U bent hier:

Maken en leren

BAZART: een kunstige jeugdbeweging

Ben je op zoek naar een creatieve en speelse wekelijkse activiteit voor jouw kinderen? Dan ben je bij BAZART aan het juiste adres, want bij deze kunstjeugdbeweging kunnen kinderen cultureel verantwoord ravotten.

Een hobby voor je kinderen? Cursussen en workshops in jouw buurt

Op school leren je kinderen al heel veel, maar ook buiten de school(m)uren kan een kind zijn talent ontplooien. Zoek je iets sportiefs, creatiefs of muzikaal? Bekijk het rijke aanbod aan cursussen of workshops in je buurt.

Creatieve activiteiten voor kinderen die graag knutselen

Je hebt van die kinderen die je een groot plezier doet door ze iets creatiefs in hun handen te stoppen. Ze doen niets liever dan creatief knutselen met papier. Waar neem je deze creatieve talenten het beste mee naartoe?

Vijf toffe kunstboeken voor kinderen

Deze 5 kinderkunstenboeken zijn een streling voor het oog en een bron van plezier voor zowel kinderen als volwassenen. Ze bieden de kinderen een frisse wind als spelmateriaal thuis of kunnen ook gewoon een origineel cadeau zijn!

Toffe kunstboeken voor kinderen

Deze vijf prachtige kinderkunstenboeken zetten je kind zó aan het knutselen en tekenen, aan het kijken en fantaseren. Ideaal om thuis mee aan de slag te gaan of ook heel tof als verjaardagscadeau.