U bent hier:

Woensdagmiddag met kinderen

Woensdagmiddag met kinderen

Woensdagmiddag met kinderen

Ontdek wat te doen op woensdagmiddag met je kinderen of kleinkinderen.


 

 

't is weer woensdag en er valt veel meer te beleven dan televisie kijken of huiswerk maken. Bezoek een kinderboerderij, ga op zoektocht in een museum of laat je kinderen ravotten in de speeltuin.

Een vrije namiddag met je kinderen is dolle pret. Ook oma's en opa's beleven vast en zeker een super namiddag met deze tips.

  • Kinderen doen niets liever dan buiten spelen. Huppel naar een speelplein in je buurt of bezoek een van de leukste buitenspeeltuinen van het land.
  • Bezoek eens een museum. Veel musea hebben een kinderparcours of zoektocht. Dit zijn de 10 leukste musea volgens andere families met kinderen.
  • Geen budget? Er zijn heel wat gratis uitstapjes voor kinderen.
  • Het regent, het regent... Geen probleem met deze uitstapjes bij slecht weer.

 

Benieuwd wat er nog meer te doen is voor de kinderen? Schrijf je in op de nieuwsbrief van Vlieg en ontvang elke vrijdag een overzicht van wat er het komende weekend bij jou in debuurt te doen is.

Geef jouw mening over jullie uitstapjes

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Of net niet? Deel jouw ervaring met andere families in Vlaanderen en verzamel extra punten.

Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt

Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden, acties en de leukste uittips voor families in je buurt. Bekijk een voorbeeld

Ja, stuur mij wekelijks UiTtips