U bent hier:

Autoloze zondag 2017 - Week van de mobiliteit - Strapdag

Tijdens de Week van de Mobiliteit (16 - 22 september) staan we met z'n allen stil. Niet in de file, maar bij onze dagelijkse verplaatsingen naar werk, school en in de vrije tijd. Op de autoloze zondag (17 september 2017) kan je in 37 gemeenten vrij de straat op met de kinderen om te spelen en te feesten.

 

Op zondag 17 september 2017 gaan alle mensen in 37 steden en gemeenten een dagje autoloos door het leven en worden de straten ingenomen door straatacts, rommelmarkten, sportactiviteiten of infostands over duurzaamheid en mobiliteit. Trek te voet, met je drie-, twee- of wie weet je eenwieler naar buiten.

Rolschaatsen op de ring of knikkeren op straat? Ontdek hier of het bij jou in de buurt te doen is.

En doe je ook mee met de Strapdag? In plaats van te zitten op de achterbank, trap, step of stap je op 22september naar school.

Ook na de autoloze zondag doet het deugd om buiten te gaan fietsen en wandelen met de kinderen. Op UiTmetVlieg vind je tips over waar je ook op 'autovolle dagen' rustig en veilig buiten kan komen met je kinderen.
Zin om te gaan spelen in een bos of in een speeltuin of in een recreatiedomein te gaan bootje varen? Vlieg toont je toffe wandel- en fietsparcours voor kinderen en weet wat de tofste buitenspeeltuinen zijn.

Veel plezier!

Geen resultaten gevonden.

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips