U bent hier:

UiTtips voor Eropuit tijdens

Krokusvakantie

Tips voor kinderen tijdens de krokusvakantie

Krokusvakantie! Een hele week om dolle avonturen te beleven, confetti in het rond te strooien en eropuit te trekken met het hele gezin. Van familiefestivals tot verkleedpartijen: tijdens de krokusvakantie valt er voor werkelijk iederéén iets te beleven.
Los Bando

JEF Festival

De krokusvakantie komt eraan en kleine cinefielen weten wat dat betekent: JEF Festival. Het programma is weer buitengewoon, met een hele hoop prachtige films en heerlijke activiteiten. En het thema is nog beter: gooi je benen los en JEF dance!
Beestige kampen tijdens de krokusvakantie

7 beestige kampen tijdens de krokusvakantie

De krokusvakantie komt eraan: een hele week vol knotsgekke avonturen. En waar beleef je gekkere avonturen dan op kamp? Kampzoeker.be verzamelt alle vakantiekampen in Vlaanderen en Brussel: wij snorden alvast zeven beestige kampen op ter inspiratie!

Waar naartoe met de kinderen dit weekend?

Weekend! Twee daagjes vrij om met het gezin een klein of groot uitstapje te maken, dicht bij huis of ietsje verder, binnen of buiten, actief of lekker rustig... Alles kan!

Heel de familie op de schaats

Niets zo leuk op een koude winterdag als schaatsen in openlucht. In afwachting van de eerste winterprik kunnen ongeduldige schaatsers zich uitleven op een kerstmarkt of indoor ijspiste.

Woensdagmiddag met kinderen

Ontdek wat te doen op woensdagmiddag met je kinderen of kleinkinderen.

7x origineel overnachten met de kinderen

Slapen in een boomtent, op een watervlot of in een kunstzinnige anus (jawel). Wat een avontuur! Vlieg vond 7 wel heel bijzondere plekken om te overnachten met de kinderen. Het wordt zeker weten een ervaring om nooit meer te vergeten.

Opvallende architectuur die ook kinderen boeit

Architectuur die kinderen boeit? Dat kan! Vlieg verzamelde alvast 9 leuke plekken en gebouwen voor een ideaal familie-uitstapje tijdens de zomer.

Tips voor een geslaagd verjaardagsfeestje

Een verjaardagsfeestje in het verschiet en zin om eens iets anders te doen met de vriendjes? Hier zijn enkele ideetjes. Hip hip hip... hoera!

Grabbelpas

Grabbelpas kan je vergelijken met een restaurant met een héél uitgebreide menukaart: de ene dag kies je sport en spel, de andere creatief knutselen. Er zijn ook uitstappen, film, theater, circus,... Genoeg om een hele vakantie mee te vullen!