U bent hier:

Feest in Gent - naar de Gentse Feesten met de kinderen

Feest in Gent - naar de Gentse Feesten met de kinderen

Feest in Gent - naar de Gentse Feesten met de kinderen

Miramiro, Klein Festijn, Gentopia... De Gentse Feesten halen tussen 14 en 23 juli weer de gekste, fijnste, mooiste activiteiten uit de kast voor families met kinderen. Oh ja, en er is ook nog een bescheiden programma voor de grote mensen.


 

Wie met de kinderen naar de Gentse Feesten trekt, heeft groot gelijk, want...

Gentopia

Het Zuidpark wordt omgetoverd tot Gentopia, het kinderdorp waar je alle dagen met kroost terecht kunt voor animatie, shows en attracties. Oefen je sappigste Gents, zorg dat je de speciale Gentopia-groet in de vingers hebt en zak af naar de wonderlijkste wereld die je ooit betrad. Vergeet wel niet de gekke douanier de hand te schudden die je aan de ingang welkom heet. Op 15 juli vertrekt daar een heuse Kleurenstoet.

Klein Festijn

Een klein festival in een groots festival: Klein Festijn staat garant voor 4 voorstellingen per dag voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Kom kijken naar Droomzuchten, Brrrr, De slodderkip, Help, ik heb een vlieg ingeslikt, Het WC monster, Net op tijd en Nog lang niet moe… Dat belooft!

Miramiro

Miramirodat is: sprookjes met een hoek af, een circusvoorstelling met zandzakken in de hoofdrol, rijden in een blommachine en de absurde voorstelling WRZZ. Kiezen maar!

 

Bekijk hieronder waar je dag aan dag naartoe kan om mee te fiesten!

Ontvang je graag nog meer tips over wat er te doen is voor gezinnen en kinderen nà de Gentse Feesten? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Vlieg en je ontvangt wekelijks de tips voor het komende weekend in jouw gemeente.

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips