U bent hier:

Win tickets voor een virtueel Sinterklaasconcert

Een knetterend concert vol eigenzinnige kinderliedjes, kleurrijke pianomuziek en een paar toevallige botsingen met de Sint.

De grote FULCO internet show

De Sint komt dit jaar niet alleen door de schouw, maar ook via wifi. Want FULCO geeft op zaterdag 5 december een virtueel sinterklaasconcert: vanuit alle hoeken van de concertzaal stuitert hij met zijn liedjes over je scherm. Hij zingt over sms'ende mensen en de worstelingen van de sint met rammelende ramgeheugens. Hoe kan iedereen voor een computer zitten en kijken we toch allemaal samen? Na dit concert raakt niemand er nog wijs uit ...

Een liveconcert meepikken kan nog even niet, en dus bundelden de Gentse concertzalen hun krachten voor Sound of Ghent, een uitgebreid online concertaanbod. Zelfs aan de kleinste oren is gedacht met De grote FULCO internet shoween online knetterconcert voor iedereen vanaf zes jaar, vol eigenzinnige kinderliedjes en een paar toevallige botsingen met de Sint. 

 

Win! 

Vlieg geeft tien tickets weg voor De grote FULCO internet show (6+), op zaterdag 5 december om 10u live vanuit de Handelsbeurs in Gent - en tegelijk ook in jouw woonkamer. Met een kaartje kan het hele gezin meegenieten, en jullie kunnen het concert achteraf nog twee dagen herbekijken. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 2 december, de winnaars krijgen bericht via mail op donderdag  3 december. 

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.