U bent hier:

UiTtips

Waar naartoe met Pinksteren?

Pinkstermaandag valt op 5 juni 2017. De was en de plas, de hobby's en de boodschappen zijn op zondagavond allemaal achter de rug. Pinksteren is dus écht een vrije dag, een dag om iets leuks te doen met de familie.
hemelvaartweekend - copyright: prinsenpark

Leuke uitstapjes met de kinderen tijdens een extra laaaang Hemelvaartweekend

Hemelvaart valt op donderdag 25 mei. Dus kan het niet anders of wij Belgen profiteren ervan om die vrije donderdag door te trekken tot en met zondag. Vlieg geeft je tips hoe je dat extra lange weekend kan invullen met leuke uitstapjes met je gezin.

Yale 3D World Magic & Fun in Oostende

Yale 3D World Magic & Fun in Casino Kursaal Oostende heeft weer een heleboel grappige 3D-decors uitgewerkt, waarin je hilarische foto’s van je kinderen (en van jezelf!) kan nemen. Het evenement pakt dit jaar ook uit met indrukwekkende 3D-technologieën. En dankzij Vlieg krijg je korting op je ticket.

Expo Dino World in Brussel

De expo Dino World in Paleis 2 aan de Heizel in Brussel loopt van 20 mei tot begin september. Een must voor alle fans van dinosaurussen. Rrroaar!

Tips voor Vaderdag

Welk cadeau geven jouw kinderen aan hun vader op zondag 11 juni 2017? Waarom eens geen uitstapje maken met het hele gezin?