U bent hier:

Win een exemplaar van 'Kijken voor kinderen'!

×

Informative message

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

En ga binnenkort naar het museum als een echte kunstkenner.

Overal kunst

Kunst is overal, en is er altijd geweest: van grotschilderingen tot computertekeningen. Dat laat David Hockney, zelf een van de grootste kunstenaars van deze tijd, zien in het prachtige boek Kijken voor kinderen. Hij toont je heel wat beeldende kunst, film en fotografie. Samen met kunstcriticus Martin Gayford vertelt hij hoe er door de eeuwen heen kunst is gemaakt en hoe ernaar is gekeken – en hoe je zelf kunt kijken. 

 

Leer kijken

Hockney neemt je in het mooi geïllustreerde lees- en kijkboek mee doorheen de geschiedenis van de kunst en wijst op lijnen, schaduwen, perspectief, spiegelingen...  Zo kijk je binnen de kortste keren op een heel andere manier naar kunst - en eigenlijk ook naar de wereld. 

 

Voordelig naar musea? 

Kinderen kunnen vaak gratis of goedkoper naar musea. Met een museumpas kan ook jij kan als volwassene voordelig naar binnen in meer dan 160 musea. Interesse? Je koopt 'm hier

 

Win! 

UitmetVlieg.be geeft drie exemplaren weg van het boek Kijken voor kinderendoor David Hockney en Martin Gayford. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met donderdag 10 oktober, de winnaars krijgen hun boek thuis toegestuurd. 

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.