U bent hier:

Heel de familie op de schaats

Heel de familie op de schaats

Heel de familie op de schaats

Niets zo leuk op een koude winterdag als schaatsen in openlucht. In afwachting van de eerste winterprik kunnen ongeduldige schaatsers zich uitleven op een kerstmarkt of indoor ijspiste.


Schaatsen, de allerleukste winteractiviteit

Wordt het buiten een pak kouder en voel je de schaatskoorts stijgen? Geen paniek, je hoeft niet meteen naar de dokter te rennen! Want schaatsen is dolle pret, zeker op dichtgevroren vijvers midden in de natuur.

Tijdens de eindejaarsperiode kun je zelfs pal in de stad lekker buiten schaatsen op de dichtstbijzende kerstmarkt. Muts op, handschoenen aan en gaan op die schaatsbaan!

 

Indoor schaatsbanen

Ai, geen vriestemperaturen of te dun ijs? Dan schaats je toch gewoon op een van de vele indoor schaatsbanen. Daar kan je in de beste omstandigheden je schaatskunsten aanscherpen. Ga gerust voor die pirouette!

 

Zoek je nog meer fijne vrijetijdstips? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Vlieg. Elke vrijdag valt er een overzicht in je mailbox van wat er de komende week in jouw buurt te beleven valt. 

Een overzicht

7+

vrijdag 6 november 2020

Schaatsuitstap (initiatie schaatsen)

Peer, lunas' ijsstadion

  • Sportactiviteit

5+

Van 2 november 2020 tot 6 november 2020

Sportkamp Herfst Ijsschaatsen

Gent, Ijsbaan Kristallijn

  • Kamp of vakantie

3+

zondag 13 december 2020

A-dagtrip: winterpret

Brussel, Jeugdcentrum Aximax

  • Begeleide uitstap of rondleiding

Sport Vlaanderen Liedekerke

6 beoordelingen

Liedekerke, Heuvelkouter

  • Sportactiviteit

Ice Skating Center Mechelen

1 beoordeling

Mechelen, Ice Skating Center Mechelen

  • Sportactiviteit

Bekijk meer tips

Meer inspiratie

Met kinderen naar de film: de gezelligste bioscopen

5x met kinderen naar de film: de gezelligste bioscopen

Film beleef je het beste op groot scherm - en liefst in een kleine en gezellige bioscoopzaal. Dit zijn onze favoriete cinema's met kindvriendelijk aanbod.

Carnaval met kinderen

Carnaval met kinderen

Confetti: check. Gekke hoed: check. Feesthumeur: dubbelcheck. Vlieg is helemaal klaar voor carnaval en wijst de weg naar de beste feestjes, stoeten en knutselateliers.

Warme winter: 9 leuke activiteiten met kinderen

Warme winter: 9 leuke activiteiten met kinderen

Ingeduffeld naar buiten of knus binnenplezier? Dit zijn de leukste tips om met kinderen de winter te vieren. Het goede nieuws: alles is prima te combineren met warme chocolademelk. Behalve de frietjes misschien.

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips