U bent hier:

Kunstendag voor kinderen 2017

Op de jaarlijkse Kunstendag voor Kinderen op zondag 19 november 2017 stellen honderden cultuurhuizen een speciaal programma voor kinderen voor, zodat zij helemaal op hun maat kunnen proeven van kunst.

 

Kunst laat de wereld zien op een andere manier dan je gewend bent (zotter, ontroerender, mooier,...). Hé, en soms is een theater- of museumbezoekje gewoon een makkelijk uitstapje weg van huis. Trommel op zondag 19 november 2017 je kinderen, kleinkinderen, hun vriendjes en je neefjes en nichtjes op en proef met hen van deze speciale dag vol kunsten en kunstjes voor kinderen. Je kan op meer dan 200 locaties terecht om te knutselen, muziek te maken of te dansen. Neem een blik achter de schermen van een theaterhuis of pik er een voorstelling mee. Kinderen boven!

Kunstendag voor Kinderen in jouw buurt

Bekijk hier wat er te doen is in...

Zoek je liever dicht bij huis? Selecteer jouw woonplaats en zoek doorheen alle activiteiten. Of neem een kijkje op de website van de Kunstendagvoorkinderen, waar je letterlijk de kriebels van krijgt.

Kunstendag voor Kinderen volgens leeftijd

Opvallend dit jaar is dat er behoorlijk wat aanbod voor kleine kinderen is. Klein begonnen is dan ook half gewonnen. Dit zijn de activiteiten voor kinderen van...

Profiteer ervan!

Heb je een creatief nest in huis? Dan ben je misschien wel geïnteresseerd in deze tips voor creatieve kinderen.

Onder het motto jong geleerd is en oud gedaan: hier vind je activiteiten voor peuters en kleuters die helemaal voor hen geschikt zijn.

Heb je de smaak te pakken en wil je ook nà 19 november eens iets cultureels doen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Vlieg en dan ontvang je op vrijdag een e-mail met wat er het komende weekend voor kinderen en gezinnen te doen is in jouw omgeving.

Onze tips
5+

Van 15 augustus 2018 tot 17 augustus 2018

Percussie Driedaagse augustus 2018

Rumst, Sleutelhof

  • Kamp of vakantie

zondag 18 november 2018

Kunstendag voor kinderen

Brussel, Jubelparkmuseum (KMKG)

  • Monument

6+

Van 7 maart 2018 tot 30 januari 2019

Kinder Kunst Atelier

Teuven (Voeren), Cabinet de Curiosité

  • Cursus of workshop

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips