U bent hier:

UiTtips voor Ogen en oren open

Raya - DE MAAN

De mooiste poppentheaters

Heerlijk nostalgisch of met een modern kantje: deze poppentheaters veroveren moeiteloos jonge én oude harten.

Theater met peuters en kleuters

Ben je nog op zoek naar een uitstapje met je kleuter of peuter? Wist je dat er prachtige voorstellingen bestaan speciaal voor de allerkleinsten?
Matinee Kadee in het Kaaitheater

Cultuur met een babysit

Zin in theater, maar geen zin om op zoek te gaan naar een babysit voor je kroost? Geen nood, Vlieg heeft voor allebei een oplossing: cultuur mét kinderopvang!
8 onmisbare voorstellingen met kinderen © Phile Deprez

8 onmisbare voorstellingen met kinderen

Wie wil, kan dit voorjaar dagelijks een prachtige voorstelling gaan bekijken. Als je daar tijd voor hebt: gelukzak! Voor de anderen kozen we er 8 uit die je zeker moet zien.

Naar een museum met een kleuter

Papa Karel bezocht voor het eerst een museum met zijn driejarige zoon. Een machtig gebouw, enorme schilderijen en een tekentafel. Voor een kleine jongen is er heel wat te zien in het Gentse MSK.

Opvallende architectuur die ook kinderen boeit

Architectuur die kinderen boeit? Dat kan! Vlieg verzamelde alvast 9 leuke plekken en gebouwen voor een ideaal familie-uitstapje tijdens de zomer.

Top 10 uitstapjes met kinderen

De Bende van Vlieg trekt eropuit! De geweldige bendeleden schreven duizenden beoordelingen bijeen. Wat zijn de populairste uitstapjes en wat vertellen de gezinnen hier zelf over? Je leest het hier!