U bent hier:

UiTtips voor Liever binnen

Vijf winterse familiefestivals

Naar de kerstboom staren gaat al snel vervelen: trek er deze winter eens op uit met je kinderen. Er zijn de komende weken heel wat winterfestivals waar je met z'n allen stevig uit je dak kan gaan.

Naar een museum met een kleuter

Papa Karel bezocht voor het eerst een museum met zijn driejarige zoon. Een machtig gebouw, enorme schilderijen en een tekentafel. Voor een kleine jongen is er heel wat te zien in het Gentse MSK.

17 uitstapjes met kinderen bij slecht weer

Met de herfst en de winter komt vaak ook de regen. Maar vrees niet, thuis blijven is nergens voor nodig! Vlieg verzamelt 17 regenbestendige uitjes, van binnenspeeltuinen tot spannende tentoonstellingen.

Top 10 uitstapjes met kinderen

De Bende van Vlieg trekt eropuit! De geweldige bendeleden schreven duizenden beoordelingen bijeen. Wat zijn de populairste uitstapjes en wat vertellen de gezinnen hier zelf over? Je leest het hier!

De 10 leukste musea voor kinderen

Regen? Een vrij moment? Zin in een leuke gezinsuitstap? In deze tien musea zit je goed voor originele kinderactiviteiten en familievriendelijke expo's.

7 niet te missen tentoonstellingen met de kinderen

Of het nu over beren, Bruegel, smurfen, Van Gogh of legoblokjes gaat, deze 7 expo's moet je dit najaar beslist met de kinderen bezoeken. Wie weet met je nieuwe museumpas?

8 keer kastelen bezoeken met kinderen

Welk kind droomt er niet van om als ridder of gravin in een kasteel te flaneren? Duik met de hele familie in de geschiedenis van deze kastelen, burchten, abdijen en ondergrondse paleizen.

De leukste binnenspeeltuinen van het land

De meeste kinderen zijn dol op binnenspeeltuinen. Bij regenweer is het een ideaal alternatief om toch eens weg te zijn. Bekijk hier het overzicht van de binnenspeeltuinen in Vlaanderen en Brussel en lees de beoordelingen van de Bende van Vlieg-families.

Leuke zwembaden om met de kinderen naartoe te gaan

Of het nu gaat over zwemles volgen of om een namiddagje pure waterpret met het hele gezin... hier vind je waar je moet zijn met die waterrat van jou.

Trampolineparken in Vlaanderen

Deze 8 indoor trampolineparken tillen jouw springskills (én je fysieke uithoudingsvermogen) naar een hoger niveau!

Indoor skipistes

Zin om te gaan skiën of snowboarden met de kinderen, maar een sneeuwtrip zit er niet meteen in? Dé oplossing: een indoor skipiste in jouw buurt!