U bent hier:

Win tickets voor FantastiKids!

×

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

In de paasvakantie wordt BOZAR overgenomen door een fantasyfilmfestival, en ook aan kleine filmfanaten is gedacht: zij mogen tijdens FantastiKids een hele dag lang genieten van fantastische films en magische activiteiten. En Vlieg geeft tickets weg!

Vreemde wezens

Op BIFFF loop je allerlei vreemde wezens tegen het lijf: weerwolven, vampieren, stormtroopers, elfen... Niets of niemand is te gek op dit fantasyfilmfestival. En op woensdag 17 april lopen er zelfs kinderen rond, want tijdens FantastiKids mogen zij smullen van een fantasyfilm op hun maat én van heel wat ander leuks. 

 

Yeti en Kung Fu

Voor de kleinsten (van zes tot negen jaar) is er de film Missing Linkover de ontmoeting tussen een wetenschapper en een yeti-achtig wezen. Kinderen van negen tot twaalf jaar mogen kijken naar Kung Fu Monstereen Chinese film over de jacht naar een losgeslagen monstertje. En voor en na de film vallen er nog heel wat verrassingen te ontdekken...

 

Win! 

UiTmetVlieg.be geeft twee duotickets weg voor Missing Link en vijf duotickets voor Kung Fu Monsterbeiden tijdens FantastiKids op woensdag 17 april in BOZAR (Brussel). Deelnemen aan de wedstrijd kan tot woensdag 10 april, de winnaars krijgen bericht op 11 april. 

 

 

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.