U bent hier:

WIN tickets voor JEF Festival!

×

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Hét festival voor jonge cinefielen gaat op zaterdag 23 februari van start met de film 'Los Bando' (over een band met een tourbus en een droom) én met een groot feest. En jij kan erbij zijn.

Kleine filmkenners

De krokusvakantie komt in zicht, en jonge filmkenners weten wat dat betekent: bijna tijd voor het JEF Festival! Een hele week lang kan je genieten van de beste jeugdfilms en de gekste activiteiten, en dat op wel zes locaties: Brugge, Gent, Kortrijk, Strombeek-Bever, Roeselare en Antwerpen. 

 

Feestelijk startschot

Een festival hoort natuurlijk feestelijk geopend te worden. Dat doet JEF met de première van Los Bandodaarin mogen boezemvrienden Axel en Grim meedoen aan een nationale muziekwedstrijd, maar eerst moeten ze wel bij de finale geraken... Bovendien mag ook de winnaar van de grote Los Bando Rock Race, de wedstrijd die het festival organiseerde, komen optreden op het openingsfeest! 

 

Win!

UiTmetVlieg.be geeft tien duotickets weg voor de opening van het JEF Festival met de film Los Bando (8+), op zaterdag 23 februari in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot zondag 17 februari, de winnaars krijgen bericht op maandag 18 februari. 

 

Deelnemen?

Om deel te nemen aan onze wedstrijden moet je aangemeld zijn met je UiTiD.

Of met Twitter, Google of e-mail.

Nog geen UiTiD? Maak snel een nieuwe account aan.