U bent hier:

10 tickets Plopsaland

Het pretpark Plopsaland in De Panne is altijd leuk, maar in de vakantie doen ze er nog een zomers schepje bovenop. En jij kan erbij zijn. Doe mee met de wedstrijd.

Naast rollercoasters, draaimolens, de 'supersplash', speeltuinen, dieren en nog meer attracties, pakt Plopsaland De Panne deze zomer ook uit met evenementen en enkele gloednieuwe evenementen.

Zo brengen op 14 en 15 juli Hanne, Marthe en Klaasje de meest opgewekte en dansbare liedjes van K3 en krijg je ook hun nieuwe hits, zoals de swingende zomersingle ‘Whoppa!’, te horen.
Samson & Gert komen van 16 juli tot en met 17 augustus langs met hun Zomershow, begeleid door een live orkest en showballet.
Zes woensdagavonden, van 18 juli tot en met 22 augustus, is het park tot 22:30 uur geopend. Extra animatie, opzwepende muziek en een spetterend vuurwerk zorgen ervoor dat bezoekers zich tijdens deze nocturnes op een exotische bestemming voelen.
En Kabouter Klus ruilt de Melkherberg in voor De Panne. Zijn zomershow, op de weekdagen van 20 tot en met 31 augustus, wordt een mix van bekende dansjes, liedjes en gekke moppen.

Vlieg geeft 10 toegangstickets weg voor Plopsaland De Panne. Doe mee met de wedstrijd van 12 juli tot 5 augustus.

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.