U bent hier:

UiTtips voor Eropuit tijdens

Irisfeest Brussel

Gezinsuitstapjes op 1 mei

Mei maakt ons blij. En dat mei begint met een feestdag maakt ons éxtra blij. Geen idee waarnaartoe met de kinderen op deze snipperdag? Geen paniek, dit zijn de vijf tips van Vlieg.

Naar Erfgoeddag met de kinderen

Zondag 28 april 2019 zetten honderden locaties hun deuren open voor Erfgoeddag. Op deze dag maak je kennis met unieke verhalen en gebouwen uit ons rijke verleden. En ook kinderen zijn meer dan welkom.

7x origineel overnachten met kinderen

Slapen in een boomtent, op een watervlot of in een oude treinwagon. Wat een avontuur! We tippen zeven bijzondere plekken om te overnachten met kinderen.

Waar naartoe met de kinderen dit weekend?

Weekend! Twee daagjes vrij om met het gezin een klein of groot uitstapje te maken, dicht bij huis of ietsje verder, binnen of buiten, actief of lekker rustig... Alles kan!

Woensdagmiddag met kinderen

Ontdek wat te doen op woensdagmiddag met je kinderen of kleinkinderen.

Opvallende architectuur die ook kinderen boeit

Architectuur die kinderen boeit? Dat kan! Vlieg verzamelde alvast 9 leuke plekken en gebouwen voor een ideaal familie-uitstapje tijdens de zomer.

Tips voor een geslaagd verjaardagsfeestje

Een verjaardagsfeestje in het verschiet en zin om eens iets anders te doen met de vriendjes? Hier zijn enkele ideetjes. Hip hip hip... hoera!

Grabbelpas

Grabbelpas kan je vergelijken met een restaurant met een héél uitgebreide menukaart: de ene dag kies je sport en spel, de andere creatief knutselen. Er zijn ook uitstappen, film, theater, circus,... Genoeg om een hele vakantie mee te vullen!