U bent hier:

Waar naartoe met Pinksteren?

Waar naartoe met Pinksteren?

Waar naartoe met Pinksteren?

Pinksteren valt op 21 mei 2018. De was en de plas, de hobby's en de boodschappen zijn op zondagavond allemaal achter de rug. Pinkstermaandag is dus écht een vrije dag. Ideaal om iets leuks te doen met de familie.


 

Ooit, heel lang geleden, daalde op Pinksteren den Heiligen Geest af naar de aarde om zich over de mensen te ontfermen. Maar Vlieg, die ontfermt zich vooral over gezinnen en brengt hen in hogere sferen met fijne kinderactiviteiten en opvallend véél (en veelal gratis) festivals. Van Oost- tot West-Vlaanderen, van hoog tot laag België, overal wordt er dit weekend precies gefeest. Kijk hier maar eens hoeveel festivals voor families er allemaal gepland zijn.

Of ga hieronder door de volledige agenda van wat je allemaal kan doen tijdens het lange pinksterweekend.

 

Wil je tips zoals deze graag in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Vlieg. Dan krijg je elke vrijdag te zien wat er het komende weekend in jouw buurt te beleven valt.

Dit kan je doen in het pinksterweekend

Geen resultaten gevonden.

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips