U bent hier:

7 beestige kampen tijdens de herfstvakantie

Beestige kampen tijdens de krokusvakantie

7 beestige kampen tijdens de herfstvakantie

Nog op zoek naar kinderopvang tijdens de herfstvakantie? Kampzoeker.be verzamelt alle vakantiekampen in Vlaanderen en Brussel: wij snorden alvast zeven beestige kampen op ter inspiratie.


1. Koppige dieren

Op dit kamp word je opgewacht door niet minder dan zeven vriendelijke ezels met namen als Otje en Wally. Je mag ze verzorgen en ermee gaan wandelen - als ze daar zin in hebben, tenminste... 

 

2. Boerderijdieren

Tijdens een boerderijkamp komen kleine dierenvrienden ongetwijfeld aan hun trekken. Er zijn kippen, pony's, schapen, geitjes en eenden om te verzorgen en eten te geven, en konijntjes en cavia's om te knuffelen en eitjes om te rapen. En dan zwijgen we nog over de grote speeltuin om in te ravotten. 

 

3. Getalenteerde dieren

Zelf dieren trainen, en intussen ook je eigen talenten ontdekken: met dit kamp sla je twee vliegen in één klap. En natuurlijk zijn er ook nog spannende dierenverhalen, knutselpartijtjes en spelletjes. 

 

4. Stadsdieren

Dieren in de stad? Jazeker! Ga op expeditie in Brussel en ontdek alle diertjes die daar wonen, van vossen tot vleermuizen. Alsof dat nog niet genoeg was leer je ook nog hoe ze bewegen, wat ze eten en welke nesten ze bouwen. 

 

5. Knuffeldieren

Voor dit kamp trek je best je laarzen aan: maak een ritje met een huifkar, leef je uit tussen de hooibalen, maak pudding met kakelverse melk en - het állerbeste - krijg een knuffel van een brave koe. 

 

6. Bosdieren

Spotten, kijken, spieden, graven: tijdens dit kamp mag je op zoek naar de beesten in het bos. En laat ook het bosbeest in jezelf eens los ... 

 

7. Griezeldieren

Herfstvakantie betekent natuurlijk ook: Halloween! Tijdens dit kamp mag je niet alleen spelen met de dieren op de boerderij, maar moet je ook koken uit het griezelboek, brouwen in een heksenketel en ontstnappen aan een bende vleermuizen. Brrrr! 

 

Ken je Kampzoeker.be al? Deze website verzamelt alle kampen in Vlaanderen en Brussel: je vindt er kampen voor kinderen van alle leeftijden, in alle mogelijke thema's, met of zonder overnachting. Ga snel op zoek naar het perfecte kamp voor jouw kind! 

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips