U bent hier:

Kerstmarkten met de kinderen

Kerstmarkten met de kinderen

Kerstmarkten met de kinderen

In deze donkere dagen vind je volop licht en warmte op de vele kerstmarkten in Vlaanderen en Brussel. Winterpret, Winterland of Wintertijd... Hoe het beestje ook heet, over het hele land geniet je van winterse gezelligheid.


Hey ho ho, let's go! Haal je kerstmuts van onder het stof, want het is weer tijd voor chocomelk, schaatsbanen en die typische gezelligheid van de kerstperiode. Elk gehucht heeft ondertussen wel zijn eigen kerstmarkt. Weet je niet waar naartoe? We tippen de warmste kerstmarkten voor een wondermooie kerst.

 

De grootste en mooiste kerstmarkten

Deze steden halen alles uit de kast om jullie een overgetelijke dag te bezorgen.

 

 

Een kerstmarkt in jouw buurt

Een paar leuke optredens, warme wafels en nog warmere chocomelk. Meer heb je niet nodig om in de kerstsfeer te komen. In bijna elke gemeente verandert het marktplein in een betoverend wintertafereel. Wie op zoek is naar een origineel cadeautje of hoopt op een spectaculaire circus- of vuuract, kan terecht op een van deze kerstmarkten in de buurt van...

 

Schaatsen

Geen zin in geslenter? Geen nood, de meeste grote kerstmarkten zijn voorzien van een schaatsbaan. Heerlijk, dat gekraak van je schaatsen op het gladde ijs terwijl er vrolijke kerstdeuntjes uit de boxen knallen. Last van koudwatervrees? Beginners krijgen hulp van een pinguïn of een stoeltje.

Waar kan je met je kinderen gaan schaatsen? Dat ontdek je hier.

Eropuit in de kerstvakantie

Of er tijdens de eindejaarsperiode nog iets anders te beleven valt dan de kerstmarkt voor uitstapjes met de kinderen? Ja hoor! Bekijk snel onze Vliegtips voor de kerstvakantie.

Laat die kou en sneeuw maar komen!

 

Zoek je nog meer fijne vrijetijdstips? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Vlieg. Elke vrijdag valt er een overzicht in je mailbox van wat er de komende week in jouw buurt te beleven valt. 

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips