U bent hier:

WIN tickets voor de Family Day in het Coudenbergpaleis!

×

Informative message

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Ga op ontdekking in de kelders van een keizerlijk paleis - en in de tijd van Bruegel.

Keizerlijke kelders

Wist je dat onder het Brusselse Koningsplein een echt paleis schuilt? Hier woonde vroeger Keizer Karel (de vijfde), maar vandaag blijven alleen nog de kelders en ondergrondse gangen van zijn Coudenbergpaleis over. Tijdens de Family Day in het paleis verander je zelf in een edelman of -vrouw aan het hof van de keizer, met alle feestelijkheden van dien. 

 

De volksspelen van Bruegel

Tijdens de familiedag mag je op bezoek bij de hofhouding van Keizer Karel: leer de danspasjes uit die tijd, schiet met een kruisboog of hul jezelf in de laatste mode van toen, en smul van hapjes volgens middeleeuws recept. De familiedag staat dit jaar trouwens helemaal in het teken van Bruegel: duik in de tijd van de Vlaamse Meester en speel de volksspelletjes die hij schilderde. 

 

Win! 

UiTmetVlieg.be geeft vijf familietickets weg voor de Family Day in het Coudenbergpaleis, op zondag 2 juni. De tickets zijn geldig voor twee volwassenen: voor kinderen is de toegang tot de familiedag gratis. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met donderdag 23 mei, de winnaars krijgen bericht op vrijdag 24 mei. 

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.