U bent hier:

Win een hoorspel van Het Geluidshuis!

×

Informative message

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

En ga op avontuur met Koning Odysseus en Johanna en het Gravensteen - veilig vanuit je eigen zetel.

Heerlijke hoorspelen

Voorlezen is leuk en belangrijk, maar soms mag je het verhalen vertellen ook eens overlaten aan de professionals. Zoals Het geluidshuis, dat hilarische, spannende en ontroerende hoorspelen maakt, met prachtige verhalen en de stemmen van topacteurs. Ideaal om het thuisblijven wat draaglijker te maken. 

 

Win! 

Ook zin gekregen in een verhaaltje? Vlieg geeft telkens vijf downloadcodes weg voor twee hoorspelen van het Geluidshuis: 

  • Koning Odysseus, waarin een koning al 20 jaar onderweg is naar huis - met dank aan de fratsen van Poseidon. Goed voor 90 minuten vol zeskoppige monsters, verleidelijke sirenen en andere goddelijke onzin, en met de stemmen van onder andere Warre Borgmans, Koen De Graeve en Evelien Bosmans. 

  • Johanna en het Gravensteen, waarin Johanna en haar man Jacob (ergens in de 16e eeuw) de strijd moeten aanbinden tegen de Raad van Vlaanderen. Met de stemmen van onder andere Charlotte Vandermeersch en Johan Heldenberg, en vooral met veel liedjes om mee te zingen. 

Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met zondag 29 maart: de winnaars krijgen een code toegestuurd om hun hoorspel thuis te downloaden via de app voor je smartphone of tablet, zodat je ze daarna offline overal kan beluisteren. 

 

 

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.