij regenweer:

Schatten van Vlieg loopt nog tot en met 31 augustus 2019.

Bekijk ook de andere regenbestendige tips van Vlieg. Op zoek naar nog meer leuke tripjes voor de zomervakantie? Schrijf je dan in op de wekelijkse nieuwsbrief van Vlieg voor tips in jouw buurt.

Hier zoek je schatten bij slecht weer

Geen resultaten gevonden.