U bent hier:

Win tickets voor de première van Pachamama

×

Informative message

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

En flaneer als een echte ster op de rode loper van Filmfestival Oostende.

Een prachtige animatiefilm over een eeuwenoude beschaving

Diep in het Andesgebergte woont de tienjarige Tepulpaï. Hij droomt ervan om Sjamaan te worden, ook al vinden de grote mensen van het dorp hem nog te kinderachtig. Wanneer het gouden pachamamabeeldje gestolen wordt door de Inca's, is Tepulpaï vastbesloten om de heilige schat terug te brengen: hij gaat meteen op stap met zijn vriendinnetje Naïra en haar koddige lama. 

 

Over de rode loper

Droom jij er ook van om als een echte ster over de rode loper te flaneren? Waag dan snel je kans, want misschien mag jij wel naar de première van Pachamama, op zondag 8 september op het Filmfestival Oostende. Na de film leer je vliegen als een echte Condor, maak je zelf een stop-motionfilm en geniet je van heerlijke Peruviaanse hapjes. 

 

Win! 

UitmetVlieg.be geeft vijf duotickets weg voor de première van Pachamama, op zondag 8 september om 14u op het Filmfestival Oostende. De winaars krijgen bovendien ook een pakket met een leuke badge en een doe-boekje. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot zondag 1 september, de winnaars krijgen bericht via email op maandag 2 september

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.