U bent hier:

Musical Doornroosje op 2/08

1120 punten

Het sprookje van de prinses die zich prikt aan het spinnewiel en in een diepe slaap belandt tot ze wakker gekust wordt door een prins blijft een aloude klassieker. Dit verhaal wordt nu gebracht in een sprankelende musical vol kleur, liederen, humor en prachtige decors. Ghost Rocker Tinne Oltmans en Helle Vanderheyden (die om beurt de rol van de prinses spelen), Disney Junior-presentator Thomas Van Goethem als prins en een ruime cast brengen een fantastisch spektakel. Dat deze musical speelt in de mooi gerestaureerde Koningin Elisabethzaal in Antwerpen én je met je ticket 20% korting krijgt in de ZOO van Antwerpen vlak ernaast, maakt van dit uitstapje een topdag! Bekijk filmpjes, foto's en meer info over de musical.

Ruil 1.120 Vliegpunten in voor 1 ticket voor de sprookjesmusical Doornroosje op donderdag 2 augustus om 13u30. (max. 2 omruilingen per gezin mogelijk)

Om dit geschenk in te ruilen, moet je aangemeld zijn met je Bende van Vlieg-account. Lees hier hoe je lid wordt van de Bende van Vlieg (gratis) en hoe je virtuele punten kunt verzamelen.

Er zijn ook tickets voor 3/08. Komt je dat beter uit? Klik dan hier voor je inruiling dd 3/08.

4 items op voorraad

Musical Doornroosje op 2/08