U bent hier:

Win brooddozen (2) en drinkflessen (2) van Bigfoot Jr.

In de film Bigfoot Jr. spoort Adam zijn verdwenen vader op en raakt verwikkeld in een 'harig' avontuur. Met deze wedstrijd kan je 2 brooddozen en 2 drinkflessen van deze leuke vakantiefilm winnen.

 

Adam beslist om zijn vader op te sporen die jaren geleden in mysterieuze omstandigheden verdween. Tot zijn grote verbazing ontdekt hij dat zijn vader niemand minder is dan... de legendarische Bigfoot! Al die tijd hield hij zich schuil in het woud om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een multinational die erop gebrand is om wetenschappelijke experimenten uit te voeren op zijn uitzonderlijke DNA. Terwijl vader en zoon de verloren tijd inhalen en in het woud wilde avonturen beleven, beseft Adam dat hij de bovennatuurlijke krachten van zijn vader geërfd heeft. Maar ze weten niet dat HairCo hen op de hielen zit en niet zal rusten voor ze Bigfoot gevangen hebben...

Bekijk nu waar de film momenteel speelt.

Aan deze wedstrijd om een brooddoos (2 winnaars) of drinkfles (2 winnaars) van Bigfoot Jr te winnen kan je meedoen van 7 augustus tot en met 27 augustus. Daarna krijgen de winnaars de prijs opgestuurd - nog nét op tijd om ermee te pronken op school!

Bekijk hier het wedstrijdreglement.

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.