U bent hier:

Ontdek meer UiTtips

7x krokusvakantie met kinderen in West-Vlaanderen

Een hele week voor dolle avonturen, confetti en heerlijke uitstapjes met het hele gezin. Van familiefestivals tot fantasierijke workshops: er valt tijdens de krokusvakantie voor iedereen iets te beleven in West-Vlaanderen.
JEF Festival

20x krokusvakantie met kinderen: tips voor elke provincie

Een hele week voor dolle avonturen, confetti en heerlijke uitstapjes met het hele gezin. Van familiefestivals tot fantasierijke workshops: er valt tijdens de krokusvakantie voor iedereen iets te beleven.

9x krokusvakantie met kinderen in Vlaams-Brabant & Brussel

Een hele week voor dolle avonturen, confetti en heerlijke uitstapjes met het hele gezin. Van familiefestivals tot fantasierijke workshops: er valt tijdens de krokusvakantie voor iedereen iets te beleven in Vlaams-Brabant en Brussel.

9x krokusvakantie met kinderen in de provincie Antwerpen

Een hele week voor dolle avonturen, confetti en heerlijke uitstapjes met het hele gezin. Van familiefestivals tot fantasierijke workshops: er valt tijdens de krokusvakantie voor iedereen iets te beleven in Antwerpen.

7x krokusvakantie met kinderen in Limburg

Een hele week voor dolle avonturen, confetti en heerlijke uitstapjes met het hele gezin. Van familiefestivals tot fantasierijke workshops: er valt tijdens de krokusvakantie voor iedereen iets te beleven in Limburg.