U bent hier:

Waar naartoe met de kinderen dit weekend?

Waar naartoe met de kinderen dit weekend?

Waar naartoe met de kinderen dit weekend?

Weekend! Twee daagjes vrij om met het gezin een klein of groot uitstapje te maken, dicht bij huis of ietsje verder, binnen of buiten, actief of lekker rustig? Alles kan!


Niks gepland, niks gereserveerd, geen idee, laat maar komen? Dat zijn de beste dagen! Doe iets samen met de kinderen dit weekend en neem de dag zoals hij komt. 

Bij mooi weer lokt de zon je wel naar buiten. Maar ook bij slecht weer hoef je niet het hele weekend thuis te zitten. Mag het ietsje verder van huis zijn of toch liever gewoon om de hoek?

Filter de activiteiten van het komende weekend volgens je goesting en pik er iets uit dat past bij een actieve zaterdag of een lazy zondag.

 


Elke vrijdag weekendtips in je mailbox

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Vlieg en ontvang elke vrijdag een mailtje met gezinsactiviteiten bij jou in de buurt. 

Meer inspiratie

Kind in het bos

Zeven boswandelingen met het gezin

De herfst is in het land en de bossen zijn op hun allermooist, vol prachtige kleuren en knisperende blaadjes. Dit zijn onze zeven favoriete boswandelingen - warme chocomelk achteraf verplicht!

Kinderen in Koers, het Museum van de Wielersport

6 musea waar kinderen welkom zijn

Een museum bezoeken is saai? Helemaal niet! Deze zes interactieve musea verrassen met speurtochten, doe-opdrachten en spannende verhalen. Openvallende mondjes gegarandeerd…

Opvallende architectuur die ook kinderen boeit © guy van grinsven

Opvallende architectuur die ook kinderen boeit

Op zoek naar een origineel uitstapje met het gezin? Deze zes adembenemende plekken moet je absoluut ontdekken.

7x met je hoofd in de wolken

7x met je hoofd in de wolken

Deze uitstapjes worden de hoogtepunten van je zomer!

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips