U bent hier:

Win gezinstickets voor Alice in Wonderland on ice

Alice in Wonderland on ice (27 & 28/12) is een ongelooflijke show voor jong en oud in een feeërieke setting met de beste kunstschaatsers, prachtige kostuums en indrukwekkende videoprojecties.

In het wereldberoemde verhaal van auteur Lewis Carroll springt Alice het Witte Konijn achterna in een gat in de grond en belandt zo in de meest bizarre situaties. Er duiken sprekende katten op, een tweeling die alles in rijm zegt en een hartenkoningin die regeert met ijzeren vuist. Zelfs een simpel theekransje wordt plots heel buitengewoon door de Gekke Hoedenmaker. Met Alice in Wonderland kom je terecht in een wondere wereld vol verrassingen en veel fantasie…
Met de show Alice in Wonderland on ice wordt dit avontuur op een magische manier tot leven gebracht. (Muziek: Engels, dialogen: Nederlands).

Met deze wedstrijd geven we 5 gezinstickets (= 4 personen) weg voor de show Alice in Wonderland on ice op 27 (16u) of 28 december (11u of 16u) - naar keuze - in Casino Kursaal in Oostende. De wedstrijd loopt van 28/11 tot en met 17/12.

 

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.