U bent hier:

Ridders van de ronde keukentafel

1100 punten

In de gloednieuwe familiemusical 'Ridders van de ronde keukentafel' ga je mee op avontuur met prins Arthur. Bijzonder aan deze musical is dat alle 22 rollen, behalve die van tovenaar Merlijn, gespeeld worden door kinderen. Die kinderen worden in veiligheid gebracht in het afgelegen kasteel Camelot. Ze beslissen een leider te kiezen, maar wie is daar het meest geschikt voor? Wie is voor 100% te vertrouwen? Arthurs geliefde Gwynevere, ‘casanova’ Lancelot en tegenstander Mordred zorgen voor een verhaal vol ridderlijk plezier, humor, ernst en soms ook wat droefheid, lekker gekruid met de hilarische wijsheden van Merlijn de tovenaar. Bekijk hier foto's, filmpjes en nog meer info.

Ruil 1.100 Vliegpunten in voor één ticket voor de musical Ridders van de ronde keukentafel (10+) op een voorstelling naar keuze. De show speelt in mei in Hasselt, Gent en Antwerpen. (Check hier de speellijst. (max. 2 omruilingen mogelijk per gezin)

Om dit geschenk in te ruilen, moet je aangemeld zijn met je Bende van Vlieg-account.Lees hier hoe je lid wordt van de Bende van Vlieg (gratis) en hoe je virtuele punten kunt verzamelen.

Aanbod geldig tot 23/05/2018 | 2 items op voorraad

Ridders van de ronde keukentafel