U bent hier:

Halloween: activiteiten voor kinderen

Deze griezelwandelingen, spooktochten, knutselworkshops en verkleedfeestjes zorgen voor het betere griezelplezier. Mmwohahhaaa!

 

Of je er gezellige griezelkriebels van krijgt of het niet meer dan platte commerce vindt, feit is dat Halloween gewoon dé best denkbare aanleiding is voor een fijn uitstapje met de kinderen in oktober. Je kan kiezen voor spooky wandelingen, griezelige vertelmomenten in de bib, creepy knutselworkshops en themaparken die vol spinnenwebben hangen. Op deze plekken vier je dit jaar Halloween! 

Meer tips voor uitstapjes met het gezin tijdens de herfsvakantie

Duurde de herfstvakantie maar langer dan een week. Want er is overal in het land heel wat te doen. Bekijk hier wat de vakantie nog allemaal in petto heeft voor jouw gezin in je buurt: de nieuwste bioscoopfilms, toffe familiefestivals, de Boekenbeurs,...

 

Ben je graag op de hoogte van wat er in jouw buurt te doen is? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Vlieg en dan ontvang je elke vrijdag per e-mail tips met activiteiten voor kinderen en gezinnen in jouw buurt het komende weekend.

Alle Halloween-activiteiten op een rij
3+

Van 24 september 2017 tot 23 december 2017

Voorleesknutselfeest!

Lebbeke, Bibliotheek Lebbeke

  • Lezing of congres

6+

Van 11 oktober 2017 tot 25 oktober 2018

Trick or treat

Torhout, De Talentenzolder

  • Cursus of workshop

Van 20 oktober 2018 tot 5 november 2018

Halloween

Blankenberge, Centrumstraten

  • Kermis of feestelijkheid

6+

Zombillénium

op afspraak

  • Film

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips