U bent hier:

UiTtips

De 10 leukste binnenspeeltuinen van het land

De meeste kinderen zijn dol op binnenspeeltuinen. En wie geeft hen ongelijk? Het is er warm, droog en kinderen spelen er veilig terwijl hun ouders een oogje in het zeil houden. De Bende van Vlieg bezocht heel wat binnenspeelpleinen, pretparken en andere speelparadijzen, en tipt deze 10 binnenspeeltuinen met de beste beoordelingen.
Carnaval met de kinderen

Carnaval met de kinderen

Confetti, verkleden, gek doen! Jawel, iedereen - groot en klein - mag uit de bol gaan op carnaval. Waar moet je zijn voor toffe carnavalsstoeten of een kindercarnavalbal? Vlieg weet het!

20 uitstapjes met kinderen bij slecht weer

Vele ouders zitten met de handen in het haar als het regent, maar dat is nergens voor nodig. Er bestaan heel wat activiteiten die je met kinderen kan doen bij slecht weer. Vlieg verzamelt 20 regenbestendige uitjes: van klassiekers zoals binnenspeeltuinen tot originele zoektochten in musea.

Leuke zwembaden om met de kinderen naartoe te gaan

Of het nu gaat over zwemles volgen of om een namiddagje pure waterpret met het hele gezin... hier vind je waar je moet zijn met die waterrat van jou.
Krokusfestival

Krokusfestival in Hasselt

Woon je in de buurt van Hasselt? Gelukzak! Tijdens de Krokusvakantie word je in ccha op je wenken bediend met het Krokusfestival. Van 24 februari tot 2 maart heb je de keuze tussen steengoede voorstellingen en te gekke performances voor kinderen en jongeren.