U bent hier:

Week van de Opvoeding 2017: waar kan je naartoe?

Opvoeden doe je élke dag - en soms ook 's nachts -, alleen of met een resem mensen om je heen. Tijdens de Week van de Opvoeding, van 16 tot 23 mei 2017, ben je welkom om je hartje op te halen en 'samen te lachen, huilen, praten en eten'. Want dat is het thema van de Week van de Opvoeding dit jaar.

 

Opvoeden zit in de kleine, dagelijkse dingen. En een mens maakt nogal wat mee op één dag! Opvoeden maakt je blij, fier, triest, boos, bang, onzeker... . Opvoeden lijkt op een achtbaan: razendspannend is het, soms heel makkelijk bergaf, soms tergend traag omhoog, rechtdoorzee op je doel af of met steile bochten die je ei zo na uit evenwicht brengen.

Bij iedereen verloopt het opvoeden van de kinderen anders. Maar we doen het allemaal. En daarom zijn de activiteiten tijdens de Week van de Opvoeding er speciaal voor jou en jou, en tja, voor ons allen. Zin in een infoavond, een gezinspicknick, een theatervoorstelling of om samen te musiceren? Er staat heel wat op de agenda. Laat het een feest worden. Want ook dat is opvoeden vaak: een feest!

De Week van de Opvoeding is een organisatie van Expoo. Meer info over omgaan met de veelheid aan emoties die gepaard gaan met opvoeden, vind je op hun website. Bekijk hier alvast het mooie campagnefilmpje.

Wat als een gewone tafel iets bijzonders wordt? from EXPOO on Vimeo.

Alle activiteiten tijdens de Week van de Opvoeding

dinsdag 10 oktober 2017

Welkom baby! Survivaltips voor de eerste weken...

Antwerpen, De Kraamvogel

  • Cursus of workshop

6+

Van 31 oktober 2017 tot 6 december 2017

Digitale kinderkermis

Hoboken, UiThuis Hoboken

  • Cursus of workshop

Week van de opvoeding: Doe-namiddag

Steenokkerzeel, GC De Corren

  • Thema of pretpark