U bent hier:

Win een festivalbox van JEF

×

Informative message

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

En haal het filmfestival gewoon naar je huiskamer.

Bouw je eigen festival

Elk jaar in de krokusvakantie is er JEF Festival: een groot feest met de allerbeste kinder- en jeugdfilms van het moment, workshops en een medialab vol games en ander leuks. Het festival gaat dit jaar niet alleen fysiek door maar ook online, in jouw bubbel. 

Met de Bouw-je-eigen-festivalbox komt het JEF Festival gewoon gezellig naar je woonkamer. In de doos (die je zelf kan omtoveren tot een beamer) zit alles wat je nodig hebt om 12 opdrachten uit te voeren. Ketnetwrapper Gloria Monserez daagt je uit om aan de slag te gaan met popcorn, zaklampen en een 3D-bril, om zo zelf een filmfestival op poten te zetten. 

 

Jonge filmmakers en digitale talenten kunnen in de Krokusvakantie ook naar een van de Masterclasses van JEF festival, die wel op locatie kunnen doorgaan: maak je eigen game, leef je uit in de filterfabriek of leer hoe je een indrukwekkende film maakt met een tablet of smartphone. 

 

Win! 

Klaar om je woonkamer om te toveren in een festivalterrein? Vlieg geeft twee Bouw-je-eigen-festivalboxen weg, waarmee je met de hele familie aan de slag kan. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met zondag 31 januari, de winnaars krijgen hun box thuis toegestuurd. 

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.