U bent hier:

Waar naartoe met de kinderen dit weekend?

Waar naartoe met de kinderen dit weekend?

Waar naartoe met de kinderen dit weekend?

Weekend! Twee daagjes vrij om met het gezin een klein of groot uitstapje te maken, dicht bij huis of ietsje verder, binnen of buiten, actief of lekker rustig... Alles kan!


Niks gepland, niks gereserveerd, geen idee, laat maar komen? Dat zijn de beste dagen! Doe iets samen met de kinderen dit weekend en neem de dag zoals hij komt. 

Bij mooi weer lokt de zon je wel naar buiten. Maar ook bij slecht weer hoef je niet het hele weekend thuis te zitten. Mag het ietsje verder van huis zijn of toch liever gewoon om de hoek?

Filter de activiteiten van het komende weekend volgens je goesting en pik er iets uit dat past bij een actieve zaterdag of een lazy zondag.

Elke vrijdag weekendtips in je mailbox

De weekendflash van Vlieg is superhandig! Je geeft gewoon je postcode en je e-mailadres op en dan krijg je elke vrijdag van Vlieg een e-mailtje met gezinsactiviteiten die het komende weekend in een straal van pakweg 10km rond je woonplaats plaatsvinden. Zo ben je altijd op de hoogte! 

Schrijf je in en ontvang komende vrijdag al meteen je eerste weekendflash.

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips