U bent hier:

UiTtips

De 8 onmisbare: niet te missen UiTtips van het nieuwe cultuurseizoen

Welke tentoonstellingen en voorstellingen mag je dit najaar zeker niet missen? Vlieg snuisterde door de kraakverse brochures van de cultuurhuizen en selecteerde 9 absoluut niet te missen Uittips voor kinderen en gezinnen van het nieuwe cultuurseizoen. Haal je agenda maar boven!

De UiTtips van oma Ria en opa Louis: toffe uitstapjes met kleinkind Jeroen (4)

We vroegen aan oma Ria en opa Louis waar zij zoal naartoe gaan met hun kleinkinderen. Wandelen, fietsen en picknicken met de kleine Jeroen vinden ze heerlijk. Maar ze vertellen het je graag zelf. Laat je inspireren door deze tips voor fijne uitstapjes met jouw eigen kleinkind(eren).

Must do's om een stad te (her)ontdekken

Niets zo leuk als een stad verkennen met de kinderen op een net iets andere manier: met een stadsspel, een beklimming van een toren, een onverwacht leuk museum... Wij geven je 1 must do in Hasselt, Leuven, Gent, Brussel en Antwerpen.

9 niet te missen kindervoorstellingen van Reporter Katelijne

Cultuurvreter Katelijne bladerde door de verse programmabrochures van het nieuwe cultuurseizoen en pikte er negen kindervoorstellingen uit die zij en haar dochters Oona (6) en Juno (2) niet willen missen!

5 tips voor kleine kinderen van Reporter Sarah

Mama Sarah heeft een schattige dochter Stella van 1. Te klein om al aan cultuur te doen, zeg je? Daar moet je bij de Brusselse Sarah niet mee afkomen! Hier zijn 5 tips waar zij haar kleine ukkie mee naartoe neemt.