U bent hier:

Naar de Boekenbeurs met de kinderen

Boekenbeurs 2018

Naar de Boekenbeurs met de kinderen

Ah, herfstvakantie. Een rustig weekje thuis met de kinderen - of dat had je gedacht. Neem je wildebrassen mee naar de Boekenbeurs: wedden dat ze de rest van de vakantie in een hoekje zitten te lezen?


Van 29 oktober tot 3 november en van 6 tot 11 november kan je in Antwerp Expo weer op jacht naar de leukste kinderboeken. De Boekenbeurs wordt een feest, want hier vind je werkelijk elk boek dat je zoekt: een spannend stripverhaal, een bijzonder prentenboek, een creatief kunstboek of een leerrijke kinderencyclopedie... Ze liggen in metershoge stapels op je te wachten.

Na al die woordenpret keer je huiswaarts met een verse stapel leesvoer en kruipt ieder in een hoekje met zijn boekje. Hoor jij ze nog? 

 

Meer tips

Als Antwerpen wat ver is of de boekenbeurs wat druk, dan kan je ook in je eigen buurt terecht voor fijne (voor)leesactiviteiten:

En als de kinderen toch uitgelezen geraken, ontdek dan hier wat er nog allemaal te beleven valt tijdens de herfstvakantie. 

 

Beeld: Neil Van Craeynest

 

 

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips