U bent hier:

UiTtips voor Ogen en oren open

Zes musea waar kinderen tijdens de kerstvakantie welkom zijn

Kerstvakantie! Eindelijk tijd om eropuit te trekken met je kinderen. Rondstruinen op de zoveelste kerstmarkt is gezellig voor even, maar waarom niet gaan voor een uitstapje dat écht bijblijft.

Vijf winterse familiefestivals

Naar de kerstboom staren gaat al snel vervelen: trek er deze winter eens op uit met je kinderen. Er zijn de komende weken heel wat winterfestivals waar je met z'n allen stevig uit je dak kan gaan.

Naar een museum met een kleuter

Papa Karel bezocht voor het eerst een museum met zijn driejarige zoon. Een machtig gebouw, enorme schilderijen en een tekentafel. Voor een kleine jongen is er heel wat te zien in het Gentse MSK.

Opvallende architectuur die ook kinderen boeit

Architectuur die kinderen boeit? Dat kan! Vlieg verzamelde alvast 9 leuke plekken en gebouwen voor een ideaal familie-uitstapje tijdens de zomer.

Theater met peuters en kleuters

Ben je nog op zoek naar een uitstapje met je kleuter of peuter? Wist je dat er prachtige voorstellingen bestaan speciaal voor de allerkleinsten?

Top 10 uitstapjes met kinderen

De Bende van Vlieg trekt eropuit! De geweldige bendeleden schreven duizenden beoordelingen bijeen. Wat zijn de populairste uitstapjes en wat vertellen de gezinnen hier zelf over? Je leest het hier!