U bent hier:

7 beestige kampen tijdens de krokusvakantie

7 beestige kampen tijdens de krokusvakantie

7 beestige kampen tijdens de krokusvakantie

De krokusvakantie komt eraan: een hele week vol knotsgekke avonturen. En waar beleef je gekkere avonturen dan op kamp? Kampzoeker.be verzamelt alle vakantiekampen in Vlaanderen en Brussel: wij snorden alvast zeven beestige kampen op ter inspiratie!


1. De jungledieren

Trek de jungle in en zoek samen met Mowgli de weg terug naar de mensenwereld. Wie weet welke gevaarlijke dieren kom je onderweg tegen? Dit kamp rond The Jungle Book combineert een film en een spannend spel: ideaal voor kinderen met keuzestress! 

 

2. De kriebeldieren

Niet bang om je handen en kleren vuil te maken? Dan is deze natuurdag iets voor jou. Ga op zoek naar de kleinste beestjes die door het bos kriebelen, bekijk ze van dichtbij en bouw er zelfs een echt hotel voor. 

 

3. De muzikale dieren

Kan jij brullen als een leeuw en zingen als een nachtegaal? Geen echte dieren tijdens dit kamp, wel heel veel muziek en beweging. Maak een ontdekkingstocht doorheen het dierenrijk en leer intussen over bijzondere instrumenten en muziek uit de hele wereld.

 

4. De safaridieren

Tijdens dit kamp ga je op safari, maar dan omgekeerd: jij je verandert zelf in de dieren. Beweeg als een olifant, zebra of leeuw en verdwijn in de wildernis. 

 

5. De uitgestorven dieren

Durf jij het aan om terug te keren naar de tijd van de dino's? Knutsel een mooie dinosaurus, verander zelf in een wiebelend exemplaar en wordt heel even een echte dinowetenschappper in een museum! Een kamp voor kleine archeologen

 

6. De ondergrondse dieren

Tijdens dit kamp duik je onder de grond om alle gangen te ontdekken die de natuur, dieren en mensen daar gemaakt hebben. Graaf als een mol, wroet als een veldmuisje en vind je weg in een ondergronds doolhof!

 

7. De bosdieren

Het bos wordt wakker en alle dieren ontwaken uit hun winterslaap. Maar wacht eens even: sommige bosbewoners zijn van de aarbol verdwenen! Kan jij, met de hulp van de oude eik, helpen om de vermiste dieren terug te vinden? Een kamp in het bos, voor kleine avonturiers! 

 

 

Ken je Kampzoeker.be al? Deze website verzamelt alle kampen in Vlaanderen en Brussel: je vindt er kampen voor kinderen van alle leeftijden, in alle mogelijke thema's, met of zonder overnachting. Ga snel op zoek naar het perfecte kamp voor jouw kind! 

 

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips