U bent hier:

JEF Festival

JEF Festival

JEF Festival

De krokusvakantie komt eraan en kleine cinefielen weten wat dat betekent: JEF Festival. Het programma is weer buitengewoon, met een hele hoop prachtige films en heerlijke activiteiten. En het thema is nog beter: gooi je benen los en JEF dance!


Kijken

De hele krokusvakantie lang geniet je van de allerbeste jeugdfilms en een hele hoop spannende activiteiten,  op niet minder dan 6 locaties: Brugge, Gent, Kortrijk, Strombeek-Bever, Roeselare en Antwerpen. En op 23 februari geeft JEF alvast een feestelijk startschot met de muzikale première van de film Los Bando, over een band met een tourbus en een droom.

 

Dansen

Zoals we al zeiden wordt er dit jaar heel wat afgedanst op JEF Festival. Je maakt allerlei beelden door te dansen, gaat aan de slag met lakens en een projector, en - onze persoonlijke favoriet - er is een dance along met de film Annie. Op voorhand leer je de pasjes, tijdens de film mag er naar hartelust geshaket worden: ideaal voor wiebelkonten!

 

Doen

Behalve zitten en kijken laat JEF je ook vanalles doen. Verander de wereld door te vloggen, ontmoet acteurs en regisseurs en andere belangrijke mensen, kruip in een interactieve filmstudio en leef je uit in het medialab. Het festival heeft zelfs aan de allerkleinste filmfanaten gedacht: tijdens de peuterdag genieten ze van een prachtige film mét livemuziek, helemaal op peutermaat - met meer licht in de zaal, zachte muziek en veel plaats voor buggy's. 

 

Check snel alle films en ander leuks op JEF Festival!

Alle activiteiten op JEF Festival

Geen resultaten gevonden.

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips