U bent hier:

Tips voor de herfstvakantie

Naar de film, een museum, een workshop of een van de vele toffe familiefestivals,... Vlieg loodst je door het tofste familie-aanbod in de herfstvakantie. Jammer dat die maar één weekje duurt...

 

Een filmpje meepikken  

 

Tentoonstellingen die bijblijven

  • In het populaire dinomuseum in Brussel is de prachtige expo Apenstreken gestart. Ga er met je kleine primaatje zeker eens naartoe.
  • Nog in Brussel pakt het Museum van Elsene uit met Hop!, een kunsttentoonstelling voor kinderen over hoe kunstenaars beweging in een 'stilstaand' schilderij brengen. Daar hebben ze verschillende truukjes voor, die de kinderen zelf mogen ontdekken.
  • In de expo 'Inspiratie' (Dendermonde) kruipen de kinderen in de huid (of liever in het hoofd) van kunstenaars als Panamarenko, Jan Fabre en Luc Tuymans en ervaren ze in de doe-stations hoe je van herinneringen kunst kan maken.
  • Wie nog niet naar Dino World ging, moet het nu doen, want na 5 november vertrekken de dino's weer naar de oudheid.
  • Check de populairste musea volgens de families van de Bende van Vlieg voor nog meer expo-tips.

 

Voorstellingen

 

Familiefestivals

Deze geven we op een schoteltje mee:

Of bekijk hier het overzicht van alle festivals en feestjes bij jou in de buurt.

 

Griezelen met Halloween

De herfstvakantie is natuurlijk één lang griezelfestijn. In Bokrijk heet het Kattekwaad, in Kalmthout Knikkende Knieën, de naam maakt niet uit, zolang je maar kan griezelen op een van de Halloween-activiteiten in het land

 

In jouw buurt

Hieronder vind je welke activiteiten voor gezinnen en kinderen er in jouw buurt tijdens de hersftvakantie plaatsvinden. Je kan het aanbod filteren op leeftijd, dag en genre.

 

Wist je al dat Vlieg elke vrijdag tips op maat uitstuurt? Schrijf je in op de nieuwsbrief van Vlieg en laat je verrassen door dé niet te missen weekendtips in jouw buurt.

Geniet van de vakantie, Vliegeniers!

Geen resultaten gevonden.

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips