U bent hier:

Carnaval met de kinderen

Carnaval met de kinderen

Carnaval met de kinderen

Confetti, verkleden, gek doen! Jawel, iedereen - groot en klein - mag uit de bol gaan op carnaval. Waar moet je zijn voor toffe carnavalsstoeten of een kindercarnavalbal? Vlieg weet het!


 

Carnaval... dat is is zoveel meer dan een carnavalsstoet met veel confetti of een carnavalbal waarop je de polonaise danst op hoempapamuziek. Tijdens de krokusvakantie kijkt niemand ervan op als je verkleed als cowboy, brandweerman of - wie weet - als wortel opdaagt op een knutselactiviteit of een voorleessessie in de bib. Alles mag!

Met een laagje schmink, een zotte combinatie van kleren en een gekke bek kom je al ver. Carnaval wordt overal ter wereld gevierd, maar je hoeft niet naar Venetië te trekken om de typische carnavalsfeer op te snuiven, want carnaval vieren, dat doe je ook hier:

Wil je weten wat er nog meer te beleven valt tijdens de krokusvakantie? Check dan ook zeker deze Vliegpagina

Blijf op de hoogte van de activiteiten voor kinderen en gezinnen in jouw buurt door je in te schrijven op de wekelijkse nieuwsbrief van Vlieg.

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips