U bent hier:

De hoofdwinnaar van 2019

Ruben Neijens is dé hoofdwinnaar van Schatten van Vlieg 2019 en mag samen met zijn familie op weekend in de Westhoek.

Ruben Neijens werd vorige week 7 jaar. De hoofdprijs van Vlieg winnen en samen met zijn familie op weekend gaan, was dus een supertof verjaardagscadeau. De kers op zijn verjaardagstaart.

 

Op schattenjacht met Ruben

Ruben woont in Aalst en ging deze zomer voor het eerst op schattenjacht in Utopia, de nieuwe bibliotheek van Aalst. Hij vond het super leuk om de vragen op te lossen op een tablet. Tussen de vragen zat ook een grappig liedje van Kapitein Winokio. Het liedje heet 'Tomati, tomata, tomatuti'. Een echte tongtwister

Naast schatten jagen, houdt Ruben ook van tekenen, knutselen, scouts, nesten bouwen met zijn zusje Fran en (dans)shows geven voor zijn familie. Later als hij groot is, wil hij kunstenaar worden. In tussentijd droomt hij ervan om eens te vliegen in een vliegtuig.

 

Op weekend in de Westhoek

Ruben verblijft samen met zijn ouders en zusje Fran in de prachtige boerderij Aan De Vleterbeke, de ideale plek om te genieten van de frisse buitenlucht. Hier kan hij naar hartelust buitenspelen en het leven op de boerderij ontdekken. Hij slaapt vast als een roosje in zijn eigen luxe safaritent.

De familie wordt ook uitgenodigd door het Bakkerijmuseum voor een smakelijke workshop. Daar leert een bakker hen hoe ze zelf chocoladebrood maken. Of misschien tovert de bakker wel een recept voor lekkere koekjes uit zijn bakkersmuts. Terwijl het deeg rijst, mogen ze het museum verkennen. Achteraf keren ze terug naar de heerlijk geurende bakkerij, om de ovenverse broden of koekjes op te halen.

 

Schatten van Vlieg 2019 zit er op, maar volgende zomer kan je weer volop schattenjagen. Op UiTmetVlieg.be kan je bovendien het hele jaar door leuke activiteiten ontdekken.

 

 

 

Prijzen