U bent hier:

WIN tickets voor de Sage van de Eenhoorn!

×

Informative message

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Een magisch middeleeuws familiespektakel.

Op zondag 9 juni gebeurt er iets heel bijzonders in en rond de abdij van Herkenrode: tijdens De Sage van de Eenhoorn wordt het hele domein terug naar de middeleeuwen gekatapulteerd, met alle spektakel van dien. Geniet van riddertornooien, theatervoorstellingen, acrobaten, narren en zelfs een echte eenhoorn...

 

Kantklossen en zwaardvechten

Natuurlijk kan je ook zelf de handen uit de mouwen steken: waag je kans in de eenhoornspelen, trek ten strijde in een kartonnen harnas, volg een initiatie zwaardvechten of klos vingervlug een stukje kant. Honger gekregen van al dat ouderwets vermaak? Geen nood, op de middeleeuwse eetmarkt vind je ongetwijfeld spek naar je bek.  

 

Win!

UiTmetVlieg.be geeft vijf familietickets weg voor de Sage van de Eenhoorn, op zondag 9 juni op de abdijsite van Herkenrode. De tickets zijn geldig voor twee volwassenen en maximum drie kinderen tussen 6 en 12 (kinderen jonger dan zes jaar hebben geen ticket nodig). Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met dinsdag 28 mei, de winnaars krijgen bericht op woensdag 29 mei. 

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.