U bent hier:

Kunstendag voor kinderen 2018

Kunstendag voor kinderen 2018

Kunstendag voor kinderen 2018

Op de jaarlijkse Kunstendag voor Kinderen op zondag 18 november 2018 stellen honderden cultuurhuizen een speciaal programma voor kinderen voor, zodat zij kunnen proeven van kunst.


 

Kunst laat de wereld zien op een andere manier dan je gewend bent (zotter, ontroerender, mooier,...). Hé, en soms is een theater- of museumbezoekje gewoon een makkelijk uitstapje weg van huis. Trommel op zondag 18 november 2018 je kinderen, kleinkinderen, hun vriendjes en je neefjes en nichtjes op en proef met hen van deze speciale dag vol kunsten en kunstjes voor kinderen. Je kan op meer dan 200 locaties terecht om te knutselen, muziek te maken of te dansen. Neem een blik achter de schermen van een theaterhuis of pik er een voorstelling mee. Kinderen boven!

Kunstendag voor Kinderen in jouw buurt

Bekijk hier wat er te doen is in...

Zoek je liever dicht bij huis? Selecteer jouw woonplaats en zoek doorheen alle activiteiten. Of neem een kijkje op de website van de Kunstendagvoorkinderen, waar je letterlijk de kriebels van krijgt.

Kunstendag voor Kinderen volgens leeftijd

Opvallend dit jaar is dat er behoorlijk wat aanbod voor kleine kinderen is. Klein begonnen is dan ook half gewonnen. Dit zijn de activiteiten voor kinderen van...

Profiteer ervan!

Heb je een creatief nest in huis? Dan ben je misschien wel geïnteresseerd in deze tips voor creatieve kinderen.

Heb je de smaak te pakken en wil je ook nà 19 november eens iets cultureels doen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Vlieg en dan ontvang je op vrijdag een e-mail met wat er het komende weekend voor kinderen en gezinnen te doen is in jouw omgeving.

 

Beeld: KvK2018 © Ingrid Godon.

Overzicht van alle activiteiten op de Kunstendag voor Kinderen

zaterdag 6 april 2019

Kluizelaar (2+)

Hasselt, Cultuurcentrum Hasselt

  • Theatervoorstelling

zaterdag 27 april 2019

Papier (3+)

Hasselt, Cultuurcentrum Hasselt

  • Dansvoorstelling

zaterdag 18 mei 2019

Gratis chips! (5+)

Hasselt, Cultuurcentrum Hasselt

  • Theatervoorstelling

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips