U bent hier:

Win een strip van Mamette

×

Informative message

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

en tickets voor een exclusieve voorleesnamiddag.

Mamette

Mamette is een ontroerende, geestige en vooral heel mooie strip over een bejaarde vrouw die haar mannetje staat in een drukke, jachtige wereld. Ze is oud. Maar niet versleten. Ze heeft kinderen en kleinkinderen, maar ook vrienden en vriendinnen met wie ze vanop een bankje de gang van zaken in de grootstad bekijkt. En vervolgens van hilarische commentaren voorziet. 

 

Grootouderdag

Weet je wie zo'n boek echt goed zou kunnen voorlezen? Je oma of opa! Op zondag 8 september wordt in verschillende landen Grootouderdag gevierd. Standaard Uitgeverij viert deze heuglijke dag met een voorleesnamiddag voor grootouders en kleinkinderen waar Karin Jacobs (mama van Jelle en Clara Cleymans en zelf ook auteur van kinderboeken) en Hetty van Aar (de vrouw achter de succesreeks For Girls Only) de verhalen van Mamette zullen voorlezen.

 

Win

UiTmetVlieg.be geeft 10 strips weg met een uitnodiging voor de voorleesnamiddag in Antwerpen (inclusief knusse zetels, koffie, fruitsap en taart). De winnaars krijgen bovendien de kans om Hangar 26 te bezoeken: een prachtig stukje industrieel erfgoed tussen de Schelde en het MAS. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 21 augustus, de winnaars worden per mail verwittigd.

 

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.