U bent hier:

Maand van de Sportclub

Vele sportclubs houden tijdens de Maand van de Sportclub (september) initiatiedagen en proeflessen om hun werking beter bekend te maken. Ideaal om uit te proberen of er voor jouw kind misschien een nieuwe hobby inzit!

 

Zwemmen of voetbal zijn voor de hand liggende hobby's. Maar waarom waag je je niet aan een partijtje schermen, kickboxen, rope skipping of tafeltennis? Misschien omdat je je wat onwennig voelt om spontaan binnen te stappen bij een training? Of omdat je niet echt goed weet wat die sport inhoudt? Dan is de Maand van de Sportclub er voor jou.

De sportclubs verwelkomen de hele maand september (en opnieuw in mei) ouders met twijfels en kinderen met goesting - of omgekeerd. Doe eens mee met een proefles en maak kennis met de trainers én met de andere ouders en kinderen. Misschien ontdekt je kind dat-ie balvaardiger of leniger is dan gedacht. Of misschien kickt-ie gewoon op die coole hockeystick. Elke reden is goed om eens een kijkje te nemen in de sportzaal en te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn in jouw buurt.

De sportverenigingen heten jullie van harte welkom in...

 

 

Vind je het belangrijk dat je kind genoeg sport en beweegt? Dan vind je deze tips zeker ook interessant.

Wil je op de hoogte blijven van wat er te doen is voor gezinnen in kinderen? Schrijf je in op de nieuwsbrief van Vlieg en dan ontvang je op vrijdag een overzicht van activiteiten in jouw buurt het komende weekend. 

Onze tips
6+

Van 1 september 2017 tot 30 september 2018

Maand van de sportclub > JKA shotokan karate club TASSEIKAN De Pinte

De Pinte, Ontmoetingscentrum Polderbos - OCP De Pinte

  • Sportactiviteit

9+

Van 13 september 2017 tot 30 september 2018

Maand van de sportclub - BTS Zumba & Dance mix

Boechout, sportpak sneppenbos (parketzaal)

  • Sportactiviteit

Zelfverdediging voor kids en jongeren

Asse, Fitengezondasse

  • Sportactiviteit

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips