U bent hier:

Familiefestival Krikrak tijdens de herfstvakantie in Brugge

Familiefestival Krikrak tijdens de herfstvakantie in Brugge

Familiefestival Krikrak tijdens de herfstvakantie in Brugge

Het knusse familiefestival Krikrak palmt 13 Brugse locaties in van 2 tot en met 4 november 2018 voor een reeks voorstellingen, films en workshops die je absoluut niet mag missen.


Drie dagen lang worden kinderen in Brugge verwend met een frisse portie theater, muziek, film, dans, speelse rondleidingen en doe-activiteiten.

Vlieg licht er 6 hoogvliegers uit:

  • Gekraak uit een teddybeer, gepiep uit een Barbiepop... In 'Playground' (8-10 j) haalt een tovenaar klanken en de gekste geluiden uit speelgoed.
  • Een  zingende engel, het geluid van dansende geraamtes, een supersnelle lift omhoog en dan op het dak de verste verte zien. Ga op stap in een 'Doolhof van vijf zintuigen' (3-5 j), langs geheime en verborgen plekjes in het Concertgebouw.
  • Chitchat (4+) is een bijzonder aanstekelijke voorstelling waarin twee gekke meiden hotsen, botsen, giechelen en ravotten.
  • In KLANKKOSTUUM #1 (6+) beweegt een danseres op geluid dat ze zelf maakt. Ze lijkt wel een marionet, die niet aan touwtjes maar aan mechaniek en elektronica vasthangt. Raar! 
  • In het Groeningemuseum ligt er een ontdekkingsboekje voor de kinderen klaar. Op het einde van de zoektocht met de groene parkiet mag je kind een groene pluim vastmaken aan het kunstwerk dat hem het meest aanspreekt.
  • In een krakend huis op een berg woont Bangerik (6+) Hij is nergens bang voor: niet van spoken en zeker niet van spinnen. Plots belt een meisje aan. Ze vraagt hem mee naar buiten. Brrr, de buitenwereld in? Daar gaat zijn hart van kloppen... Bangerik is een spannende, hilarische voorstelling in een fantastisch decor.

Eindigen doet Krikrak met een feest op 4 november, waarbij de tienjarige tweelingbroers Nour & Badu je trakteren op een eigenwijze DJ-set. Dat wordt shaken!

En na het slotfeest gaat het weer van 'krikrak, sleutel in de zak'... tot de herfstvakantie van 2019.

Surf naar de website van Krikrak, of bekijk het programma hieronder.

 

Op zoek naar nog meer inspiratie voor in de herfstvakantie? Bekijk dan zeker onze vakantiespecial vol tips!

 

Wil je graag tips op jouw eigen maat? Als je je inschrijft op de nieuwsbrief van Vlieg, ontvang je op vrijdag een overzicht van de activiteiten voor kinderen en gezinnen in het komende weekend in jouw eigen buurt.

Onze tips

Geen resultaten gevonden.

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips