U bent hier:

Feest in Gent - naar de Gentse Feesten met de kinderen

Feest in Gent - naar de Gentse Feesten met de kinderen

Feest in Gent - naar de Gentse Feesten met de kinderen

Miramiro, Klein Festijn, Gentopia... De Gentse Feesten halen tussen 13 en 22 juli 2018 weer de gekste, fijnste, mooiste activiteiten uit de kast voor families met kinderen.


Wie met de kinderen naar de Gentse Feesten trekt, heeft overschot van gelijk. Om te vermijden dat je dee weg kwijtraakt in de straten of in het duizelingwekkende aanbod, sommen wij hier even de plekken op waar je met de kinderen naartoe moet.0

Gentopia

Het Zuidpark wordt omgetoverd tot Gentopia, een kinderdorp waar je alle dagen met je kroost terecht kunt voor animatie, shows en attracties. Op 14 juli marcheert een Kleurenstoet van Gentse kindertjes naar Gentopia en verklaart het wonderbaarlijkste kindercorp dat je ooit zag voor geopend.

Gentopia heeft ook een eigen website.

Klein Festijn

Een klein festival in een groot festival: Klein Festijn staat garant voor 4 voorstellingen per dag voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Kom kijken naar 'Kouwelijke Mussen', 'De chocokrokodil', 'Het WC-monster', 'de Superloeser', 'de Papa Gaai die ging fietsen' en 'Nog lang niet moe' (dat belooft!). Er is ook een voorstelling 'Help, ik heb een vlieg ingeslikt', maar gelukkig gaat dat niet over jullie teergeliefde Vlieg.

Surf rechtstreeks hup naar de site van Klein Festijn.

Miramiro

MiraMirodat is: een dans van lakens in de lucht, acrobatie in de buik van een walvis of een vrouwen die aan trapeze doen terwijl ze alleen maar aan hun haar hangen.

Kiezen maar uit het programma van MiraMiro.

Kermis

Geen feest zonder kermis. De foor op de Zuidmarkt zorgt elke dat voor pret.

Schatten

Vlieg vindt de Gentse Feesten zo wijs, dat hij er tussen al dat feestgedruis door ook nog een heleboel schatten is gaan verstoppen. Wie zoekt, die vindt! 

 

Je vindt alles voor kinderen op dit stukje van de website van de Gentse Feesten of bekijk hieronder waar je dag aan dag naartoe kan om mee te fiesten!

 

Ontvang je graag nog meer tips over wat er te doen is voor gezinnen en kinderen nà de Gentse Feesten? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Vlieg en je ontvangt wekelijks de tips voor het komende weekend in jouw gemeente.

Geen resultaten gevonden.

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips