U bent hier:

UiTtips

Schatten van Vlieg

De Schatten van Vlieg in Provincie Antwerpen

Maar liefst vijfennegentig Schatten van Vlieg liggen er verstopt in de Provincie Antwerpen. Hier vind je waar! En we pikken er alvast enkele uit: eentje die je kan doen bij goed weer, eentje voor als het slecht weer is nog een 'specialleke'.

De leukste buitenspeeltuinen voor kinderen

In heel Vlaanderen zijn er toffe buitenspeeltuinen, waar kinderen zich kunnen uitleven. Omdat spelen met stip op nummer één staat van onze mooi weer-activiteiten, maakt Vlieg dit overzicht van de speeltuinen die absoluut het ontdekken waard zijn. Zon-proof!

Pleidooi voor korte cultuurbezoekjes

Twintig minuten tot een half uur. Dat is volgens mij de ideale duur voor een (cultuur)activiteit van een gemiddeld kind.

Nieuwe Schatten van Vlieg

Ook als je al enkele jaren met je gezin meedoet met de Schatten van Vlieg, kan je nieuwe schatlocaties blijven ontdekken. Want elk jaar zijn er plekken die voor het eerst een Schat van Vlieg verstoppen.

De 13 leukste wandelingen met het gezin

Wandelen is fijn, voor groot en klein. En zeker als je wandeling onderweg extra gekruid wordt met een zoektocht, verhaaltjes en opdrachten. Dit zijn ongetwijfeld de leukste wandelingen om het gezin te doen op een mooie dag. Ga je mee?