U bent hier:

Creatieve activiteiten voor kinderen die graag knutselen

Creatieve activiteiten voor kinderen die graag knutselen

Creatieve activiteiten voor kinderen die graag knutselen

Je hebt van die kinderen die je een groot plezier doet door ze iets creatiefs in hun handen te stoppen. Ze doen niets liever dan creatief knutselen met papier. Waar neem je deze creatieve talenten het beste mee naartoe?


Niet alleen ontdekken kinderen in een creatieve workshop of cursus in je buurt materiaal dat jij niet in huis hebt - of niet in huis wilt hebben - maar bovendien zijn de animatoren er bedreven in om de creativiteit van je kind te stimuleren met straffe tips.

Wie weet wordt jouw kleine creatieveling later een grote juwelenontwerper, kunstenaar of - waarom niet - taxidermist. 

 

Creatieve activiteiten

Je vindt hier een overzicht van creatieve workshops. Zowel ateliers van één dag als langlopende cursussen gedurende het schooljaar. 

Ken je trouwens BAZART al? Dat is een jeugdbeweging, zoals Chiro of Scouts, maar dan helemaal opgehangen aan kunst en cultuur.

 

Creatieve vakantiekampen

Op zoek naar een knutselactiviteit tijdens schoolvakanties? Bekijk dan zeker ook eens het aanbod op kampzoeker.be.

Of voel je meer voor een creatieve jeugdbeweging?

 

Op zoek naar meer inspiratie voor familie-uitstapjes? Schrijf je dan in op de wekelijkse nieuwsbrief van Vlieg voor tips uit jouw buurt.

Meer inspiratie

Plezier in Hidrodoe

7x wetenschap en technologie voor kinderen

Krijgt je kleine Einstein niet genoeg van proefjes doen, fossielen onderzoeken, verre planeten bespieden en nieuwe machines uitvinden? Van museum tot volkssterrenwacht: hier kunnen kinderen spelenderwijs bijleren.

meisje leest boek

Zeven kunstboeken voor kinderen

Deze 7 kinderkunstenboeken zetten je kind aan het knutselen en tekenen, aan het kijken en fantaseren. Ideaal om mee te nemen naar het museum!

Jeugdbewegingen voor knutselhelden

Jeugdbewegingen voor knutselhelden

Iedereen kent wel scouts of chiro. Maar wat als je naast dat ravotten ook graag creatief bezig bent?

Een hobby voor je kinderen? Cursussen en workshops in jouw buurt

Een hobby voor je kinderen? Cursussen en workshops in jouw buurt

Op school leren je kinderen al heel veel, maar ook buiten de school(m)uren kan een kind zijn talent ontplooien. Zoek je iets sportiefs, creatiefs of muzikaal? Bekijk het rijke aanbod aan cursussen of workshops in je buurt.

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips