U bent hier:

UiTtips

Week van de Provinciedomeinen: tips voor leuke gezinsuitstapjes

Provinciedomeinen zijn altijd een prima idee voor een uitstapje naar buiten met de kinderen. Je vindt er rust en avontuur, afhankelijk van waar je zin in hebt. Tijdens de Week van de Provinciedomeinen, pal in de paasvakantie, doen de recreatiedomeinen er een schepje bovenop met extra toffe activiteiten voor de kinderen.

Uitstapjes met kinderen in openlucht: buitenzwembaden, pretparken, speeltuinen, bossen,...

Je kinderen spelen en ravotten graag buiten? Op deze pagina vind je tips voor een zonnige dag in de buitenlucht: buitenzwembaden, pretparken, speeltuinen, wandelingen in het bos of in de stad.

Uitstapjes naar kinderboerderijen en dierentuinen

Zijn je kinderen ook zot van dieren, maar wil je wel eens wat anders dan de Zoo in Antwerpen? Tadaaa: hier zijn de dierentips van Vlieg!

Tips voor kinderen tijdens de paasvakantie

Twee weken paasvakantie, dat betekent: véél tijd voor leuke gezinsuitstapjes met de kinderen. Lekker buiten wandelen, een familiefestival bezoeken en natuurlijk paaseieren rapen! Met deze tips van Vlieg is zelfs twee weken paasvakantie te kort. Zzzzalig Pasen!
manneke pis brussel

Op citytrip naar Brussel met het gezin

Wat? Je komt maar één dag met de kinderen naar de hoofdstad? Dat is lang niet genoeg om deze grote stad te ontdekken. Maar bon, je moet ergens beginnen... Manneke Pis, het Atomium en het Koninklijk Paleis, dat ken je wel. Maar om je een echte 'kiekefretter' te voelen, ga je met je kinderen op stap langs deze city highligts.