U bent hier:

Week van de Opvoeding 2017: waar kan je naartoe?

Week van de Opvoeding 2017: waar kan je naartoe?

Week van de Opvoeding 2017: waar kan je naartoe?

Opvoeden doe je élke dag - en soms ook 's nachts -, alleen of met een resem mensen om je heen. Tijdens de Week van de Opvoeding, van 16 tot 23 mei 2017, ben je welkom om je hartje op te halen en 'samen te lachen, huilen, praten en eten'. Want dat is het thema van de Week van de Opvoeding dit jaar.


 

Opvoeden zit in de kleine, dagelijkse dingen. En een mens maakt nogal wat mee op één dag! Opvoeden maakt je blij, fier, triest, boos, bang, onzeker... . Opvoeden lijkt op een achtbaan: razendspannend is het, soms heel makkelijk bergaf, soms tergend traag omhoog, rechtdoorzee op je doel af of met steile bochten die je ei zo na uit evenwicht brengen.

Bij iedereen verloopt het opvoeden van de kinderen anders. Maar we doen het allemaal. En daarom zijn de activiteiten tijdens de Week van de Opvoeding er speciaal voor jou en jou, en tja, voor ons allen. Zin in een infoavond, een gezinspicknick, een theatervoorstelling of om samen te musiceren? Er staat heel wat op de agenda. Laat het een feest worden. Want ook dat is opvoeden vaak: een feest!

De Week van de Opvoeding is een organisatie van Expoo. Meer info over omgaan met de veelheid aan emoties die gepaard gaan met opvoeden, vind je op hun website. Bekijk hier alvast het mooie campagnefilmpje.

Wat als een gewone tafel iets bijzonders wordt? from EXPOO on Vimeo.

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips